Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS

Cezar ośrodek naturystyczny Bielsko-Biała

piotrnat
 Share

Recommended Posts

Sauna Team Poland

Dziękujemy za realistyczny opis :ok: i zdjęcia :hi::brawo: . niech żałują Ci co nie byli :bye:

niech żałują Ci co nie byli
Żałują, idę robić grilla na kolacje, po tych opisach i zdjęciach głodna jestem ;)

Dla ijw :brawo: za relację.

Dziękujemy za realistyczny opis i zdjęcia . niech żałują Ci co nie byli

STP, dzięki za nakierowanie, ale zdążyłam wcześniej się odnaleźć. :)

Opis jest powiedziałabym mmmmmniammmmniuszny ; a zdjęcia sprowadzają na ziemię i urealniają go. Niemniej pomysł "każdy przynosi swoje" jest i przeze mnie przetestowany na innych imprezach i zawsze się sprawdza, więc tutaj moje :ok:

Sauna Team Poland

Ci zapaleńcy i tak wystartowali z naparzaniem „czyn społeczny”.

W czynie społecznym moja żona spróbowała pierwszy raz w życiu wykonać seans. "Liściem" wyszło rewelacyjnie, a ręcznikami na 5-, ale te ruchy....miło było popatrzeć :ok:

Przy okazji mam pytanie o Cezara, bo jestem naturystę samotnikiem.

Bardzo często chodze do TR w Czeladzi sam i nie jest to jakoś nie mile widziane. Nie czuję się jak intruz. Czy do Cezara też mogę wybrac się sam?

Na imprezie były w sumie 23 osoby, w tym 5 "nieczłonków", czyli nie takie FNP straszne ... oraz 5 "samotnych" w tym 2 członków, samotni panowie nikomu nie przeszkadzają, ba, tych dwóch członków to bardzo przez nas lubiani ludzie :) pozostała trójka była pierwszy raz (nie dała zarobić Peterowi hihi, bo pierwiosnki mają darmo) i już ich lubimy! mamy nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy, ważne jest po co tacy samotni panowie przychodzą, a nie czy są samotni.

Edited by ijw

Jacek_Agatka

Napisany: dziś, 07:56

Na imprezie były w sumie 23 osoby, w tym 5 "nieczłonków", czyli nie takie FNP straszne ... oraz 5 "samotnych" w tym 2 członków,

to ilu w końcu było mężczyzn, a ile kobiet, bo się pogubiłem. :grin:

Zawsze lubiłam zadania matematyczne z treścią :D

łącznie na imprezie były 23 osoby

było 5 osób bez pary

w parach było więc 23-3=18 osób, czyli 9 par, czyli 9 kobiet i 9 mężczyzn

jeżeli założymy, że solo byli wyłącznie panowie to na imprezie było 9 kobiet i 9+5=14 mężczyzn, ale w gronie osób bez pary mogła być też jakaś singielka... :D

A tak ogólnie, to ważne jest przecież, że wszyscy się świetnie bawili i to w niezbyt polskim stylu, bo na (prawie) trzeźwo oraz że wszyscy lub co najmniej większość chce powtórek.

Lady :brawo: sam bym lepiej nie wyliczył :) dokładnie tak :) singielek nie było, choć i takie się trafiają, ogólnie statystyka plażowo-ośrodkowego N wykazuje przewagę M nad F, tylko tyle że w CRN jest możliwość nie goszczenia ludzi o nieodpowiednim poziomie zachowania, ciężkie do przeprowadzenia w AD, TR, NDG itp. innych ośrodkach.

Bardzo dobrze, że nie skreślają singli w przedbiegach, a dopiero wówczas, gdy ktoś się nieodpowiednio zachowuje. Choć mała szansa, że tam zawitam na imprezę, bo za obiektami z niewielką ilością saun do wyboru nie przepadam, to jednak takie zasady jak najbardziej popieram :brawo:

Jacek_Agatka

łącznie na imprezie były 23 osoby

było 5 osób bez pary

w parach było więc 23-3=18 osób, czyli 9 par, czyli 9 kobiet i 9 mężczyzn

jeżeli założymy, że solo byli wyłącznie panowie to na imprezie było 9 kobiet i 9+5=14 mężczyzn, ale w gronie osób bez pary mogła być też jakaś singielka... :D

troszkę sobie dworowałem - a dokładnie chodziło o tych "członków" i "nieczłonków" i stąd pytanie o mężczyzn i kobiety. ;)

Fajnie, że się udało - to najważniejsze.

My z racji odległości i zamiłowania do morza prędko nie odwiedzimy ośrodka, choć...... "nigdy nie mów nigdy". :)

Bardzo dziękuję za wyczerpujące informacje i obliczenia

:-)

Mam nadzieję że niebawem odwiedzę Cezara.

• 2 weeks later...
Saunamistrz

31 maja w Cezarze będą robione seanse chyba od godz 17:00 przez wspaniałego saunamajstra Rysia. Oj będzie na pewno gorąco :-D Wiem że parę stałych klientów będzie. Też się tam wybieram oczywiście z juniorem :-)

Sauna Team Poland

Zostało jeszcze tylko 5 dni do ogólnopolskiego spotkania naturystów w Saunie Cezar. Mamy z żoną nadzieję, że także wielu aktywnych uczestników forum tam spotkamy.

A ja mam nadzieję na jak najwyższą frekwencję tydzień później, w dniu Walnego Zebrania Członków FNP.

Sauna Team Poland

Nadzieję można mieć zawsze!!! My o ile czas pozwoli też będziemy. Jednak oferta tej soboty jest znacznie ciekawsza aby wypocząć.

Po pierwsze zapowiadana słoneczna pogoda , więc trochę opalania nie zaszkodzi.

Po drugie przewidywane ciekawe zabawy i konkursy , więc trochę ruchu i pozytywnych emocji też się przyda.

Po trzecie od 12 do nocy grill do syta , a człowiek syty to i szczęśliwy , co prawda odbije się to niestety na mojej figurze , a o wyglądzie mojego męża nawet nie wspomnę , ale co tam raz się żyje!!! Oferta grillowa naprawdę bardzo bogata i smaczna!!!

Po czwarte ciekawe niespodzianki na seansach w saunie , które spowodują dobry humor i super odprężenie u niejednego.

Po piąte tańce do późnej nocy , oczywiście w krawatach!!!

Dla mnie ten dzień jako dla typowej blondynki , nie lubiącej zebrań , referatów , sprawozdań itp.... jest zdecydowanie atrakcyjniejszy.

Zapraszam wszystkich lubiących dobrą zabawę!!!

Nic nie stoi przecież na przeszkodzie, aby tydzień później, po krótkim i rzeczowym zebraniu, także odpalić grilla i dobrze się bawić. Może być tym razem w muszkach :lol:.

Sauna Team Poland

Tak masz rację ale po tych wszystkich raportach i sprawozdaniach nie wiem czy się będzie chciało i czy ktoś będzie to robił.

Ja nie umiem , mój mąż zawsze to robi jak grillujemy sami.On jeszcze nie wie czy będzie mógł być na walnym ja na pilnowanie grilla się nie piszę.

A w tą sobotę zrobią to za nas jedzenie dadzą swoje więc wygoda na całej linii.

Chyba , że ty Adamie piszesz się do pilnowania grilla i obsługi wszystkich obecnych. :lol:

Podejście do grilla to tam faktycznie jest dobre, można się zasapać :upal::grin: