BulbaChu Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Cześć. Nad Wisłą po stronie Ostromecka jest sporo piaszczystych plażyczek. Ja w tej chwili nago opalam się na jednej z nich alenie wiem która jest naturystyczna, bo szukałem długo i nie znalazłem golasów. Może ktoś chce się razem wybrać?
Kaaarol Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Kilka tygodni temu widziałem na plażyczce obok samego mostu parę nago, ale gdzie jest Nasza plaża, nie pomogę.
ZKamil Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 Na początku wakacji przespacerowałem spory odcinek od mostu w dół rzeki. Golasów spodkałem do jakiegoś małego dopływu Wisły. Potem już samych wędkarzy. Poszedłem jeszcze w górę rzeki ale tam spotkałem tylko zjazd młodzierzy przy miejscu na wodowanie łódek, po jakimś kilometrze zrezygnowałem z poszukiwań
Kaaarol Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Wisła trochę opadła, kilka małych plażyczek się pojawiło. Ktoś zamierza się wybrać, ktoś kogoś tam widział czy sami wędkarze?
ZKamil Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Miesiąc temu spotkałem jedną parę, i kilku spacerowiczów. W tym jednego ciekawskiego
Kaaarol Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Byłeś jedynym golasującym czy ktoś się dołączył? Planujemy podjechać w piątek, ma być upalnie, pytanie o którym miejscu dokładnie mówisz, bo z mostu widać kilka plażyczek...
ZKamil Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 @Kaaarol oprócz mnie jeszcze żeczona para, ale nie dołączałem się do nich na ich plażyczce. poszedłem dalej i znalazłem własną
Piotrek32 Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 A możecie powiedzieć lub dodać mapkę która to jest dokładnie ta nasza plaża?. Ostatnio byłem z rana, ale na żadnej nie spotkałem nikogo wiec zająłem pierwszą lepszą.
ZKamil Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 @Piotrek32 Cytując :https://naturyzm.info.pl/naturyzm/plaza/polska/stary_fordon "Mieszkaniec (Gość) 5 Czerwiec, 2023 - 00:39 Adres Zdecydowanie Pojawia się Zdecydowanie Pojawia się policja bo mieszkańcy sobie nie życza homoseksualnych zachowań i podobnych osób.To miejsce już dawno nie jest związane z Naturyzmem od sporych lat. odpowiedz"
Daw2099 Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Czytałem powyższe wpisy, które podlinkowal ZKamil. Ale akurat będę w sobotę niedaleko i z checią bym sprawdził to miejsce. Był tam może ktoś w ostatnich dniach?
michalbydgoszcz Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Jak obecnie wygląda sytuacja na plaży bydgoszcz-fordon? Zastanawiam się czy po paru latach odwiedzić to miejsce. Plaża jeszcze istnieje?
michalbydgoszcz Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Czyli niestety to co słyszałem to prawda.a szkoda, niegdyś było to fajne miejsce, w którym z małżonką chętnie spędzaliśmy czas.
michalbydgoszcz Posted August 15, 2024 Posted August 15, 2024 Niestety, właśnie dotarłem zobaczyć jak wygląda sytuacja nad Wisłą i...aż chce się płakać😢 wszystko zarośnięte i miejscami pojedynczy tekstylni
RomSon420 Posted August 19, 2025 Posted August 19, 2025 Mam pytanie, czy w ogóle w okolicy Bydgoszczy jest jeszcze jakaś plaża dla nie ubranych? Wiadomo że każdy ma swoje miejsce, ale po pobycie w Chałupach że znajomymi stwierdzam że najlepiej w gronie swoich.
ZKamil Posted December 29, 2025 Posted December 29, 2025 @RomSon420 w stadzie raźniej ale sami samotnicy lub mocno odizolowane i hermetyczne grupy tutaj widzę, więc samotnie lub z nimfomanami.
ZKamil Posted March 29 Posted March 29 Kolejny sezon czas zacząć. Myślę że przydała by sie zwyczajowa umowa strefowa tak jak na stogach w Gdańsku: plaża dla naturystów, wydmy dla szukających przygód. A skoro nie ma wydm to jakieś propozycję? Np zagajnik? a może pierwszy kilometr plaży naturystycznej a kolejny dla poszukiwaczy przygód?
Sunlover Posted March 29 Posted March 29 A może w Wiśle dla poszukiwaczy przygód a plaża dla naturystów?
cherrybike Posted March 29 Posted March 29 11 godzin temu, ZKamil napisał: Myślę że przydała by sie zwyczajowa umowa strefowa tak jak na stogach w Gdańsku: plaża dla naturystów, wydmy dla szukających przygód. A skoro nie ma wydm to jakieś propozycję? Np zagajnik? Na początek to Ty pomyśl jak wyegzekwujesz ustalenia, które tu zapadną. Dopiero potem szukaj im nowego miejsca.
Ania1978 Posted March 30 Posted March 30 W naszym regionie to raczej niema gdzie pogolasować. Kiedyś zajechaliśmy na tą plaże i nie było nikogo. Upewniając się czy zajechaliśmy w dobre miejsce na forach, ostrzegano nas że miejsce to ma złą opinię i ogół tam koniobijców. Nas osobiście odstrasza takie miejsce. Lubimy przebywać wśród golasów, bo gdzie można czuć się bezpieczniej jak nie w grupie. Jak mielibyśmy się czuć na takiej plaży wśród ,, śliniących się" Panów?
KarolKasia Posted March 30 Posted March 30 @Ania1978 wydaje się ze Ci panowie bardziej byliby sobą zainteresowani niż Wami.Choć to też mogliby być poszukiwacze „aktów kobiecych”
Ania1978 Posted March 30 Posted March 30 (edited) Na jednym z forów zapytaliśmy jak dokładnie trafić na tą plaże to po chwili w wiadomościach prywatnych mieliśmy kilka zapytań czy pożyczę im żonę, albo czy mogą popatrzeć jak się zabawiamy. Na szczęście nie było to NNS. Edited March 30 by Ania1978
ZKamil Posted March 30 Posted March 30 (edited) 15 godzin temu, cherrybike napisał: Na początek to Ty pomyśl jak wyegzekwujesz ustalenia, które tu zapadną. Dopiero potem szukaj im nowego miejsca. Wprowadzimy stanowisko szeryfa plażowego wybranego w powszechnych jawnych wyborach;) Zasadniczo zachowaniem grupy można to tylko wyegzekwować, z moich obserwacji poszukujących przygód którzy mają wypalony odruch pawlowa z nagością jest zdecydowana mniejszość na nagich plażach, więc presja grupy może być znacząca. Jedyne czego brakuje to grupy. @Ania1978 kto pyta ten nie błądzi (podobno) ale dostanie pytania pomocnicze;) Edited March 30 by ZKamil Literówka niku 2
Recommended Posts