Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

SERIAL W KLUBIE NNS

Lubelskie, plaża naturystyczna

Guest
 Share

Recommended Posts

Hm... a temat do dyskusji mam. Nowa lokalizacja plazy pod Lublinem.

Może również ktoś z was wniesie swoje propozycje. ;)

Tak się składa że tej plaży juz od dawna nie ma chyba że jest jakaś nowa o której nie wiem

Plaża w Kazimierzu jak była tak jest. Bardzo fajne miejsce. Jeżdżę tam od kilku lat. Ostatnio byłem tam w połowie sierpnia zeszłego roku i było OK. Golasów nie brakowało. Troche kiepsko że obok jest plaża dla textylnych i przystań promowa ale generalnie jest OK. Polecam. ;)

Ponawiam pytanie: w jaki sposob sie poznamy?

Gdzie Was szukac? Moze ktos z Was bedzie dysponowal jakims znakiem rozpoznawczym typu ksiazka, gazeta, albo cos innego?

A jesli chodzi o mnie to jesli przyjde, to zapewne sie spoznie. Jednak zrobie wszystko by byc.

Stalo sie dokladnie tak jak sie tego obawialem.

Bylem w umowionym miejscu, ale dopiero o 16:00. Siedzialem w czesci podworkowej kawiarni i jadlem lody.

Niestety - nikt sie nie pojawil ;) A prosilem o uzgodnienie znaku rozpoznawczego.

Zreszta byl tylko jeden facet. Pytalem sie go czy jest z Forum i odpowiedzial, ze nie.

A ja zamiast siedzieć w kawiarni pojechałem do lasu w Prawiednikach na rowerze i rozpocząłem sezon. ;) Pogoda dopisała ;)

Troche kiepsko że obok jest plaża dla textylnych i przystań promowa
Właśnie !!! Ja tą plaże pamiętam jeszcze z czasów kiedy to przystań jeszcze nie istniała nawet w planach i wtedy to było OK choć stateczki troche przeszkadzały. A teraz to...

Ale nasza Wisła jest długa i szeroka więc nierozumiem dlaczego my lubelscy miłośnicy naturyzmu nie mamy nowej własnej plaży? Takiej jaką maja np. warszawiacy? ;)

Z moich obserwacji wynika ze lubelscy naturyści upodobali sobie właśnie tą plaże przy promie. Najlepiej świadczy o tym największa ilość samochodów na lubelskich numerach na tym parkingu przed plażą , do tego co roku widze tam wiele osób, które wcześniej widywałem na wyspie w Lublinie. :P . Ale nie dziwne że przyjeżdżają do Kazimierza, bo w Lublinie czy to nad zalewem czy gdzieś indziej nad Bystrzycą nie ma tak dobrych warunków do plażowania jak nad Wisłą ;) . Mam nadzieje że już w maju będę mógł zacząć swój 4 sezon na kazimierskiej plaży ;)

Witajcie!

Moim zdaniem do prawdziwego sezonu jest jest jeszcze sporo czasu i zamiast opalania sie na wietrze można by spędzić czas organizacyjnie, nawet spotkać sie kilka razy na saunie.Niestety chyba każdy z Was woli jeździć sam (tak jak fkk2), ale w takim razie po co każdy wyraża swoją aprobatę co do spotkania, nawiązania przyjaźni?! :( Bądźmy dalej samotnymi panami na plaży pełnej małżeństw, par itd. Drodzy panowie i być może panie, w większym gronie milej spędza się czas, można podyskutować na wiele tematów, zaprzyjaźnić sie.Jeżeli to wam nie odpowiada to życzę powodzenia, ja chyba ostatni raz wychyliłem się z pomysłem.Nie mogłem być w niedziele z przyczyn odemnie niezależnych (sprawy osobiste), ale jeszcze raz ponawiam apel o jakies organizacyjno-towarzyskie spotkania(ostatni raz).Pozdrawiam i jakby co to udanego sezonu,,,,jaki by nie był.Ciaoooo......

Niestety chyba każdy z Was woli jeździć sam (tak jak fkk2), ale w takim razie po co każdy wyraża swoją aprobatę co do spotkania, nawiązania przyjaźni?!

Nie wolę tylko muszę gdyż nie ma innych chętnych :(

zamiast opalania sie na wietrze można by spędzić czas organizacyjnie, nawet spotkać sie kilka razy na saunie

Nie na wietrze tylko na słońcu i to w dodatku w na leśnej polance. !!!

A właściwie co ty Berg rozumiesz pod pojęciem naturyzmu? :(

Co do sauny to zadzwoń do Sportklubu na Juranda tel 524-37-31

Ja piątek wieczór mam chyba wolny.

krzysieklublin

jestem nowym naturysta powiedzmy nawet bardzo swierzym poznałbym chetnie kogos do spotkania sie nago i pogadania

Cześć Krzysiek

Tak jak sam widzisz Lublin jest naturystyczną nędzą.

Od czasu do czasu ktoś rzuci hasło - spotkanie w kawiarni! ;)

I na tym się kończy gdyż wiadomo że nie jest to miejsce na pierwsze

wspólne spotkanie naturystyczne.

(Jak przypuszczam każdy ma obawy czy ten kto obok ciebie siądzie jest naprawdę naturystą;))

Moja następna propozycja spotkania w saunie też została przemilczana

:P

Ja czasami lubię wyskoczyć na rowerze do Prawiednik i tam trochę

odpocząć i poopalać się.

Ale tak jak widzisz jestem jedynym chętnym mimo że proponowałem

lubelakom zorganizowanie jakiegoś wspólnego spotkania w plenerze.

:rolleyes:

A właściwie co ty Berg rozumiesz pod pojęciem naturyzmu?

Drogi kolego!

1.Pod pojęciem naturyzmu, rozumiem miłe spędzanie czasu w zgodzie z naturą(czyli nie tylko na golaska!) Oczywiście nagość jest przy tym piękna, bo wtedy każdy może być sobą, bez sztuczności, nie ma rywalizacji kto ma ładniejszą kurteczkę, spodnie czy koszulke, czy nawet strój kąpielowy...troszeczke filozofii nie zaszkodzi ;)

2.Obiecuje Ci, że na któryś weekend wybiorę się do Prawiednik, więc może się poznamy... hasłem niech będzię zdanie "Pan może z Forum NNS?"

3.Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego sezonu, dużo słoneczka, wielu nowych przyjaciół i przyjaciółek :rolleyes:

Niech słońce i miłość będą z Wami... ;)

Niech słońce i miłość będą z Wami..

Cześć Berg

Ładnie zakończyłeś swoj wpis :rolleyes:

Słuchaj !? Czy ty należysz może do jakiejś sekty ??

Tak tylko pytam ;)

• 4 weeks later...

Czesc fkk2!

Niestety muszę Cie rozczarowac, NIE należę do żadnej sekty!!

Jeżeli chodzi o spotkanie natutrystyczne to będę w Prawiednikach na tym weekendzie, więc zapraszam zainteresowane osoby.Zakończyłem tak mój post, ponieważ, szczerze życzę tego wszystkim, jeżeli tego nie rozumiesz to już Twoja sprawa... Pozdrawiam golasy z Koziego Grodu .Ciaoooo ;)

Edited by Berg

• 2 weeks later...

Witam lubelaków i mam pytanie jak wyglądał dłuższy weekend w naszych stronach. Ja spędzałem weekend daleko od Lublina, a ciekawy jestem jak było na wyspie i w Prawiednikach.

• 1 month later...

Może na Pojezierzu łęcz.-włod. jest lub znalazłoby się jakieś odpowiednie miejsce? A może już ktoś tam jeździ?

Zmieniłem zdanie o Prawiednikach

Jeszcze rok temu było tam w miarę spokojnie.

Teraz nie ma już w tym miejscu praktycznie dostępu do wody.

Wszędzie kręci sie dużo wędkarzy itp.

A odpoczynek i opalanie się bez wody jest dla mnie nie do zaakceptowania.

:unsure:

Może na Pojezierzu łęcz.-włod. jest lub znalazłoby się jakieś odpowiednie miejsce? A może już ktoś tam jeździ?

Ciekawy temat myślę że można by było go rozwinąć.

Jak będę w najbliższym czasie nad jeziorami to rozejrzę się w terenie pod tym kątem. :P A może mógłby ktoś zaproponować jakieś spokojne jeziorko gdzie nie przeszkadzałaby nikomu grupka golasów? :P

Nad nszymi jeziorami jest za dużo tekstylnych.

Na golaska można tam jedynie popływać w nocy :P