Dzordi Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Witam Ja osobiście muszę planować urlop choć nie mam nigdy pewności kiedy dokładnie on będzie ( zależy to od zamówień w pracy ). Dla mnie pole namiotowe to idealna miejscówka bo raczej zawsze znajdzie się trochę miejsca na namiot Miejmy nadzieję że rystrykcje złagodnieją do czasu urlopów bo nie wyobrażam sobie opalania w maseczce Może uda mi się odwiedzić Dębki w jakiś weekend przed urlopem i było by super gdyby pogoda dopisała Link to comment Share on other sites More sharing options...
fajnaparka42 Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Strasznie dziś wieje.... A to już połowa mają. Pole leśne jeszcze zamknięte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ParaLubiNago Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Witam wszystkich, mam pytanko, czy restauracja kontener będzie otwarta na przełomie maja czerwca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thin0001 Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum. Planuje wakacje połączone z pracą pod namiotem w Dębkach... I takie pytanie. Jaka sieć komórkowa ma najlepsze LTE w Dębkach? Macie jakieś doświadczenia z zasięgiem? Z góry dzięki :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ParaLubiNago Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Rok temu na kampingu Leśne był super zasięg LTE w Plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devan Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 38 minut temu, thin0001 napisał: Jaka sieć komórkowa ma najlepsze LTE w Dębkach? Macie jakieś doświadczenia z zasięgiem? Na samej plaży zasięg jest FATALNY - mogę korzystać ze wszystkich 4 sieci i miałem tylko słabe T-Mobile. O czyś takim, jak LTE zapomnij. Chyba, że w zwyczajowej części CO bliżej samej wsi jest nieco lepiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkubek Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Rok temu wieżę z nadajnikami remontowali, też miałem głuchy telefon. Może w tym już jest OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 (edited) 1 godzinę temu, djkubek napisał: Rok temu wieżę z nadajnikami remontowali, też miałem głuchy telefon. Może w tym już jest OK. Niestety chyba nie,jakieś 2 tygodnie ktoś widział jak jakiś złomiarz? piłował słupy od wieży widokowej,bodajże na twarzobooku ktoś dał foty...niezaciekawie to wygląda...W sierpniu zeszłego roku nastąpił demontaż anten,stąd na naszej plaży taki kiepski zasięg...wstawiam foto po robocie wandala,a kolejne jest z sierpnia zeszłego roku.Reasumując,póki co o zasięgu można na plaży zapomnieć.... 6 godzin temu, ParaLubiNago napisał: Witam wszystkich, mam pytanko, czy restauracja kontener będzie otwarta na przełomie maja czerwca ? Jak zdążą,parę dni temu dopiero rozpoczęto stawianie... Edited May 19, 2020 by Adam79 interpunkcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ParaLubiNago Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 14 godzin temu, Adam79 napisał: Jak zdążą,parę dni temu dopiero rozpoczęto stawianie... Aaa, ok, dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fandebek Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Wczoraj, 22 maja, tylko spacerowo, bez plażowania, bo chłodno, chociaż nad Piaśnicą już wakacje rodzinne na całego. Nigdy nie widzieliśmy tyle luda w maju w Dębkach! Czynne sklepy i pizzeria. Po tych pierwszych znamionach obawiamy się masakrycznego najazdu, gdy już lato zacznie się na dobre. A na N-aszej plaży tymczasem spokój - jak na zdjęciu (wczesnym popołudniem). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 W Dębkach są dwa światy...jeden nad Piaśnicą a drugi na naszej plaży. Mamy nadzieję że tak samo będzie w tym roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
pareczka123 Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 To Piasnica teraz uchodzi do morza w kierunku N plaży? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzordi Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Hmmm ze zdjęć wnioskuję że w przeciwną stronę czyli w kierunku tekstylnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafinika Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 @pareczka123 Piaśnica raczej zabrała sporą część prawej strony plaży tekstylnej, powiększając tym samym lewą czyli "naszą" stronę plażę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 8 godzin temu, pareczka123 napisał: Piasnica teraz uchodzi do morza w kierunku N plaży? W odwrotnym, na wschód. A więc od ujścia na prawo.Planuję z kolegą Vic ustawić tabliczkę po 16/17 czerwca,chyba że Darek,który w poprzednie lata to robił zrobi wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafinika Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Tak się zastanawiamy czy w tym roku nie będzie problemu z tym że plażowicze będą potrzebowali więcej przestrzeni zgodnie z wytycznymi sanepidu i Tekstylni postanowią "zagrabić" nasz kawałek terenu Między innymi chodzi o te wytyczne: "Dla kąpielisk nadmorskich (których plaże miewają kilka kilometrów długości, na które wstęp nie jest kontrolowany/ograniczany) należy dążyć do utrzymania dystansu społecznego o\o zapewnienia co najmniej 4 m2 powierzchni na każdego użytkownika (nie dotyczy osób wspólnie zamieszkujących)." Chyba że to się wyrówna tym że np na polach namiotowych mysi być zachowana odległość min 10 metrów od namiotu, przyczepy, kampera... a co za tym idzie mniej osób do zakwaterowania = mniej osób na plaży Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Ja myślę, że może być problem z miejscem na plaży, jeżeli nadmorskie gminy będą kontrolować plaże 🤔. My w razie czego w "rezerwie" mamy Piaski, gdzie zazwyczaj jest większy luz jeśli chodzi o frekwencję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 (edited) 1 godzinę temu, rafinika napisał: Tekstylni postanowią "zagrabić" nasz kawałek terenu Oby nie,ale tabliczkę myślę, że zwyczajowo w tym samym miejscu się da.Dębki są na tyle duże że miejsca jest dla wszystkich,niestety bywały też lata że już od wejścia 27 na zachód były hordy tekstylnych.Pozostaje mieć nadzieję że przynajmniej zwyczajowo za tabliczką i w centrum przy 26 nie będzie tekstylniarzy. Edited June 1, 2020 by Adam79 Dodanie treści Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam30 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 takie tam z dzisiaj 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Para_krk Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 przegrzebuje te posty w znalezieniu konkretnej informacji - w którym miejscu dokładnie jest plaża N i czy jest jakiś parking w pobliżu ? wybieramy się nad polskie morze ale jak patrze na Dębki to od centrum gdzie szukamy noclegu to wydaje się ze plaza o której mówicie to oddalona kilka km. Jest może mapa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherrybike Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Mapy Google -> Dębki. Czas szukania 15 sekund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuxman Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 12 minut temu, Para_krk napisał: Jest może mapa ? W pierwszym poście tego wątku Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal75 Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 3 godziny temu, Para_krk napisał: wydaje się ze plaza o której mówicie to oddalona kilka km. To tylko krótki spacerek. Na prawdę warto. Polecamy.👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfreak Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 wygląda na to, że zawitamy w końcu do tych osławionych Dębek w połowie lipca. Planujemy zabrać rowery aby być bardziej mobilni i szybciej dostawać się na plażę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizio Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 3 godziny temu, carfreak napisał: Planujemy zabrać rowery aby być bardziej mobilni Jeśli tylko z kwatery / pola namiotowego na plażę to chyba nie warto (nie więcej niż 2 km), chyba że planujecie dalsze wypady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts