fkk2 Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Hm... a temat do dyskusji mam. Nowa lokalizacja plazy pod Lublinem. Może również ktoś z was wniesie swoje propozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Tak się składa że tej plaży juz od dawna nie ma chyba że jest jakaś nowa o której nie wiem Plaża w Kazimierzu jak była tak jest. Bardzo fajne miejsce. Jeżdżę tam od kilku lat. Ostatnio byłem tam w połowie sierpnia zeszłego roku i było OK. Golasów nie brakowało. Troche kiepsko że obok jest plaża dla textylnych i przystań promowa ale generalnie jest OK. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wphn Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Ponawiam pytanie: w jaki sposob sie poznamy? Gdzie Was szukac? Moze ktos z Was bedzie dysponowal jakims znakiem rozpoznawczym typu ksiazka, gazeta, albo cos innego? A jesli chodzi o mnie to jesli przyjde, to zapewne sie spoznie. Jednak zrobie wszystko by byc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wphn Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Stalo sie dokladnie tak jak sie tego obawialem. Bylem w umowionym miejscu, ale dopiero o 16:00. Siedzialem w czesci podworkowej kawiarni i jadlem lody. Niestety - nikt sie nie pojawil A prosilem o uzgodnienie znaku rozpoznawczego. Zreszta byl tylko jeden facet. Pytalem sie go czy jest z Forum i odpowiedzial, ze nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 A ja zamiast siedzieć w kawiarni pojechałem do lasu w Prawiednikach na rowerze i rozpocząłem sezon. Pogoda dopisała Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Troche kiepsko że obok jest plaża dla textylnych i przystań promowa Właśnie !!! Ja tą plaże pamiętam jeszcze z czasów kiedy to przystań jeszcze nie istniała nawet w planach i wtedy to było OK choć stateczki troche przeszkadzały. A teraz to... Ale nasza Wisła jest długa i szeroka więc nierozumiem dlaczego my lubelscy miłośnicy naturyzmu nie mamy nowej własnej plaży? Takiej jaką maja np. warszawiacy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Z moich obserwacji wynika ze lubelscy naturyści upodobali sobie właśnie tą plaże przy promie. Najlepiej świadczy o tym największa ilość samochodów na lubelskich numerach na tym parkingu przed plażą , do tego co roku widze tam wiele osób, które wcześniej widywałem na wyspie w Lublinie. . Ale nie dziwne że przyjeżdżają do Kazimierza, bo w Lublinie czy to nad zalewem czy gdzieś indziej nad Bystrzycą nie ma tak dobrych warunków do plażowania jak nad Wisłą . Mam nadzieje że już w maju będę mógł zacząć swój 4 sezon na kazimierskiej plaży Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berg Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Witajcie! Moim zdaniem do prawdziwego sezonu jest jest jeszcze sporo czasu i zamiast opalania sie na wietrze można by spędzić czas organizacyjnie, nawet spotkać sie kilka razy na saunie.Niestety chyba każdy z Was woli jeździć sam (tak jak fkk2), ale w takim razie po co każdy wyraża swoją aprobatę co do spotkania, nawiązania przyjaźni?! Bądźmy dalej samotnymi panami na plaży pełnej małżeństw, par itd. Drodzy panowie i być może panie, w większym gronie milej spędza się czas, można podyskutować na wiele tematów, zaprzyjaźnić sie.Jeżeli to wam nie odpowiada to życzę powodzenia, ja chyba ostatni raz wychyliłem się z pomysłem.Nie mogłem być w niedziele z przyczyn odemnie niezależnych (sprawy osobiste), ale jeszcze raz ponawiam apel o jakies organizacyjno-towarzyskie spotkania(ostatni raz).Pozdrawiam i jakby co to udanego sezonu,,,,jaki by nie był.Ciaoooo...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Niestety chyba każdy z Was woli jeździć sam (tak jak fkk2), ale w takim razie po co każdy wyraża swoją aprobatę co do spotkania, nawiązania przyjaźni?! Nie wolę tylko muszę gdyż nie ma innych chętnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 zamiast opalania sie na wietrze można by spędzić czas organizacyjnie, nawet spotkać sie kilka razy na saunie Nie na wietrze tylko na słońcu i to w dodatku w na leśnej polance. !!! A właściwie co ty Berg rozumiesz pod pojęciem naturyzmu? Co do sauny to zadzwoń do Sportklubu na Juranda tel 524-37-31 Ja piątek wieczór mam chyba wolny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Mamy piątek wieczór i co ??? Nawet jednej odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysieklublin Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 jestem nowym naturysta powiedzmy nawet bardzo swierzym poznałbym chetnie kogos do spotkania sie nago i pogadania Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Cześć Krzysiek Tak jak sam widzisz Lublin jest naturystyczną nędzą. Od czasu do czasu ktoś rzuci hasło - spotkanie w kawiarni! I na tym się kończy gdyż wiadomo że nie jest to miejsce na pierwsze wspólne spotkanie naturystyczne. (Jak przypuszczam każdy ma obawy czy ten kto obok ciebie siądzie jest naprawdę naturystą) Moja następna propozycja spotkania w saunie też została przemilczana Ja czasami lubię wyskoczyć na rowerze do Prawiednik i tam trochę odpocząć i poopalać się. Ale tak jak widzisz jestem jedynym chętnym mimo że proponowałem lubelakom zorganizowanie jakiegoś wspólnego spotkania w plenerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berg Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 A właściwie co ty Berg rozumiesz pod pojęciem naturyzmu? Drogi kolego! 1.Pod pojęciem naturyzmu, rozumiem miłe spędzanie czasu w zgodzie z naturą(czyli nie tylko na golaska!) Oczywiście nagość jest przy tym piękna, bo wtedy każdy może być sobą, bez sztuczności, nie ma rywalizacji kto ma ładniejszą kurteczkę, spodnie czy koszulke, czy nawet strój kąpielowy...troszeczke filozofii nie zaszkodzi 2.Obiecuje Ci, że na któryś weekend wybiorę się do Prawiednik, więc może się poznamy... hasłem niech będzię zdanie "Pan może z Forum NNS?" 3.Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego sezonu, dużo słoneczka, wielu nowych przyjaciół i przyjaciółek Niech słońce i miłość będą z Wami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Niech słońce i miłość będą z Wami.. Cześć Berg Ładnie zakończyłeś swoj wpis Słuchaj !? Czy ty należysz może do jakiejś sekty ?? Tak tylko pytam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berg Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 (edited) Czesc fkk2! Niestety muszę Cie rozczarowac, NIE należę do żadnej sekty!! Jeżeli chodzi o spotkanie natutrystyczne to będę w Prawiednikach na tym weekendzie, więc zapraszam zainteresowane osoby.Zakończyłem tak mój post, ponieważ, szczerze życzę tego wszystkim, jeżeli tego nie rozumiesz to już Twoja sprawa... Pozdrawiam golasy z Koziego Grodu .Ciaoooo Edited May 23, 2005 by Berg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Witam lubelaków i mam pytanie jak wyglądał dłuższy weekend w naszych stronach. Ja spędzałem weekend daleko od Lublina, a ciekawy jestem jak było na wyspie i w Prawiednikach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mao Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Może na Pojezierzu łęcz.-włod. jest lub znalazłoby się jakieś odpowiednie miejsce? A może już ktoś tam jeździ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Zmieniłem zdanie o Prawiednikach Jeszcze rok temu było tam w miarę spokojnie. Teraz nie ma już w tym miejscu praktycznie dostępu do wody. Wszędzie kręci sie dużo wędkarzy itp. A odpoczynek i opalanie się bez wody jest dla mnie nie do zaakceptowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 praktycznie dostępu do wody. NIE MA Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Może na Pojezierzu łęcz.-włod. jest lub znalazłoby się jakieś odpowiednie miejsce? A może już ktoś tam jeździ? Ciekawy temat myślę że można by było go rozwinąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mao Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Jak będę w najbliższym czasie nad jeziorami to rozejrzę się w terenie pod tym kątem. A może mógłby ktoś zaproponować jakieś spokojne jeziorko gdzie nie przeszkadzałaby nikomu grupka golasów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk2 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Nad nszymi jeziorami jest za dużo tekstylnych. Na golaska można tam jedynie popływać w nocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mao Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Też tak myślę, ale rozejrzeć się nie zaszkodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisher Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 mówcie co chcecie ale w KAZIMIERZU jest najlepiej!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts