Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS

Noc naturystów Fala Łódź

Tomasz990
 Share

Recommended Posts

Witam. Był ktoś w tym roku na mocy naturystów na Fali? Może opowiedzieć jak to wyglądało? Jakie były zasady uczestnictwa?

Dzięki.

W tym roku Nocy Naturystów jeszcze nie było. Prawdopodobnie odbędzie się - jeśli w ogóle - późną jesienią.

Mobil-Zasada

Straszne błędy panie kolego, nie dość że w tytule to i treści postu.

Fala zaniechała jakiś czas temu tej imprezy dwa razy do roku. Ostatnio jest tylko na jesień.

W tym roku jeszcze nie było jak napisał aszu.

Pewnie będzie, ale o tym dowiemy się ze strony internetowej Aquaparku oraz z ich Facebooka.

Zasady rok w rok są takie same, a opisy/recenzje, w tym moja sprzed dwóch lat, są na forum w tematach o Nocy Naturystów z poprzednich lat.

Gdy się pojawią informacje, będziemy je zamieszczać, na razie chyba jeszcze nic nie wiadomo kiedy tegoroczna NN będzie, ale zdecydowanie się na nią wybieram i polecam w tym celu wizytę w Łodzi naturystom z całej Polski 

Dzięki. Chciałbym się wybrać z przyjaciółką,ale ona nie jest narazie pewna czy chce w niej uczestniczyć. Czy w razie jakby się nie zdecydowała,czy ktoś z Was mógłby mi napisać rekomendacje? Czy mógłby mi ktoś napisać jak taka impreza wygląda czy dużo ludzi w jakim wieku? Dziękuję.

smilingsurfer

Jak już się pojawi ogłoszenie i warunki uczestnictwa zgłosi się dużo osób w podobnej sytuacji. W ubiegłym roku można było się dobrać w pary M M więc cześć "naszych" weszło formalnie jako para. 

Formularz jest jeśli wchodzisz jako singiel, z rekomendacji pary-gości. Jeśli z kimś, to żadnego formularza nie ma. Ludzie są w różnym wieku. Większość korzysta z saun, trochę jest też na basenach. 

6 minut temu, Tomasz990 napisał:

Dużo młodzieży, jaki rozkład płci?

Wchodzisz na śliski grunt, skup się może bardziej na własnym wypoczynku i czy chcesz tam jechać dla wydarzenia czy dla obserwowania nagiej młodzieży??? 

5 minut temu, aszu66 napisał:

dzieci tam nie ma.

A szkoda ,bo naturyzm powinien obejmować także rodziny z dziećmi.

• Upvote 1

No tyle to wiem. Chodzi mi o rozpiętość wiekową uczestników. Więcej kobiet czy mężczyzn?

dodane od razu:

@KarolKasia a Wy byliście na takiej imprezie?

Tomasz 990, ludzie są w różnym wieku, oczywiście 18+ bo takie są wymagania. Partnerka nie będzie czuła się osamotniona, jak to często bywa w różnych miejscach w Polsce. Więcej się dowiesz jak po prostu weźmiecie udział. Jak się nie spodoba to zawsze można wyjść. A Twoje pytania idą w dziwnym kierunku. Pokaż partnerce to forum gdzie jest dużo informacji o tym wydarzeniu i niech sama podejmie decyzję. My uważamy, że impreza ma dwie wady: za krótko i trochę ciężko dostać się na seanse saunowe. Ale jak ktoś zauważył - to nie jest noc saunowa tylko noc naturystów. Ale marzeniem jest żeby to był "dzień naturystów". 

Dzięki. Nie,sauny to raczej nie dla nas. Wolelibyśmy baseny. Ja jestem zdecydowany,ale ona kręci nosem bo jak mówi "ma trochę boczków" i nie wie jak to przyjmą młodzi ludzie tzn. np tacy 18 latkowie jeśli takowi tam są. 

24 minuty temu, nowinusy napisał:

mpreza ma dwie wady: za krótko i trochę ciężko dostać się na seanse saunowe

Gdyby taka inicjatywa była latem ,także na terenie zewnętrznym Aquaparku i mogłyby być rodziny z dziećmi to było by to prawdziwe wydarzenie dla naturystów i pasjonatów  nagiego opalania.A tak to jakieś dziwne nakazy +18 , rekomendowanie itp

Kiedy w PL skończą się już takie zabiegi i dziwne zachowania osób które  się bardzo emocjonują z powodu spotkania tak wielu golasów :facepalm:

Edited by KarolKasia
  • Upvote 1

1 minutę temu, KarolKasia napisał:

Gdyby taka inicjatywa była latem i także na terenie zewnętrznym Aquaparku i mogłyby być rodziny z dziećmi to było by to prawdziwe wydarzenie dla naturystów,a także pasonatów nagiego opalania.

Byłoby wspaniale.

Mobil-Zasada

Większość ludzi w Noc Naturystów przychodzi i tak na sauny, tam jest najciaśniej. Na basenach jest swobodnie. Można pozwiedzać cały aquapark na golasa i to jest super.

Na golasa, a nie owinięty w ręcznik.

Są jakieś konkursy, jak ktoś chce może brać w nich udział. Mnie tam żadne konkursy nie kręcą, kiedyś jeden obserwowałem, ale nie pamiętam już co tam się działo 😄

Na Noc Naturystów nie przychodzi nikt patrzeć na Wasze boczki,  partnerka/przyjaciółka musi zrozumieć idee naturyzmu. Tam się przychodzi cieszyć się życiem. Tak samo jak na plaże i tym podobne.

Nie mylić z plażami tekstylnymi, gdzie pełno zakompleksionych towarzyszy robi "konkurs" na najciaśniejszy kostium kąpielowy i najbardziej wklęsłe "boczki" 😂

Edited by Mobil-Zasada
  • Like 1
  • Upvote 3

Dnia 25.02.2004 o 11:11, Gość napisał:

Jest plaża obok portu stojąc przodem do moża po lewej stronie. Nie polecam plaża brudna jedna z najgorszych w Bułgari bardzo dużo homo. Można pojechać trochę dalej (kilka kilometrów)

w stronę Albeny i tam jest dużo lepsza plaża,

leży między Albeną a Kraniewem tak chyba nazywa się ta wieś.

Stara plaża przed Złotymi piaskami (jadąc od Varny) przestała istnieć (budowa hotelu)

korzystać z niej można tylko w niedzielę ale otocznie jest nie ciekawe.

10 sierpnia były tam wybory miss (pogoda nie dopisała) mam trochę fotek z tej imprezy.

Pozdrawiam

dodane minutę później:

Jeśli będą to ludzie w średnim wieku to może i się zdecyduje....stąd też jej pytania i wiek uczestników,wiemy że nie ma tam dzieci.

• 3 weeks later...

@Tomasz990 Mam sam 34 lata i niestety preferuje towarzystwo 50+. Wczoraj byłem w saunie, gdzie chodzą młodzi (w moim wieku lub młodsi). W sobotę byłem w innej saunie, gdzie najmłodszy byłem ja, Różnica ogromna. Starsi wiedzieli co to FKK. Młodsi wchodzą w strojach kąpielowych do saun i burzą się, że zwraca się im uwagę :angry:

• Like 1