BulbaChu Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Cześć. Nad Wisłą po stronie Ostromecka jest sporo piaszczystych plażyczek. Ja w tej chwili nago opalam się na jednej z nich alenie wiem która jest naturystyczna, bo szukałem długo i nie znalazłem golasów. Może ktoś chce się razem wybrać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaaarol Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Kilka tygodni temu widziałem na plażyczce obok samego mostu parę nago, ale gdzie jest Nasza plaża, nie pomogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZKamil Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Na początku wakacji przespacerowałem spory odcinek od mostu w dół rzeki. Golasów spodkałem do jakiegoś małego dopływu Wisły. Potem już samych wędkarzy. Poszedłem jeszcze w górę rzeki ale tam spotkałem tylko zjazd młodzierzy przy miejscu na wodowanie łódek, po jakimś kilometrze zrezygnowałem z poszukiwań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaaarol Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Wisła trochę opadła, kilka małych plażyczek się pojawiło. Ktoś zamierza się wybrać, ktoś kogoś tam widział czy sami wędkarze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZKamil Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Miesiąc temu spotkałem jedną parę, i kilku spacerowiczów. W tym jednego ciekawskiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaaarol Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Byłeś jedynym golasującym czy ktoś się dołączył? Planujemy podjechać w piątek, ma być upalnie, pytanie o którym miejscu dokładnie mówisz, bo z mostu widać kilka plażyczek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZKamil Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 @Kaaarol oprócz mnie jeszcze żeczona para, ale nie dołączałem się do nich na ich plażyczce. poszedłem dalej i znalazłem własną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek32 Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 A możecie powiedzieć lub dodać mapkę która to jest dokładnie ta nasza plaża?. Ostatnio byłem z rana, ale na żadnej nie spotkałem nikogo wiec zająłem pierwszą lepszą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZKamil Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 @Piotrek32 Cytując :https://naturyzm.info.pl/naturyzm/plaza/polska/stary_fordon "Mieszkaniec (Gość) 5 Czerwiec, 2023 - 00:39 Adres Zdecydowanie Pojawia się Zdecydowanie Pojawia się policja bo mieszkańcy sobie nie życza homoseksualnych zachowań i podobnych osób.To miejsce już dawno nie jest związane z Naturyzmem od sporych lat. odpowiedz" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek32 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Czyli trzeba uważać na te miejsca. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daw2099 Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Czytałem powyższe wpisy, które podlinkowal ZKamil. Ale akurat będę w sobotę niedaleko i z checią bym sprawdził to miejsce. Był tam może ktoś w ostatnich dniach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalbydgoszcz Posted August 14, 2024 Share Posted August 14, 2024 Jak obecnie wygląda sytuacja na plaży bydgoszcz-fordon? Zastanawiam się czy po paru latach odwiedzić to miejsce. Plaża jeszcze istnieje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZKamil Posted August 14, 2024 Share Posted August 14, 2024 w sumie jak odpisałem : Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalbydgoszcz Posted August 14, 2024 Share Posted August 14, 2024 Czyli niestety to co słyszałem to prawda.a szkoda, niegdyś było to fajne miejsce, w którym z małżonką chętnie spędzaliśmy czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalbydgoszcz Posted August 15, 2024 Share Posted August 15, 2024 Niestety, właśnie dotarłem zobaczyć jak wygląda sytuacja nad Wisłą i...aż chce się płakać😢 wszystko zarośnięte i miejscami pojedynczy tekstylni Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomSon420 Posted August 19, 2025 Share Posted August 19, 2025 Mam pytanie, czy w ogóle w okolicy Bydgoszczy jest jeszcze jakaś plaża dla nie ubranych? Wiadomo że każdy ma swoje miejsce, ale po pobycie w Chałupach że znajomymi stwierdzam że najlepiej w gronie swoich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZKamil Posted December 29, 2025 Share Posted December 29, 2025 @RomSon420 w stadzie raźniej ale sami samotnicy lub mocno odizolowane i hermetyczne grupy tutaj widzę, więc samotnie lub z nimfomanami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts