Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS

Recommended Posts

Posted

Cześć.  Nad Wisłą po stronie Ostromecka jest sporo piaszczystych plażyczek. Ja w tej chwili nago opalam się na jednej z nich alenie wiem która jest naturystyczna, bo szukałem długo i nie znalazłem golasów. Może ktoś chce się razem wybrać?

Posted

Kilka tygodni temu widziałem na plażyczce obok samego mostu parę nago, ale gdzie jest Nasza plaża, nie pomogę.

• 3 weeks later...
Posted

Na początku wakacji przespacerowałem spory odcinek od mostu w dół rzeki. Golasów spodkałem do jakiegoś małego dopływu Wisły. Potem już samych wędkarzy. Poszedłem jeszcze w górę rzeki ale tam spotkałem tylko zjazd młodzierzy przy miejscu na wodowanie łódek, po jakimś kilometrze zrezygnowałem z poszukiwań

• 9 months later...
Posted

Wisła trochę opadła, kilka małych plażyczek się pojawiło. Ktoś zamierza się wybrać, ktoś kogoś tam widział czy sami wędkarze?

Posted

Miesiąc temu spotkałem jedną parę, i kilku spacerowiczów. W tym jednego ciekawskiego

Posted

Byłeś jedynym golasującym czy ktoś się dołączył? Planujemy podjechać w piątek, ma być upalnie, pytanie o którym miejscu dokładnie mówisz, bo z mostu widać kilka plażyczek...

Posted

@Kaaarol oprócz mnie jeszcze żeczona para, ale nie dołączałem się do nich na ich plażyczce. poszedłem dalej i znalazłem własną

Posted

A możecie powiedzieć lub dodać mapkę która to jest dokładnie ta nasza plaża?. Ostatnio byłem z rana, ale na żadnej nie spotkałem nikogo wiec zająłem pierwszą  lepszą.

Posted

@Piotrek32 Cytując :https://naturyzm.info.pl/naturyzm/plaza/polska/stary_fordon

"Mieszkaniec (Gość)

5 Czerwiec, 2023 - 00:39

Adres

Zdecydowanie Pojawia się

Zdecydowanie Pojawia się policja bo mieszkańcy sobie nie życza homoseksualnych zachowań i podobnych osób.To miejsce już dawno nie jest związane z Naturyzmem od sporych lat.

odpowiedz"

Posted

Czyli trzeba uważać na te miejsca. Pozdrawiam 

• 4 weeks later...
Posted

Czytałem powyższe wpisy, które podlinkowal ZKamil. Ale akurat będę w sobotę niedaleko i z checią bym sprawdził to miejsce. Był tam może ktoś w ostatnich dniach?

• 1 year later...
michalbydgoszcz
Posted

Jak obecnie wygląda sytuacja na plaży bydgoszcz-fordon? Zastanawiam się czy po paru latach odwiedzić to miejsce. Plaża jeszcze istnieje?

Posted

w sumie jak odpisałem :

michalbydgoszcz
Posted

Czyli niestety to co słyszałem to prawda.a szkoda, niegdyś było to fajne miejsce, w którym z małżonką chętnie spędzaliśmy czas. 

michalbydgoszcz
Posted

Niestety, właśnie dotarłem zobaczyć jak wygląda sytuacja nad Wisłą i...aż chce się płakać😢 wszystko zarośnięte i miejscami pojedynczy tekstylni 

• 1 year later...
Posted

Mam pytanie, czy w ogóle w okolicy Bydgoszczy jest jeszcze jakaś plaża dla nie ubranych? Wiadomo że każdy ma swoje miejsce, ale po pobycie w Chałupach że znajomymi stwierdzam że najlepiej w gronie swoich.

• 4 months later...
Posted

@RomSon420 w stadzie raźniej ale sami samotnicy lub mocno odizolowane i hermetyczne grupy tutaj widzę, więc samotnie lub z nimfomanami.

• 2 months later...
Posted

Kolejny sezon czas zacząć. Myślę że przydała by sie zwyczajowa umowa strefowa tak jak na stogach w Gdańsku: plaża dla naturystów, wydmy dla szukających przygód.
A skoro nie ma wydm to jakieś propozycję? Np zagajnik? a może pierwszy kilometr plaży naturystycznej a kolejny dla poszukiwaczy przygód?

Sunlover
Posted

A może w Wiśle dla poszukiwaczy przygód a plaża dla naturystów? 

cherrybike
Posted
11 godzin temu, ZKamil napisał:

Myślę że przydała by sie zwyczajowa umowa strefowa tak jak na stogach w Gdańsku: plaża dla naturystów, wydmy dla szukających przygód.
A skoro nie ma wydm to jakieś propozycję? Np zagajnik?

Na początek to Ty pomyśl jak wyegzekwujesz ustalenia, które tu zapadną. Dopiero potem szukaj im nowego miejsca. 

Ania1978
Posted

W naszym regionie to raczej niema gdzie pogolasować. Kiedyś zajechaliśmy na tą plaże i nie było nikogo. Upewniając się czy zajechaliśmy w dobre miejsce na forach, ostrzegano nas że miejsce to ma złą opinię i ogół tam koniobijców. Nas osobiście odstrasza takie miejsce. Lubimy przebywać wśród golasów, bo gdzie można czuć się bezpieczniej jak nie w grupie. Jak mielibyśmy się czuć na takiej plaży wśród ,, śliniących się" Panów?

KarolKasia
Posted

@Ania1978 wydaje się ze Ci panowie bardziej byliby sobą zainteresowani niż Wami.Choć to też mogliby być poszukiwacze „aktów kobiecych” :rolleyes:

Ania1978
Posted (edited)

Na jednym z forów zapytaliśmy jak dokładnie trafić na tą plaże to po chwili w wiadomościach prywatnych mieliśmy kilka zapytań czy pożyczę im żonę, albo czy mogą popatrzeć jak się zabawiamy. Na szczęście nie było to NNS. 

Edited by Ania1978
KarolKasia
Posted

bezpieczniej pisać tutaj 😊

• Like 1
  • Upvote 1
Posted (edited)
15 godzin temu, cherrybike napisał:

Na początek to Ty pomyśl jak wyegzekwujesz ustalenia, które tu zapadną. Dopiero potem szukaj im nowego miejsca. 

Wprowadzimy stanowisko szeryfa plażowego wybranego w powszechnych jawnych wyborach;)
Zasadniczo zachowaniem grupy można to tylko wyegzekwować, z moich obserwacji poszukujących przygód którzy mają wypalony odruch pawlowa z nagością jest zdecydowana mniejszość na nagich plażach, więc presja grupy może być znacząca. Jedyne czego brakuje to grupy.
@Ania1978 kto pyta ten nie błądzi (podobno) ale dostanie pytania pomocnicze;)

Edited by ZKamil
Literówka niku
  • Haha 2