Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

Termy Rzymskie, Czeladź, 2015-2021

Lady_M
 Share

Recommended Posts

Przemek dobry jesteś :) Na filmie są urywki 3 seansów z NS. "Ostatni Samuraj" Roba też jest pokazany.

Dziękuję :) W wyszukiwaniu informacji jestem całkiem niezły :D

Na filmie jest tez kawałek seansu Felixa Reschke, który pokazywał w Termach w poprzedni weekend (w piątek oraz w niedzielę).

Ja powiem więcej, na filmie są też goście następnej NS w TR - Jubileuszowej Nocy Saunowej. To jest fajne, nie muszę jeździć na mistrzostwa aby zobaczyć najlepsze seanse :)

TwoStepsToHell

To fakt. I tu wielkie DZIĘKI dla szefostwa TR za ściąganie tych Mistrzów do nas :D

Jak dla mnie "Father & Son" w wykonaniu Hansa i Vincenta zasługują na auffgussowego Oscara - jak już ktoś napisał, tego nie da się opowiedzieć, trzeba to zobaczyć. Poza tym sobotnia Anarchia Rob'a i wspólny występ 2 Mistrzów Świata jednocześnie (ponoć po raz pierwszy w historii) były świetnymi pokazami.

Osobiście czekam z niecierpliwością na Colloseum i Mistrzostwa Świata w 2018 roku w Polsce.

Dzień dobry

Mam pytanie o możliwość wejścia do TR w przyszłą sobotę. W tym dniu ma być organizowana Noc Saunowa. Wiąże się to z wyższą opłatą za wejście i ograniczoną ilością miejsc. Czy mam możliwość normalnego wejścia powiedzmy około południa na kilka godzin (powiedzmy do 20) i być potraktowanym według standardowego cennika jako zwykły gość a nie uczestnik Nocy Saunowej?

TwoStepsToHell

Najprościej zadzwonić i zapytać, ale z tego co kojarzę to przed Nockami można było wchodzić na godziny.

Raczej tak, noce zaczynają się oficjalnie o 22, upewnilbym się jednak telefonicznie

Noce zwykle zaczynają się od 22, a noce z zagranicznymi gośćmi zwykle od 20. Informacja o godzinie rozpoczęcia nocy saunowej jest zawsze w jej opisie. Do tej godziny można przebywać na obiekcie wchodząc na wejście godzinowe lub całodzienne. Trzeba tylko uważać, żeby wychodząc pojawić się przy kasie odpowiednio do 22 lub do 20, bo nawet minutę po tej godzinie system z automatu uznaje, że się było na nocy saunowej i dolicza stosowną kwotę do rachunku (oczywiście można wtedy zostać).

Natomiast jeśli się ma czas, to warto kupić wejściówkę na noc saunową, bo w przedsprzedaży wejściówka na "polską" noc saunową kosztuje tylko 10 zł więcej niż wejście na tzw. cały dzień (a 4h i 1 minuta to już cena całego dnia), a wejściówka na noc z gośćmi z zagranicy jest droższa od całodziennego wejścia o 20 zł i w ramach wejściówek na noc saunową można z Term korzystać od otwarcia obiektu.

I jeszcze coś - w ten weekend jest w sobotę noc saunowa Lejdis Sauna Night, 20 marca w piątek jest noc jubileuszowa, natomiast w przyszłą sobotę na 99% nie ma żadnej specjalnej imprezy.

Edited by Lady_M

Plan seansów obowiązuje od poniedziałku do piątku.

A nie orientujecie się jak to wygląda podczas weekendu?

Edited by krisss

Zdecydowanie ten seans który jest o 12 powinien być o jakiejś późniejszej godzinie.

Zdecydowanie ten seans który jest o 12 powinien być o jakiejś późniejszej godzinie.

Kto rano wstaje .....

Na dobry poczatek dnia [emoji14]

Devan daje to specjalnie dla ciebie, na ich stronie jest jeszcze stary ;)

Dzięki. Chociaż to raczej tylko dla orientacji, bo na kolejną moją wizytę w tym obiekcie nie zanosi się raczej ;)

To żeby nudno nie było i każdy kto zobaczy się na filmiku mógł do siebie pomachać :)

Film z finału SaunaCup w TR

TwoStepsToHell

:mur:   no i znowu źle usiadłem. Przy moim "parciu na szkło" mój Narcyz cierpi   post-5953-0-83832000-1426260233.gif

na szczęście chociaż widać, że do sauny wchodzę :P

Edited by TwoStepsToHell

Widać, widać :) od razu Cię zauważyłem jak i kilka innych znanych mi osób :)

Uff. Na szczęście mnie nigdzie nie uchwycili...

Nie zauważyłeś się, a jesteś przez moment, a nawet przez dwa -sam się nie poznajesz? :D

Edited by Lady_M

Już się odnalazł jak powiedziałem gdzie może znaleźć ten ułamek sekundy ;)

Nie zauważyłeś się, a jesteś przez moment, a nawet przez dwa -sam się nie poznajesz? :D
Już się odnalazł jak powiedziałem gdzie może znaleźć ten ułamek sekundy ;)

Musicie chłopaka straszyć, żyłby w nieświadomości i znów może kiedyś przyjechał do TR ;)

bo na kolejną moją wizytę w tym obiekcie nie zanosi się raczej ;)

Jak to mówi TSTH "jak nie, jak tak" wg mnie raczej przyjedziesz, w czerwcu są MMPS :)

Edited by edi71

w czerwcu są MMPS :)

Czerwiec to dla mnie nie sezon wyjazdów saunowych... Także nie będzie mnie na 100%

A po drugie:

Musicie chłopaka straszyć, żyłby w nieświadomości i znów może kiedyś przyjechał do TR ;)

Właśnie z tego względu, że wbrew mojej woli pojawiłem się najpierw na zdjęciu na stronach Dziennika Zachodniego, teraz na filmie, nie przyjadę już do tego obiektu. Prezes zapewniał na początku, że nikt, kto nie chce, nie będzie fotografowany czy filmowany. A jak jest w rzeczywistości, widać w załączonym filmie i na zdjęciach z imprezy też...

Edited by Devan

marekpoznaniak
Film z finału SaunaCup w TR

Przemek. Dziękuję za wstwke filmu.

Jednak nie mogę się zgodzić z komentarzem Pana Leszka. Wprowadza Pan bowiem w błąd zainteresowanych. Mówiąc o braku w innych polskich obiektach dużych saun mieszczących ponad 40 osób, Mogących organizowac takie imprezy jak ta na filmie. Chciałem zauważyć, że są takie miejsca w Polsce. Może to być np. Poznań. Trzy duże sauny znajdujące się w kompleksie saunowym Term Maltańskich. Moim zdaniem spełniają one i sam obiekt kryteria o jakich Pan mówi. Nie jest przecież tajemnicą, że ówczesne szefostwo przy realizacji obiektu czerpało sprawdzone już doświadczenia i wzorce z Pańskiego obiektu. A pisząc jaśniej był Pan i jest takim saunowym Guru.

Szkoda, że w pewnym momencie ta wspólpraca się zakończyła. Przynajmniej tak odczuwamy to my klienci TM w Poznaniu. Czekając na organizację ogólnopolskiej imprezy saunowej na wysokim poziomie. Pozdrawiając Termy Rzymskie w Czeladźi :bye: .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

You must agree with our Terms of Use.