Tomasz80 Posted June 3, 2025 Share Posted June 3, 2025 Roztocze jest piękne, ale w tę niedzielę jeszcze nie mogę zaprosić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drxsm Posted June 8, 2025 Share Posted June 8, 2025 Czas na testy Link to comment Share on other sites More sharing options...
drxsm Posted June 8, 2025 Share Posted June 8, 2025 No wiec... bylem zobaczylem zdobyłem. I mam podwojną opinie. O miejscu i o ludziach. Zaczne od miejsca, bo to chyba najważniejsze. Wiec miejsce jest bardzo bardzo fajne, opis jak dojechac, wpelni trafiony, nie polecam dla samochodow bardzo niskich, bo trawa na drodze wysoka. Samo miejsce ok, czysto, odludnie i procz kajakarzy nie ma szans by sie tam ktoś zapuścil z tekstylnych. Woda czysta, glebokosc max powyzej pasa, zejscia fajne, z dwoch stron, ptaki, ryby komary są po prawej stronie rzeki miejsce na ognisko, z kamieniami, mozna by jeszcze tam trawe podkosic i jakas lawke wstawic, ale marudził nie bede czuc ze ktos kto to miejsce stworzyl robi wszystko "domowym sumptem", propsy, folklor lokalny jest. No a teraz o ludziach. I tu niestety tez sie folklor tez ujawnia. To moze od poczatku... dojezdzajac dalo sie zaobserwowac jak jeden jegomosc oklada po tylku witkami wierzbowymi czy czyms takim... a ten pierwszy liczy glosno zadawane razy... no bdsm w czystej postaci. Po dojechaniu i kulturalnym przywitaniu sie, od razu usłyszałem komplement na temat mojego przyrodzenia... w sumie może i fajnie, ale woje jak takie opinie wyrazają niewiasty. Oczywiscie przywitania,przedstawianie sie swawolnej pary... no poczulem sie conajmniej osaczony. Probujac znalesc zaciszne miejsce przetransportowalem sie na 2 brzeg... panowie w wolnych chwilach znowu używali naturalnych akcesoriow bdsm odliczajac głośno... w innych momentach bez ogrodek uskuteczniali self zadowalania... mylicie ze uciekłem w spokoj ? No nie... po chwili samotnosci jeden jegomość pijawil sie niedaleko żwawo dyskutujac na temat mojego owlosienia na roznych czesciach ciała... jak wyglada sprawa z kajakarzami ? Sa plyna spokoj, jestem nauczony ze swiata ze nie wystawiam sie na widok publiczny, a tam jest gdzie sie schowac... ale wróćmy do folkloru... panowie slyszać zblizajacych sie kajakarzy, radośnie wystawiali sie na widok publiczny... zapraszajac do siebie robiacych im fotki kajakarzy. I uwierzcie mi, wiem gdzie sie kończy naturyzm a gdzie zaczyna sie exhibicjonizm... ogolnie to POLECAM z uwagą na folklor w czerwonym cienko,cienko 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryLU Posted June 8, 2025 Share Posted June 8, 2025 W takiej sytuacji należy ZAWSZE ostro reagować i wyrazić dezaprobatę dla takich zachowań. Brak zdecydowanej reakcji oznacza akceptację i zachęca ich do eskalacji. Takie czy inne przypadki spotyka się na plażach naturystycznych, ale nie można tego tolerować. Konkretna reprymenda jest bardziej skuteczna niż opisywanie w internecie bo oni i tak tego nie przeczytają i dalej będą myśleć, że im wszystko wolno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airliner Posted June 8, 2025 Share Posted June 8, 2025 2 godziny temu, drxsm napisał: I mam podwojną opinie. Żurawnica? Takiej opinii o tej miejscówce jeszcze nie czytałem ... Czytając wpis Kolegi zaczynam mieć mieszane uczucia, a jeszcze nie tak dawno myślałem, by będąc na Roztoczu odwiedzić Żurawnicę ... Może to był jednorazowy przypadek ... \ 7 minut temu, JerryLU napisał: oni i tak tego nie przeczytają i dalej będą myśleć, że im wszystko wolno Jeśli ktoś miewa takie ciągotki, to doprawdy niech załatwia te sprawy we własnym gronie i w zacisznym miejscu, jakich w tym kraju naprawdę nie brakuje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drxsm Posted June 8, 2025 Share Posted June 8, 2025 (edited) Sadze ze Ci Panowie przeczytaja tą opinie, bo to oni "tworzą" tą plaze, przynajmniej tak wynikalo z ich rozmowy, zopowiadań co zrobili i jak. Wydaje mi się że to miejsce mozna a nawet trzeba odwiedzić , ja zapewne odwiedze ta plaze w tym roku jeszcze raz, tylko już nie sam... tym razem bede czuł się pewniej u boku niewiasty dodane 9 minut później: 27 minut temu, JerryLU napisał: Konkretna reprymenda jest bardziej skuteczna niż opisywanie w internecie bo oni i tak tego nie..... Może ktoś im pokaże tą opinie Edited June 8, 2025 by drxsm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariano italiano Posted June 11, 2025 Share Posted June 11, 2025 @drxsm skoro twierdzą, że "tworzą" tę plażę to może warto ich tu opisać ku przestrodze, stali bywalcy na pewno będą wiedzieć o kogo chodzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drxsm Posted June 12, 2025 Share Posted June 12, 2025 No opisałem ich w taki sposob ze stali bywalcy na bank wiedza o kogo chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@*_*@ Posted June 14, 2025 Share Posted June 14, 2025 Dziś na plaży pełna kultura. Sami normalni ludzie. Nawet kajaków było niewiele, w zamian po rzece pływały kaczuszki. Było opalanie, kąpiele, rzucanie frisbee oraz pieczenie kiełbasek na nowym palenisku, bo stare trochę zarosło trawami. Do 14:00 było trochę chmurek i wiał wiatr, ale dało się wytrzymać. Później już bezwietrznie i błękitne niebo. Jutro ma być super pogoda. Nie zrażajcie się opisanym wyżej incydentem i przybywajcie na plażę w Żurawnicy. Jak wspomniałem na początku, są tutaj normalni ludzie. W kupie siła. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drxsm Posted June 16, 2025 Share Posted June 16, 2025 Nie sądze by ktos sie zrażał a ja pewnie tam bede juz nie mile widziany, ale skoro mialo to podniesc poziom kultury to niech i tak będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemo1029 Posted June 17, 2025 Share Posted June 17, 2025 Hej hej. Byliśmy w niedzielę. Bardzo przyjemne miejsce i mili ludzie. Bardzo miło spędzony czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fazer Posted June 23, 2025 Share Posted June 23, 2025 Dzisiaj bardzo miło spędzone dwie godziny w samotności. Tylko jeden kajak przepłynął. Miła odmiana po Kryspinowie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drxsm Posted June 27, 2025 Share Posted June 27, 2025 Czy ktos moze dać pinezke google? Ta pierwsza przestała mi działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryLU Posted June 27, 2025 Share Posted June 27, 2025 https://goo.gl/maps/pxfYX8jx65ZVFNYh9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drxsm Posted July 1, 2025 Share Posted July 1, 2025 Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz80 Posted July 7, 2025 Share Posted July 7, 2025 Nie wiem skąd negatywna opinia o tej plaży. Byłem wczoraj i było bardzo przyjemnie. Jedynie do czego mnie namawiano, to grzecznie mnie zaprosili na następne opalanie. Odpowiedziałem, że z drugą osobą połówką chętnie przyjadę. Druga połówka też ma ochota tam pojechać. Aby tylko czas, pogoda i inne obowiązki na to pozwoliły. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
My34 Posted July 11, 2025 Share Posted July 11, 2025 Witam. Powiedzcie mi proszę kto przychodzi na tą plaże, kto się opala?? Chcemy się wybrać jak będzie pogoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@*_*@ Posted July 11, 2025 Share Posted July 11, 2025 5 godzin temu, My34 napisał: Witam. Powiedzcie mi proszę kto przychodzi na tą plaże, kto się opala?? Chcemy się wybrać jak będzie pogoda. Pary i single. Czasami zdarzają się też rodziny z dziećmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
My34 Posted July 11, 2025 Share Posted July 11, 2025 (edited) Dzięki. W weekendy przy pięknej pogodzie można spodziewać się większej liczby osób?? Edited July 11, 2025 by My34 Zmieniłem pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
@*_*@ Posted July 11, 2025 Share Posted July 11, 2025 Godzinę temu, My34 napisał: Dzięki. W weekendy przy pięknej pogodzie można spodziewać się większej liczby osób?? Owszem, chociaż czasami jest luźniej i w środku tygodnia zdarza się więcej osób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
My34 Posted July 11, 2025 Share Posted July 11, 2025 3 minuty temu, @*_*@ napisał: Owszem, chociaż czasami jest luźniej i w środku tygodnia zdarza się więcej osób. Organizujecie sie jakos?? Kazdy moze przyjechac poopalac sie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@*_*@ Posted July 11, 2025 Share Posted July 11, 2025 Teraz, My34 napisał: Organizujecie sie jakos?? Kazdy moze przyjechac poopalac sie? Oczywiście, że każdy może przyjechać, to miejsce publiczne. Czasami w dziale spotkajmy się jest zakładany temat, czy ktoś się wybiera danego dnia. Generalnie przy ładnej pogodzie są zarówno stali bywalcy, jak też pojawiają się nowe osoby. Czasem przy pierwszej wizycie jest problem z dotarciem na miejsce, bo gps błędnie pokazuje pinezkę, albo auto pozostaje przy wiacie kajakowej i ludzie niepotrzebnie idą z buta, chociaż można bez problemu podjechać pod samą plażę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
My34 Posted July 11, 2025 Share Posted July 11, 2025 6 minut temu, @*_*@ napisał: Oczywiście, że każdy może przyjechać, to miejsce publiczne. Czasami w dziale spotkajmy się jest zakładany temat, czy ktoś się wybiera danego dnia. Generalnie przy ładnej pogodzie są zarówno stali bywalcy, jak też pojawiają się nowe osoby. Czasem przy pierwszej wizycie jest problem z dotarciem na miejsce, bo gps błędnie pokazuje pinezkę, albo auto pozostaje przy wiacie kajakowej i ludzie niepotrzebnie idą z buta, chociaż można bez problemu podjechać pod samą plażę. A te łąki przy plaży to teren prywatny?? Nikt sie nie czepia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@*_*@ Posted July 11, 2025 Share Posted July 11, 2025 1 minutę temu, My34 napisał: A te łąki przy plaży to teren prywatny?? Nikt sie nie czepia? Nigdy nie było problemu. Raz do roku łąki są koszone. Droga dojazdowa jest gminna, a brzeg należy do wód polskich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
My34 Posted July 11, 2025 Share Posted July 11, 2025 Teraz, @*_*@ napisał: Nigdy nie było problemu. Raz do roku łąki są koszone. Droga dojazdowa jest gminna, a brzeg należy do wód polskich. Dzieki za odpowiedzi. Mysle ze sie wybierzemy przy pieknej pogodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts