rz8 Posted September 2, 2025 Share Posted September 2, 2025 Na 26 dla mnie za tłoczno Celowo jeżdżę dalej, bo najbardziej lubię puste plaże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherrybike Posted September 2, 2025 Share Posted September 2, 2025 16 minut temu, rz8 napisał: Na 26 dla mnie za tłoczno Dla poszukiwaczy wrażeń też. Dlatego w kupie bezpieczniej. A co zrobić? Pogadać jak facet z facetem. Sam będziesz wiedział jakiego słownictwa użyć. Ważne, żeby nie czuł się bezkarny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parka 75 / 78 Posted September 9, 2025 Share Posted September 9, 2025 Czy w Dębkach są jeszcze naturyści? Warto się wybrać na dłuższy weekend, nie chcemy być sami na plaży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał55 Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 teraz robi się pora wyjazdów na łażenie po plaży i po lesie, też jest okazja na nagie morsowanie - legalne ! Jak przyjeżdżamy to najpierw sprawdzenie kierunku wiatru żeby plażą iść z wiatrem a pod wiatr lasem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marewcia Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 tak organizacyjne nagie morsowanie czy tak własne.Pytam dlatego że morsujemy tekstylnie i bez . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał55 Posted November 7, 2025 Share Posted November 7, 2025 zdecydowanie własne, zresztą niespecjalnie odpowiadające zasadom morsowania o jakich słyszeliśmy albo widzimy w grupach w mieście - czasem zdarzało się nam widzieć morsowania grupy w Jelitkowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi79 Posted January 11 Share Posted January 11 Dzisiaj w Dębkach kolejna cofka,sztormowy wiatr z północy.Plaża walczy o przetrwanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RealnyKrzyś Posted January 26 Share Posted January 26 No ja planuję w tym roku wypad tygodniowy do Dębek bo nie byłem jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts