Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS

Lubelskie, plaża naturystyczna

Guest
 Share

Recommended Posts

Para z Lublina

Co jakieś 2 godziny przepłynie kilka kajaków ale słychać ich z daleka - w dodatku na rzece leży drzewo więc ....

Przez całe popołudnie mijała nas jedna para ale oni chyba też coś dla siebie szukali.

Plaża na której kąpią się miejscowi jest jakieś 150m dalej - wzrokowo niedostrzegalna.

Ale jeżeli znajdziecie coś atrakcyjniejszego to dajcie namiar jak tam dojechać.

tomeczek30

Co jakieś 2 godziny przepłynie kilka kajaków ale słychać ich z daleka - w dodatku na rzece leży drzewo więc ....

Przez całe popołudnie mijała nas jedna para ale oni chyba też coś dla siebie szukali.

Plaża na której kąpią się miejscowi jest jakieś 150m dalej - wzrokowo niedostrzegalna.

Ale jeżeli znajdziecie coś atrakcyjniejszego to dajcie namiar jak tam dojechać.

hej znam fajniejsze miejsce w okolicach prawiednik też nad rzeczką piękna polana między rzeczką a lasem opalam się tam już kilka lat super warunki i zero teksylnych !!! Możemy się tam wspólnie umówić :-)

Hmm, zawsze zastanawiały mnie te Prawiedniki. Już jakiś czas temu słyszałem, że gdzieś w tamtej okolicy jest fajne miejsce, ale nigdy nic konkretnego.W zasadzie to bardziej "dzikie" miejsce, gdzie raczej opalanie się odbywa się na własną odpowiedzialność... Ja byłem w niedzielę nad Wisłą w Kazimierzu i było naprawdę w porządku. Oczywiście trzeba się było "przedrzeć" przez szereg panów w grupkach przesiadujących w krzakach i proponujących miejsce obok siebie, ale już później jak najbardziej OK. Było sporo ludzi, rodziny z dziećmi, fajna atmosfera. Nawet niedorozwinięci turyści wykrzykujący i śmiejący się z promów nie są w stanie popsuć charakteru tego miejsca :P

Para z Lublina

A ty byłeś sam czy z rodziną?

Potwierdzam że Prawiedniki to krzaki ale my lubimy również właśnie takie klimaty choć akurat opalaliśmy się na drodze i nikt nam nie przeszkadzał nie krzyczał - spokój cisza - Czy nie o to chodzi po tygodniu ciężkiej pracy?

Od czasu kiedy wybudowano prom na naszej plaży w Kaziku jakoś za wiele osób tam nie przyjeżdża ale może się mylę.

Edited by Para z Lublina

Jak jest niski stan wody to jest sporo ludzi !!! Byłem w osatnią niedzielę i były dwie małe plażyczki i sporo par .Minus jest taki że jednak trzeba tam dojechać 60 km dlatego alternatywą są Prawiedniki :-) Skrzyknijmy się wszyscy będzie napewno fajnie może jakaś propozycja terminu hmmm ???

Para z Lublina

A z kim w Lublinie można się skrzyknąć.

Jak sam widzisz że aktywność na forach tym i innych jest bliska 0 :)

Już zimą próbowałem z sauną i w końcu sam sanowałem czego nie żałuję.

Najpierw trzeba zebrać maile zainteresowanych i dopiero organizować wspólny odpoczynek

A z kim w Lublinie można się skrzyknąć.

Jak sam widzisz że aktywność na forach tym i innych jest bliska 0 :)

Już zimą próbowałem z sauną i w końcu sam sanowałem czego nie żałuję.

Najpierw trzeba zebrać maile zainteresowanych i dopiero organizować wspólny odpoczynek

Tak tylko żeby znależli się zainteresowani trzeba najpierw pojechać i udowodnić że się da. Trzeba działać a nie siedzieć w necie i czekać az ktoś się zgodzi

Witamy !!!!!

A może by tak zorganizować wypady do saun do Aquaparku do Radomia, gdzie są wspaniałe warunki do nieskrepowanego korzystania z nich, bądź do Odyssey Clubu do Kielc, gdzie organizowane są urocze noce saunowe

Para z Lublina

Witamy !!!!!

A może by tak zorganizować wypady do saun do Aquaparku do Radomia, gdzie są wspaniałe warunki do nieskrepowanego korzystania z nich, bądź do Odyssey Clubu do Kielc, gdzie organizowane są urocze noce saunowe

Po co jechać do Radomia jak w Lublinie w Hotelu Lublinianka masz w poniedziałek wejście po 25zł i warunki luksusowe

SławekLubliniak

Mam małe pytanie, kiedy można kogoś zastać na plaży w Prawiednikach

Pozdrawiam Serdecznie

Wybieramy się do Prawiednik całą rodzinką , myślę że spotkamy tam golasa......mapka jest dość przydatna

Byłem juz na rekonesansie i faktycznie jest kilka fajnych miejsc do opalania się , w sobotę albo w niedzielę zawitamy tam, chętnie spotkamy innych golasów...

http://mapa.targeo.p...f657b19b97e9afe Ja osobiście wole to miejsce znam je od lat zdecydowanie spokojniej zero spacerowiczów i podglądaczy !!! dobre dojście do wody polana otoczona lasem !!! Zapraszam w niedziele :-) Dojście od Krężnicy Jarej przez las albo z ul Prawiednickiej wzdłuż rzeki w kierunku zalewu

Para z Lublina

Tak tylko że w tym miejscu kąpią się teraz zazwyczaj tekstylni tubylcy!!!

I oczywiście brak dojazdu - piechotką lub rower

Dzieki za informacje o tekstylnych. Poszukamy innego miejsca :-) , tylko szkoda bo planowalismy sie tam jutro wybrac. Trzeba zmienic plany.

Mieliśmy dzisiaj jechać do Prawiednik ,ale kolega udostępnił nam swoją działeczkę w Lublinie, było super , działka zadrzewiona ,trawa, zagajnik brzozowy, jedynym mankamentem jest brak wody i prądu , prawdziwa głusz ...i ani jednego tekstylnego gapia

Para z Lublina

Wszyscy są odważni ale przed klawiaturą u siebie w domu.

Troszke nie udała mi się pogoda jak dojechałem zaczeło padać :-( Ale wybieram się jutro ktoś chętny ?

• 3 weeks later...

Wszyscy są odważni ale przed klawiaturą u siebie w domu.

Nie chodzi o brak odwagi, chyba ludzi opalających się nago trudno o to podejrzewać! Ja myślę ,że w czasie urlopów, wyjazdów, weekendów śledzenie wszystkiego na forum jest ograniczone bo inne przyjemne rzeczy zajmują nam czas. Nawet mieliśmy się wybrać rowerami do Prawiednik ale uważamy, że troszkę za daleko z miasta, a i powrót po kilku godzinach na słoneczku też byłby niefajny. Oczywiście chcemy tam pojechać, zobaczyć, sprawdzić to miejsce bo jak piszecie jest tego warte. Jeżeli jeszcze będą słoneczne dni to będziemy! Pozdrawiamy!

Para z Lublina

Witam

(...)

po co powtarzacie posty. Jeden reklamujący we właściwym dziale wystarczy.

Edited by S&A

nie_ZDECYDOWANI

witamy :-)

(...)

ten post powinien trafić do działu przywitania. Jeśłi chcecie się z kimś spotkac umówic - napiszcie to w dziale spotkajmy się.

Edited by S&A

Nas interesuje tylko ten temat i tyle Panie Adminie

A mnie nie interesuje co Was interesuje. Moderator zwrócił Wam uwagę, więc należało się do niej zastosować.

Kolejne naruszenie regulaminu to podawanie adresów mailowych na Forum.