Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS

Jezioro Turawa

NNS.Bot
 Share

Recommended Posts

Co do podglądaczy to nie ma opcji

Jest opcja - z łódek, rowerów wodnych itp. :P Tylko nie zauważyłem, by miało to miejsce, przynajmniej wtedy, kiedy tam byłem.

Współpraca z łódkami polega na ewentualnym wzajemnym machaniu do siebie, natomiast nieliczni zagubieni spacerowicze raczej nie chcą współpracować spuszczając wzrok, zasłaniając twarze zdziwionym dzieciom i uciekając w te pędy. Zresztą świetną rolę odgrywa tu "mobilna" tabliczka informująca już na ścieżce o plaży naturystycznej, która odstrasza część spacerowiczów. Nie ma co narzekać ;)

• Upvote 1

Dzięki bardzo za odpowiedź na moje pytanie. Postaram się kiedyś zawitać na plażę będąc w okolicy

Witam, 

słuchajcie na jutro zapowiadają 28 C i słonecznie i bezchmurnie , Ja się wybieram od południa, także zapraszam wszystkich,  i pozdrawiam założycieli,  bywalców i zwolenników !!! 

Wojtek Bear

ja się może też po południu wybiorę, może jeszcze kogoś ze sobą przywiozę

I po raz kolejny "kleptoman" zwinąć tabliczkę. Dobrze że kij zostawił, brak słów, ileż to można. Woda straciła zielony kolor,ale komary sobie na więcej "pozwalają".

Zgadza się. Została już tylko jedna tabliczka. Na szczęście ta na wejściu. Wątpię, że tabliczki zabierają naturyści. Wydaje mi się, że "mobilna" tabliczka nie zawsze jest chowana i później taki jest efekt. Prośba do wszystkich. Jak kończycie plażowanie jako ostatni to schowajcie tabliczkę w krzaki, a dłużej nam posłuży.

Plaża jest cudowna. Miejsce ciche i spokojne. Dziś na plaży super słońce świeci i woda zdatna do tego, żeby się w niej schłodzić.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich plażowiczów.

Witam, dzisiaj tj. 21.06.2017 spędziłem niesamowite popołudnie na plaży, od godziny 14.30 byłem na niej zupełnie sam, przede mną była bardzo miła para, ale odjechali, ale słuchajcie woda była czyściuteńka jak nigdy, właściwa do schładzania, słoneczko opalało tak jak powinno, wiaterek pięknie udawał, że nie jest gorąco, czyli przefajnie dlatego  aż było Mi żal , że nie ma stałych plażowiczów, bywalców  - Wielka Strata  - Ja jutro postaram walczyć znowu, także jak zwykle pozdrawiam założycieli, bywalców i zwolenników i zapraszam do opalania bo warunki przefajne !!! 

Byliśmy we wtorek i razem z mi.chal'ami zaktualizowaliśmy tabliczki. Mamy nadzieję, że posłużą jak najdłużej. ;)

PS. Drewniana tabliczka to w całości robota Michała, za co należą mu się brawa. :brawo:

post-6622-0-03344900-1498139544_thumb.jpg

post-6622-0-18557000-1498139555_thumb.jpg

post-6622-0-21746000-1498139568_thumb.jpg

oczywiście ,że wielkie brawa dla kolegi    :brawo:  teraz to prawdziwa plaża naturystyczna.

Faktycznie, plaża bez tabliczki to nie plaża, choćby była pełna golasòw :-)

Jak pewnie zauważyliście na naszych plażach w całym kraju, "tabliczkowym artystom" pomysłòw,fantazji i umiejętności nie brakuje.

Witajcie

Może mi ktoś wytłumaczyć jak dojechać na plażę ??

Jakieś namiary ??

Pozdrawiam

Dziękuję bardzo za informację i wskazanie miejsca.

Pozdrawiam i oby do zobaczenia.

Był ktoś może dziś na plaży? Jaka woda? Zdatna do kąpieli?

Z pogodynki.pl wynika, że spuszczają wodę - czy już jest widoczne powiększenie plaży?

Woda czysta. Trochę ludzi było a tekstylnych przy boisku jeszcze więcej. Był też koleś w dżinsach i jasnej koszulce co latał po krzakach i obserwował.

Tego typu osobników to nigdzie nie brakuje, choć Kryspinowa to chyba nic nie pobije.

My dzisiaj wybraliśmy się na moto-wycieczkę której celem była ta plaża i muszę szczerze powiedzieć - naprawdę nam się podobało! Miejsce godne polecenia - aż żal że nie mamy czegoś takiego we Wrocławiu.

Jedno co mnie zastanawia, to jak wygląda kwestia parkowania, bo wszędzie pełno znaków "teren prywatny", a koniec końców można dojechać aż do boiska. Pytanie czy to tylko dziś mieliśmy takie szczęście, czy zawsze można tam zaparkować (motocyklem)?

Woda jak na jezioro dość czysta i naprawdę ciepła :)

Pozdrawiam i do zobaczenia! :)

gość co podpłyną blisko łódką robił zdjęcia i ten z pieskiem kamerował parę razy z wody i za krzaków 

Normalni erosomani jakby w życiu gołej kobity czy chłopa nie widzieli. Najgorzej jak taki gnój jeden z drugim sfilmuje a później w internecie będzie pokazywał :nono:

Dopisane: 25 czerwiec 2017 o 20:36
ckwrc ---- Z tego co widziałem to na początku jest zakaz wjazdu i tylko przed znakiem można pozostawiać auto. Do boiska można podjechać ale jak ktoś "życzliwy" zadzwoni to pewnie może być problem. 

Edited by Martomusa