Sauna Team Poland Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Dziękujemy za realistyczny opis i zdjęcia . niech żałują Ci co nie byli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edi71 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 niech żałują Ci co nie byli Żałują, idę robić grilla na kolacje, po tych opisach i zdjęciach głodna jestem Dla ijw za relację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inna Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Dziękujemy za realistyczny opis i zdjęcia . niech żałują Ci co nie byli STP, dzięki za nakierowanie, ale zdążyłam wcześniej się odnaleźć. Opis jest powiedziałabym mmmmmniammmmniuszny ; a zdjęcia sprowadzają na ziemię i urealniają go. Niemniej pomysł "każdy przynosi swoje" jest i przeze mnie przetestowany na innych imprezach i zawsze się sprawdza, więc tutaj moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Brawa za opis dla ijw. niech żałują Ci co nie byli A jest czego żałować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauna Team Poland Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Ci zapaleńcy i tak wystartowali z naparzaniem „czyn społeczny”. W czynie społecznym moja żona spróbowała pierwszy raz w życiu wykonać seans. "Liściem" wyszło rewelacyjnie, a ręcznikami na 5-, ale te ruchy....miło było popatrzeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinolo Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Przy okazji mam pytanie o Cezara, bo jestem naturystę samotnikiem. Bardzo często chodze do TR w Czeladzi sam i nie jest to jakoś nie mile widziane. Nie czuję się jak intruz. Czy do Cezara też mogę wybrac się sam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Oczywiście że możesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ijw Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 (edited) Na imprezie były w sumie 23 osoby, w tym 5 "nieczłonków", czyli nie takie FNP straszne ... oraz 5 "samotnych" w tym 2 członków, samotni panowie nikomu nie przeszkadzają, ba, tych dwóch członków to bardzo przez nas lubiani ludzie pozostała trójka była pierwszy raz (nie dała zarobić Peterowi hihi, bo pierwiosnki mają darmo) i już ich lubimy! mamy nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy, ważne jest po co tacy samotni panowie przychodzą, a nie czy są samotni. Edited May 12, 2014 by ijw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek_Agatka Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Napisany: dziś, 07:56 Na imprezie były w sumie 23 osoby, w tym 5 "nieczłonków", czyli nie takie FNP straszne ... oraz 5 "samotnych" w tym 2 członków, to ilu w końcu było mężczyzn, a ile kobiet, bo się pogubiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady_M Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Zawsze lubiłam zadania matematyczne z treścią łącznie na imprezie były 23 osoby było 5 osób bez pary w parach było więc 23-3=18 osób, czyli 9 par, czyli 9 kobiet i 9 mężczyzn jeżeli założymy, że solo byli wyłącznie panowie to na imprezie było 9 kobiet i 9+5=14 mężczyzn, ale w gronie osób bez pary mogła być też jakaś singielka... A tak ogólnie, to ważne jest przecież, że wszyscy się świetnie bawili i to w niezbyt polskim stylu, bo na (prawie) trzeźwo oraz że wszyscy lub co najmniej większość chce powtórek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ijw Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Lady sam bym lepiej nie wyliczył dokładnie tak singielek nie było, choć i takie się trafiają, ogólnie statystyka plażowo-ośrodkowego N wykazuje przewagę M nad F, tylko tyle że w CRN jest możliwość nie goszczenia ludzi o nieodpowiednim poziomie zachowania, ciężkie do przeprowadzenia w AD, TR, NDG itp. innych ośrodkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devan Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Bardzo dobrze, że nie skreślają singli w przedbiegach, a dopiero wówczas, gdy ktoś się nieodpowiednio zachowuje. Choć mała szansa, że tam zawitam na imprezę, bo za obiektami z niewielką ilością saun do wyboru nie przepadam, to jednak takie zasady jak najbardziej popieram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek_Agatka Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 łącznie na imprezie były 23 osoby było 5 osób bez pary w parach było więc 23-3=18 osób, czyli 9 par, czyli 9 kobiet i 9 mężczyzn jeżeli założymy, że solo byli wyłącznie panowie to na imprezie było 9 kobiet i 9+5=14 mężczyzn, ale w gronie osób bez pary mogła być też jakaś singielka... troszkę sobie dworowałem - a dokładnie chodziło o tych "członków" i "nieczłonków" i stąd pytanie o mężczyzn i kobiety. Fajnie, że się udało - to najważniejsze. My z racji odległości i zamiłowania do morza prędko nie odwiedzimy ośrodka, choć...... "nigdy nie mów nigdy". Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinolo Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Bardzo dziękuję za wyczerpujące informacje i obliczenia :-) Mam nadzieję że niebawem odwiedzę Cezara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saunamistrz Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 31 maja w Cezarze będą robione seanse chyba od godz 17:00 przez wspaniałego saunamajstra Rysia. Oj będzie na pewno gorąco :-D Wiem że parę stałych klientów będzie. Też się tam wybieram oczywiście z juniorem :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauna Team Poland Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Zostało jeszcze tylko 5 dni do ogólnopolskiego spotkania naturystów w Saunie Cezar. Mamy z żoną nadzieję, że także wielu aktywnych uczestników forum tam spotkamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 A ja mam nadzieję na jak najwyższą frekwencję tydzień później, w dniu Walnego Zebrania Członków FNP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauna Team Poland Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Nadzieję można mieć zawsze!!! My o ile czas pozwoli też będziemy. Jednak oferta tej soboty jest znacznie ciekawsza aby wypocząć. Po pierwsze zapowiadana słoneczna pogoda , więc trochę opalania nie zaszkodzi. Po drugie przewidywane ciekawe zabawy i konkursy , więc trochę ruchu i pozytywnych emocji też się przyda. Po trzecie od 12 do nocy grill do syta , a człowiek syty to i szczęśliwy , co prawda odbije się to niestety na mojej figurze , a o wyglądzie mojego męża nawet nie wspomnę , ale co tam raz się żyje!!! Oferta grillowa naprawdę bardzo bogata i smaczna!!! Po czwarte ciekawe niespodzianki na seansach w saunie , które spowodują dobry humor i super odprężenie u niejednego. Po piąte tańce do późnej nocy , oczywiście w krawatach!!! Dla mnie ten dzień jako dla typowej blondynki , nie lubiącej zebrań , referatów , sprawozdań itp.... jest zdecydowanie atrakcyjniejszy. Zapraszam wszystkich lubiących dobrą zabawę!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Nic nie stoi przecież na przeszkodzie, aby tydzień później, po krótkim i rzeczowym zebraniu, także odpalić grilla i dobrze się bawić. Może być tym razem w muszkach . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauna Team Poland Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Tak masz rację ale po tych wszystkich raportach i sprawozdaniach nie wiem czy się będzie chciało i czy ktoś będzie to robił. Ja nie umiem , mój mąż zawsze to robi jak grillujemy sami.On jeszcze nie wie czy będzie mógł być na walnym ja na pilnowanie grilla się nie piszę. A w tą sobotę zrobią to za nas jedzenie dadzą swoje więc wygoda na całej linii. Chyba , że ty Adamie piszesz się do pilnowania grilla i obsługi wszystkich obecnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Piszę się na dostarczenie kiełbasek do grillowania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwoStepsToHell Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Idziesz na łatwizne ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Mierzę siły na zamiary . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwoStepsToHell Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Dobre podejście :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nict Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Podejście do grilla to tam faktycznie jest dobre, można się zasapać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts