Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS

Roztocze

Magdalena81245
 Share

Recommended Posts

1 minutę temu, My34 napisał:

Dzieki za odpowiedzi. Mysle ze sie wybierzemy przy pieknej pogodzie. 

Drobiazg. Zapraszamy.:beach:

Wczorajsze plażowanie odbyło się na dwie tury. Do 14:00 było bezchmurnie, potem popadało przez ok. 30 minut, ale na horyzoncie się przejaśniło, więc tylko zbędne rzeczy pochowane i czekamy na 🌞 W międzyczasie nowi plażowicze podjeżdżali, jak przestało padać wszyscy od razu do rzeki, bo trochę się sauna w autach porobiła, niektórzy jeszcze w deszczu podbiegali. Trawa i piasek szybko wyschły i można było jeszcze się poopalać 2 godzinki, po czym na horyzoncie zrobiło się całkiem granatowo i niestety przedwcześnie trzeba było zakończyć plażowanie, aczkolwiek pogoda ogólnie była lepsza od przewidywanej. Atmosfera na plaży oczywiście wzorowa, pełna kultura. Dzięki wszystkim za miło spędzony dzień. Do następnego.

Edited by @*_*@
  • Thanks 1
  • Upvote 1

• 2 weeks later...

Byliśmy pierwszy raz. Było  fajnie.  Dzięki   wszystkim za informacje  odnośnie plaży i dojazdu. Na pewno tutaj jeszcze wrócimy . 

• Thanks 1

• 2 weeks later...
Dnia 24.08.2023 o 17:29, JerryLU napisał:

Na 71,7 km zjeżdżamy z drogi 858 na drogę szutrową, przez most i za mostem w prawo ok 600m jedziemy do samej plaży.

Miejsce faktycznie na uboczu, jakieś 300-400 m od głównej drogi, na pewno wpasowuje się w roztoczański krajobraz, dzięki czemu jest kameralnie i pięknie.

Podczas pobytu przepłynęło kilka kajaków, przechodniów nie widziałem.

Do południa miejscówka była pusta, nie wiem jak później.

Pozwoliłem sobie na kilka zdjęć tylko z uwagi na to że byłem sam - sierpień 2025.

spacer.pngspacer.png

Gdybym miał punktować w skali 1-5, to myślę że 3 będzie uczciwą oceną. Dałbym 4 ale jednak te kajaki :rolleyes:

Edited by flares

Witam wszystkich, byłem wczoraj na tej plaży, co prawda krótko, ale jednak :)

Miejsce fajne, na uboczu, woda czyściutka i płytka, od strony pola sporo miejsca żeby się rozłożyć. 

Oprócz mnie była jakaś starsza para kawałek od wody, była para ludzi z namiotem na 3 dni, wszystko fajnie, ale... Było też dwóch panów, jeden rozłożył sobie leżak przy samej wodzie, walnął się z rozwalonym nogami w stronę wody, a jak tylko słyszał, że płynie jakiś kajak to od razu ręka między nogi i dawaj trochę podpompować, a nuż ktoś spojrzy, a drugi leciał do rzeki i stawał przy samej wodzie i też się prężył byle ktoś na niego spojrzał... 

Była to niedziela, więc kajaków było dosyć dużo, zdecydowana większość ludzi z dziećmi. 

No chyba nie o to w tym wszystkim chodzi, dla mnie to są pokazywacze, a nie naturyści. 

No właśnie o tym samym pisałem w którymś temacie. Ekshibicjoniści psują obraz naturystów. Podejrzewam że mentalność i brak miejsca do rozładowania napięcia powoduje że mała liczba miejsc przyciąga wszystkich i odbije się to tylko na tym, że w końcu ktoś się tym miejscem zajmie albo wszystkich wrzuci się do jednego worka i nazwie z....i.

Witam. My byliśmy w piątek. Pogoda dopisała, momentami aż za bardzo słońce paliło. Na szczęście woda dawała konkretne ochłodzenie. Było bardzo miło. Towarzystwo dopisało. Planowaliśmy wypad na dwie godziny, a zostaliśmy do późnego popołudnia. Dzięki za miłe popołudnie i poczęstunek z grila. Pozdrawiamy.

• Upvote 1

Nalogowyrowerzysta
5 godzin temu, fazer napisał:

Na szczęście woda dawała konkretne ochłodzenie.

Na wodę w Wieprzu zawsze można liczyć 😉 

Witam. Każdy dzień jest inny i każdego dnia przyjeżdżają nowi ludzie po raz pierwszy. Byliśmy też i w sobotę kiedy przez prawie cały dzień były same pary i takiej integracji nie znajdziesz na żadej innej plaży. Najlepiej wszelkie wątpliwości komentować bezpośrednio na miejscu, a nie w internecie. Pozdrawiamy wszystkich stałych i nowych bywalców plaży w Żurawnicy.

Każdy kto przyjedzie znajdzie miejsce dla siebie jakie mu pasuje. Miejscówka jest przeogromna. Co do frekwencji to tak w lotto,  są liczby duże i małe. Każdy ma swoje plany i przyjeżdża jak mu pasuje, nie ma konkretnej reguły.

Hejka. Byliśmy dzisiaj zrobić krótki rekonesans miejscówki. Nikogo, no ale pogoda nie rozpieszcza, bardzo wietrznie akurat.   Faktycznie miejsce z potencjałem, dojazd bardzo dobry, nawet dyskretnie. Z pewnością przy pogodzie będziemy zaglądać:) Zazwyczaj jeździliśmy na nagie opalanie dużo dalej, tak że dla nas super. 

Prosimy o kontakt pary, chętnie się zgadamy na wspólne opalanie i mile spedzanie czasu razem . Pozdrawiamy i dużo słoneczka dla nas wszystkich  :tak:

Dzisiaj z moją partnerką rozmawiałem, że raczej w tym roku już nie pojedziemy do Żurawnicy. Niestety pogoda na to nie pozwala. Zostaną nam saunaria. 

Akurat najbliższy weekend ma być jeszcze gorący - to z pewnością ostatni ciepły klimat w tym roku.

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Dnia 18.08.2025 o 06:52, grocho7 napisał:

Było też dwóch panów, jeden rozłożył sobie leżak przy samej wodzie, walnął się z rozwalonym nogami w stronę wody, a jak tylko słyszał, że płynie jakiś kajak to od razu ręka między nogi i dawaj trochę podpompować, a nuż ktoś spojrzy, a drugi leciał do rzeki i stawał przy samej wodzie i też się prężył byle ktoś na niego spojrzał... 

to chyba ci sami o których ja pisałem, czy bylo tam czerwone cinquecento ??