Luke Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Witajcie Sezon już prawie w pełni a nowego tematu o Grzybowie nie ma, więc postanowiłem założyć. Kto już był w tym roku , poproszę o krótką relacje. Tabliczka już wywieszona ? Wybieramy się z żoną w terminie od 03 do 09 sierpnia , liczę już dni i modle się o pogodę Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmc Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 My się wybieramy 20 lipca - 8 sierpnia. Jak tabliczki nie będzie, to zainstalujemy. Musi być ładna pogoda :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni_cz-wa Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 My się wybieramy 10-10 lipiec. w tamtym roku tabliczka przybyła bardzo późno, pod koniec lipca i praktycznie od wejścia w prawo do przebieralni plażę zawłaszczyli tekstylni. Tak więc tabliczka musi być Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmc Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 10-10 lipiec? To króciutko . Jak nie będzie tabliczki 18 lipca to ją zamontuję - w zeszłym roku też montowałem, ale wtedy przyjechałem 26 lipca. Jeżeli @karolkatarzyna będzie wcześniej to może pojawi się wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni_cz-wa Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 10-19 miało być w tamtym roku byliśmy od 20 lipc, po montażu tabliczki część plaży od wejścia na prawo znacznie się wyludniła! ciekawe czy w tym roku też ustawią przebieralnię w tym samym miejscu? przecież jest nam niezbędna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
My3838 Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Witamy,a znacie jakies kwatery,gdzie mozna zatrzymac sie na kilka dni,od 6 lipca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherrybike Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 My wynajęliśmy pokój u pani Joanny Zapołoch - róg Nadmorskiej i plażowej. Czysty pokój z łazienką i niedrogo. Do plaży T 3 minuty. Do plaży N i tak trzeba z Grzybowa dojechać. Z czystym sumieniem polecam. Nie wiem czy można podawać adres ale w razie czego proszę admina o usunięcie. http://www.joanna.e-wczasy.com.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke Posted June 25, 2015 Author Share Posted June 25, 2015 ale jaja , my tu też wynajmujemy w tym roku , szczerze polecamy tą miejscówke - w zeszłym roku było extra , a do plaży N dojeżdżamy rowerkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
niu Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Szybki rzut na taśmę - szybka decyzja: jedziemy na urlop! Oczywiście jeśli Polska to Grzybowo. Nasza poprzednia miejscówka zajęta więc jutro będę dzwonił po różnych różnościach i szukał czegoś na gwałtu rety na pierwszy tydzień lipca - czy macie jakieś propozycje? Lokalizacje muszą być przyjazne dla dwójki małych dzieci. Może coś sprawdzonego? Znalazłem w necie kilka propozycji i zaczynam polowanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel0222 Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 (edited) @niu :-) zaskakujesz mnie tym swym urlopem- gratulacyje!! Nam tam fajna miejscowke ale pod namiotem: przy ostatnim zachodnim zejsciu na plaze T. Do plaxy N jest 20 min brzegiem morza. Zreszta: google Ci pomoze cos znaleźć. Milego plazowania Wam życzę ;-) Edited June 26, 2015 by pawel0222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nict Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 @niu coś takiego znalazłem : http://www.okazik.pl/deal/Grzybowo-Zielony-Pensjonat-Wygodne-Pokoje-Z-Lazienkami-Tylko-10-Minut-Pieszo-Do-Pieknej-Rozleg-6757688?gtrackdata=1364-1019691-&godealla_trans_id=1029046b0f74946c85cf386d305037& Nie zanam tej kwatery, ale dość tanio. @Paweł w tym czasie ( 26.07 ) to prawdopodobnie my tam się będziemy szwędać z noclegiem w Schronisku w Starym Borku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
niu Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 @nict: dzięki za namiary -faktycznie tanio. ale to może innym razem wykorzystany bo tym razem już udało mi się znaleźć ciekawą miejscowke, drozej ale nie aż tak bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel0222 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 w tym czasie ( 26.07 ) to prawdopodobnie my tam się będziemy szwędać z noclegiem w Schronisku w Starym Borku . Data i współrzędne miejsca na kocyk na plazy wysylac mi predko ! :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlogo Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Witajcie. My w tym roku od 09.08-14.08 miam wielką nadzieję że w tym roku podoga dopisze. A miejscuweczkę od 4 lat ta sama http://www.wczasygrzybowo.za.pl/polecam. Na plażę ok 3 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni_cz-wa Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 My już 3 raz będziemy w Posejdonie na Bałytckiej, drogo ale warto. Do plaży T-2 min, N-20 min. Spacerujemy codziennie brzegiem morza, w pensjonacie są rowery za free tak więc może się skusimy na jazdę rowerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesss68 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 W końcu znaleźliśmy czas na wyjazd do Grzybowa. Co prawda tylko piątek i sobota ale i tak jesteśmy wniebowzięci. Pogoda cudna, woda na tyle ciepła, że nawet moja Ania pływała. Był też wesoły moment gdy grupka dziewczyn na koniach stanęła dęba widząc tylu golasów ale po krótkiej naradzie pomknęły dalej brzegiem morza przezornie nie patrząc na plażę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostunio Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Potwierdzam, końcówka tygodnia przepiękna, a sama miejscowość the best. Frekwencja oszałamiająca. My przez 4 dni od 9 rana do 19 wieczorem plażing i smażing na całego z przerwą na szybki posiłek w knajpie. Jednak nie wiem gdzie tą ciepłą wodę mieliście - z zimna to jądra pod żołądkiem się chowały. Mam nadzieje że w tym roku jeszcze chociaż raz odwiedzę plażę N. Co ja bym dał aby mieszkać bliżej morza.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
małżeństwo Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 pozdrawiamy plażowiczów myśleliśmy o grzybowie lecz minus w tym że nie ma gdzie poimprezować wieczorkiem dlatego raczej wybierzemy dębki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
demus Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Wreeeszcie wooolne Niestety niewiele czasu, nadmiar pracy Planowałem wyskoczyć w terminie 12-18.07.15r... niestety fotki z Burning SUN Festival same się nie zrobią, tak więc pojawiam się 12-15.07.15r Mam nadzieję że pogoda dopisze i znajdę do tego czasu jakiś nocleg dla 2 osób Jeśli ktoś planuje podobny termin, zapraszamy na jakiegoś JD z Colą ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
natura Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 kieruj się w kierunku Dźwirzyna,na pewno znajdziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmc Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 witam czy ktos moze mi podpowiedziec jak trafic na plarze od strony kolobrzeguPieszo i rowerem - ścieżką asfaltową rowerową od Kołobrzegu do Dźwirzyna. W momencie, w którym droga rowerowa zbiega się z szosą, po lewej stronie drogi masz parking. Mijasz go i jedziesz dalej jakieś 1,5km. Po prawej kolejny parking, na niego skręcasz i dalej ścieżką przez las do wejścia na plażę. Nasza plaża jest po prawej od wejścia. Samochodem z Kołobrzegu kieruj się na Grzybowo / Dźwirzyno i jak asfaltem dojedziesz do drogi rowerowej to resztę juz napisałem :-). Czy ktoś może podrzucić: - po ile parking - czy jest siatka - czy jest tabliczka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marti Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 przybywamy na plażę jutro, także postaram się zaktualizować info o prakingu/siatce/tabliczce Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmc Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 My w sobotę, ale będę wdzięczny za info, bo jak nie będzie tabliczki, to będę załatwiał już wcześniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostunio Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Parking 15 za osobówkę. Tabliczki na poczatku lipca jeszcze nie bylo. Nie wiem ktora dobra dusza co roku ja montuje. Siatka - nie wim o co kaman??? Swoja droga pytanie do ekspertów z prawa drogowego - przed parkingiem wzdłuż drogi niektórzy parkują auta - legalnie? Nigdy nie miałem odwagi tam stanąć - szkoda wrócić ze wczasów z mandatem Link to comment Share on other sites More sharing options...
damnix Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Auta tam stoją ale boje się że przy złym dniu stróżów prawa,posypią się mandaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts