Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS

Dębki

Guest
 Share

Recommended Posts

@woj88 Frekwencja na plaży jest szczególnie jak jest ładna pogoda.

Co do spokojnego miejsca - jak nie chcecie być wśród ludzi to macie prawie 8 km plaży w kierunku Białogóry..... Chyba wystarczy miejsca :D, ale największą zaletą Dębek jest to że nawet wśród ludzi jest spokojnie :D

cherrybike
6 minut temu, woj88 napisał:

my osobiscie troche sie obawiamy reakcji ludzi na nas i naszej na innych ludzi

Bez obaw, zapewniam, że wyjdzie to bardziej naturalne niż można by się było spodziewać. Zachęcam do poczytania wątku "mój pierwszy raz". A co do spokojnego miejsca to paradoksalnie właśnie wśród swoich najspokojniej i najbezpieczniej. Na uboczu różnie może być. 

@woj88 Jeśli nie macie 3 lub więcej nóg  i nie wydajecie odgłosów tyranozaura :) -  to możecie być spokojni. Waszej obecności nikt nie zauważy i nie będzie wytykał palcami. a znając Dębki to i tyranozaur by przeszedł o ile nie urządzi sobie sesji zdjęciowej .....

7 minut temu, Vic napisał:

znając Dębki to i tyranozaur by przeszedł o ile nie urządzi sobie sesji zdjęciowej

I nie będzie niczym surykatka obserwował z lunetą z lasu)))Względnie chodził od parawanu do parawanu z reklamówką z biedry😆.Takich "gości " nie chcemy.

Jak w tej reklamówce przyniesie zimny napój złocisty to może do mnie przyjść ;) 
Generalnie na plaży każdy mile widziany byle rozebrany 

nie toleruje się tylko chamskich podglądaczy i fotoreporterów oraz osób uprawiających czynności seksualne reszta na siebie uwagi nie zwróci

cherrybike
10 godzin temu, woj88 napisał:

roznie moze byc to znaczy zdarzaja sie jakies niemiłe sytuacje??

Wiadomo, że tekstylni z obu stron rozkładają się aż do pierwszych napotkanych golasów a czasami mieszają się z N-aszymi. Jak na pierwszy raz nie chcielibyście mieć ich chyba za sąsiadów. 

woj88 ... Mój pierwszy raz wyglądał tak , że przez pierwsze chwile nie wiedziałem jak inni będą mnie postrzegali ale przełamałem opory i po rozłożeniu koca oraz rozstawieniu parawanu ( dość mocno wtedy wiało ) po prostu rozebrałem się do rosołu . Zacząłem się opalać nie zwracając uwagi na otoczenie , a po chwili cała krępacja minęła :beach: Moim zdaniem na pierwszy raz lepiej jest wejść jak najdalej od tekstylnych i wtopić się w otoczenie N . Tam nikt nie będzie Was podglądał i oceniał :) ( mnie nic takiego nie spotkało ) 

Mala relacja z wczorajszego dnia. Pogoda super. Około 20 stopni i mały wiatr. Byliśmy pierwszy raz, Ale rewelacja. Na plaży 13:30-17:30. Atmosfera fajna. Trochę golasow było. Nie zauważyłem złych zachowań,  a wręcz jestem pod wrażeniem atmosfery.  Z żoną pierwszy raz w Polsce na powiedzmy oficjalnej plaży nudystow.  

• Upvote 2

Powiem ci, że ja w ubiegłym roku na koniec lipca swojej w butelce grzałem a pogoda była ładna. W tym roku chyba zaczekam na pogodę i wtedy wyskocze na kilka dni. Miłego wypoczynku. 

Dnia 7.06.2020 o 14:20, Tom&Aga napisał:

Plaża N  25  do 28 plus  my jesteśmy  na Łakowej  i do plaży mamy 1.5 km  

Dnia 7.06.2020 o 14:20, Tom&Aga napisał:

Koniec weekendu   super  pozdrawiamy wszystkich Dębkowiczów  

received_288760412317497.jpeg

• Upvote 1

Witam . Czy w Dębkach ruszyła już plaża N ? Jest już tabliczka ? Byłem tydzień temu to jeszcze jej nie było i golasków też nie ale pogoda nie dopisywała więc nic dziwnego :)

Pozdrawiam wszystkich golasków 

@Dzordi Plaża ruszyła i jest niezależna od tabliczki. Co do tabliczki powinna się pojawić w ciągu kilku najbliższych dni. 

Co do ilości osób. Dziś może sezonowego szaleństwa nie było ale na całej naszej części co kilkanaście metrów ktoś się rozłożył  i owszem było też trochę tekstylnych ( w większości rodzin z dziecmi) pomiędzy naszymi parawanikami ale chyba to nikomu nie przeszkadzało. 

Edited by Vic

Rozumie ze wejście nr 26 to jest „centrum” naszej plaży :) - tak analizuje po goglach. 
mam pytanie - czy przy wejściach 26,27 jest toaleta ? I czy normalnie można przejść się w stronę wejścia 30 Białogora w stroju organizacyjnym :) czy lepiej tylko w strefie N tak się przemieszczać ? Pytam bo nigdy nie byliśmy nad polskim morzem w tych rejonach. 

2 godziny temu, Para_krk napisał:

Rozumie ze wejście nr 26 to jest „centrum” naszej plaży :) - tak analizuje po goglach. 
mam pytanie - czy przy wejściach 26,27 jest toaleta ? I czy normalnie można przejść się w stronę wejścia 30 Białogora w stroju organizacyjnym :) czy lepiej tylko w strefie N tak się przemieszczać ? Pytam bo nigdy nie byliśmy nad polskim morzem w tych rejonach. 

Z moich obserwacji:

1. Toaleta jest w krzaczkach. 

2. Nasza plaża to odcinek między 26 i 27. Dalej zaczynają się tekstylni z tych nowych domków na zachód od Dębek.

3. Przemieszczać się w stroju organizacyjnym polecam tylko na w.w. odcinku 🙂

@Para_krk obserwacje @Rizzy nie do końca są zgodne z rzeczywistością ;) 
Zarówno przy wejściu 26 jak i 27 są toalety. Nasza plaża zaczyna się standardowo od tabliczki a jest ona stawiana mniej więcej w połowie miedzy wejściami 25 a 26 a kończy się czasami nawet poza wejściem 28... w stronę Białogóry nie ma określonej konkretnej granicy i wszystko zależy od frekwencji więc jeśli chcecie spacerować w stroju organizacyjnym musicie zwrócić uwagę czy leżą jeszcze nasi czy już tekstylni...

Edited by rafinika
poprawa
  • Upvote 1

Dnia 15.06.2020 o 12:31, Rizzy napisał:

1. Toaleta jest w krzaczkach. 

Przy 26 i 27 stawiają w sezonie toi tojka. 

Dnia 15.06.2020 o 12:31, Rizzy napisał:

2. Nasza plaża to odcinek między 26 i 27. Dalej zaczynają się tekstylni z tych nowych domków na zachód od Dębek.

Plaża zaczyna się zwyczajowo około 100 metrów za Piaśnicą,za tabliczką.A więc również na prawo od 26.W sezonie za 27 już bywa sporo tekstylnych,ale polecam też przejść się aż do 30,tam plaża b.szeroka i ludzi jak na lekarstwo.Jeśli ktoś lubi ciszę i spokój, albo się bardziej krępuje to tam fajnie stawiać pierwsze naturystyczne kroki.

Edited by Adam79
dodanie treści

Podłączymy się do rozmowy. Pierwszy raz w Dębkach, od piątku do niedzieli. Super plaża, dużo golasów, byliśmy między 26 a 27 wejściem. Luźna atmosfera, wiele osób znało się, rozmawiało. Dużo tekstylnych spacerowało brzegiem morza. Na minus dziwna sytacja w lesie, poszliśmy się wysiusiać, a tam para ok 40 lat uprawiała seks. Jak ich spostrzegliśmy to oni z pytaniem czy pomożemy. Trochę słabo.

• Haha 2

Wycieczki zawsze były i będą, toć to morze :)

Dębki to bardzo urocza miejscowość. Da się na spokojnie przejść nago niemal cały czas od wejścia 25 aż po 32 (Białogóra), to wielki kawał plaży na spacer. Na razie golasów mało, bo i pogoda nie rozpieszcza (dziś nadszedł ostry cień mgły) ale podobno w weekend było ich dużo. Polecam Dębki, to jak na razie moja na 2. miejscu ulubiona naga plaża, za Międzyzdrojami.