marzena84 Posted May 5, 2025 Share Posted May 5, 2025 Witam, czy są w Polsce jakieś hotele, noclegi dla naturystów oprócz Cezara w Bielsku? Ewentualnie domki na odludziu gdzie można swobodnie chodzić nago na zewnątrz i nikomu by to nie przeszkadzało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airliner Posted May 5, 2025 Share Posted May 5, 2025 Gdzieś w otchłani forum widywałem wątki na ten temat, poszperaj po starszych wpisach, to może coś znajdziesz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestek Posted May 5, 2025 Share Posted May 5, 2025 (edited) @marzena84 Piaskowy Koń Edited May 5, 2025 by Lestek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikinger Posted May 6, 2025 Share Posted May 6, 2025 @marzena84 Tutaj do tej pory widziałem jedynie wspomnienia w pojedynczych wątkach na ten temat. A szkoda, przydałby się właśnie jeden konkretny, gdzie takie obiekty, niekoniecznie stricte naturystyczne ale właśnie dające taką możliwość ze względu na duże odludzie, byłyby zebrane w jednym miejscu. Jeżeli szukasz takich miejsc może spróbować na grupie na facebooku: domki na odludziu, trafiają się tam naprawdę ciekawe oferty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzena84 Posted May 6, 2025 Author Share Posted May 6, 2025 Zgadzam się, szkoda, że nie ma tutaj osobnego działu z takimi sprawdzonymi miejscami. Myślę, że wielu początkujących szuka czegoś innego niż plaże i takie miejsca to dobra opcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_40 Posted May 6, 2025 Share Posted May 6, 2025 22 hours ago, marzena84 said: Ewentualnie domki na odludziu Setki!! Ja zawsze szukam na Airbnb lub Booking. Zaznacz, że szukasz domku na wyłączność, obejrzyj zdjęcia, czy nie ma wokół sąsiadów, rezerwacja i w drogę! Udanych poszukiwań. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MordechajB Posted May 6, 2025 Share Posted May 6, 2025 Jakby komu się chciało rozsądnym byłoby zrobić temat/post zbiorczy przypięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizio Posted May 7, 2025 Share Posted May 7, 2025 (edited) 10 godzin temu, kiler 72 napisał: pole namiotowe w Zachodniopomorskim "Natura", Tuczno Drugie nr 9. Edited May 7, 2025 by fizio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzena84 Posted May 9, 2025 Author Share Posted May 9, 2025 To wygląda jak raj dla naturystów. Wybieram się nad morze w tym roku więc może wpadnę po drodze zobaczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizio Posted May 9, 2025 Share Posted May 9, 2025 2 godziny temu, marzena84 napisał: To wygląda jak raj dla naturystów. Jeszcze do raju trochę brakuje. W wątku nt. Tuczna dodałem link do folderu na dysku Google zawierającego parę fotek ze spaceru - jezioro i pomost oraz wiata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najdi Posted November 27, 2025 Share Posted November 27, 2025 Cześć. Mam domek na wynajem nad morzem, pod lasem. Obok jeden sąsiad ale na tarasie łazimy na golaska - jest kotara i można zasłonić. Na plaży też spoko - mało ludzi i leżymy bez niczego. 50-100 metrów od kolejnego plażowicza. Sasino. Jeżeli ktoś jest zainteresowany - priv. Miłego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek1980 Posted January 6 Share Posted January 6 Dnia 27.11.2025 o 17:59, Najdi napisał: Cześć. Mam domek na wynajem nad morzem, pod lasem. Obok jeden sąsiad ale na tarasie łazimy na golaska - jest kotara i można zasłonić. Na plaży też spoko - mało ludzi i leżymy bez niczego. 50-100 metrów od kolejnego plażowicza. Sasino. Jeżeli ktoś jest zainteresowany - priv. Miłego! Cześć a wynajmujesz teraz też np na pobytów weekend dla 1-3 par? dodane 2 minuty później: Dnia 27.11.2025 o 17:59, Najdi napisał: Cześć. Mam domek na wynajem nad morzem, pod lasem. Obok jeden sąsiad ale na tarasie łazimy na golaska - jest kotara i można zasłonić. Na plaży też spoko - mało ludzi i leżymy bez niczego. 50-100 metrów od kolejnego plażowicza. Sasino. Jeżeli ktoś jest zainteresowany - priv. Miłego! Jestem zainteresowany wynajmem nawet w okresie zimowym na weekend dla 1-3 par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts