Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

GALERIE W KLUBIE NNS

Plaża nudystów Fordon Bydgoszcz

BulbaChu
 Share

Recommended Posts

Cześć.  Nad Wisłą po stronie Ostromecka jest sporo piaszczystych plażyczek. Ja w tej chwili nago opalam się na jednej z nich alenie wiem która jest naturystyczna, bo szukałem długo i nie znalazłem golasów. Może ktoś chce się razem wybrać?

Kilka tygodni temu widziałem na plażyczce obok samego mostu parę nago, ale gdzie jest Nasza plaża, nie pomogę.

• 3 weeks later...

Na początku wakacji przespacerowałem spory odcinek od mostu w dół rzeki. Golasów spodkałem do jakiegoś małego dopływu Wisły. Potem już samych wędkarzy. Poszedłem jeszcze w górę rzeki ale tam spotkałem tylko zjazd młodzierzy przy miejscu na wodowanie łódek, po jakimś kilometrze zrezygnowałem z poszukiwań

• 9 months later...

Wisła trochę opadła, kilka małych plażyczek się pojawiło. Ktoś zamierza się wybrać, ktoś kogoś tam widział czy sami wędkarze?

Miesiąc temu spotkałem jedną parę, i kilku spacerowiczów. W tym jednego ciekawskiego

Byłeś jedynym golasującym czy ktoś się dołączył? Planujemy podjechać w piątek, ma być upalnie, pytanie o którym miejscu dokładnie mówisz, bo z mostu widać kilka plażyczek...

@Kaaarol oprócz mnie jeszcze żeczona para, ale nie dołączałem się do nich na ich plażyczce. poszedłem dalej i znalazłem własną

A możecie powiedzieć lub dodać mapkę która to jest dokładnie ta nasza plaża?. Ostatnio byłem z rana, ale na żadnej nie spotkałem nikogo wiec zająłem pierwszą  lepszą.

@Piotrek32 Cytując :https://naturyzm.info.pl/naturyzm/plaza/polska/stary_fordon

"Mieszkaniec (Gość)

5 Czerwiec, 2023 - 00:39

Adres

Zdecydowanie Pojawia się

Zdecydowanie Pojawia się policja bo mieszkańcy sobie nie życza homoseksualnych zachowań i podobnych osób.To miejsce już dawno nie jest związane z Naturyzmem od sporych lat.

odpowiedz"

• 4 weeks later...

Czytałem powyższe wpisy, które podlinkowal ZKamil. Ale akurat będę w sobotę niedaleko i z checią bym sprawdził to miejsce. Był tam może ktoś w ostatnich dniach?

• 1 year later...
michalbydgoszcz

Jak obecnie wygląda sytuacja na plaży bydgoszcz-fordon? Zastanawiam się czy po paru latach odwiedzić to miejsce. Plaża jeszcze istnieje?

michalbydgoszcz

Czyli niestety to co słyszałem to prawda.a szkoda, niegdyś było to fajne miejsce, w którym z małżonką chętnie spędzaliśmy czas. 

michalbydgoszcz

Niestety, właśnie dotarłem zobaczyć jak wygląda sytuacja nad Wisłą i...aż chce się płakać😢 wszystko zarośnięte i miejscami pojedynczy tekstylni 

• 1 year later...

Mam pytanie, czy w ogóle w okolicy Bydgoszczy jest jeszcze jakaś plaża dla nie ubranych? Wiadomo że każdy ma swoje miejsce, ale po pobycie w Chałupach że znajomymi stwierdzam że najlepiej w gronie swoich.

• 4 months later...

@RomSon420 w stadzie raźniej ale sami samotnicy lub mocno odizolowane i hermetyczne grupy tutaj widzę, więc samotnie lub z nimfomanami.