Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS

Grzybowo

Luke
 Share

Recommended Posts

Witajcie

Sezon już prawie w pełni a nowego tematu o Grzybowie nie ma, więc postanowiłem założyć. Kto już był w tym roku , poproszę o krótką relacje. Tabliczka już wywieszona ? Wybieramy się z żoną w terminie od 03 do 09 sierpnia , liczę już dni i modle się o pogodę :)

My się wybieramy 20 lipca - 8 sierpnia. Jak tabliczki nie będzie, to zainstalujemy.

Musi być ładna pogoda :-)

My się wybieramy 10-10 lipiec. w tamtym roku tabliczka przybyła bardzo późno, pod koniec lipca i praktycznie od wejścia w prawo do przebieralni plażę zawłaszczyli tekstylni. Tak więc tabliczka musi być  :lol: 

10-10 lipiec? To króciutko :). Jak nie będzie tabliczki 18 lipca to ją zamontuję - w zeszłym roku też montowałem, ale wtedy przyjechałem 26 lipca. Jeżeli @karolkatarzyna będzie wcześniej to może pojawi się wcześniej.

10-19 miało być :) w tamtym roku byliśmy od 20 lipc, po montażu tabliczki część plaży od wejścia na prawo znacznie się wyludniła!  ciekawe czy w tym roku też ustawią przebieralnię w tym samym miejscu? przecież jest nam niezbędna! :rotfl:  

Witamy,a znacie jakies kwatery,gdzie mozna zatrzymac sie na kilka dni,od 6 lipca?

My wynajęliśmy pokój u pani Joanny Zapołoch - róg Nadmorskiej i plażowej. Czysty pokój z łazienką i niedrogo. Do plaży T 3 minuty. Do plaży N i tak trzeba z Grzybowa dojechać. Z czystym sumieniem polecam. 

Nie wiem czy można podawać adres ale w razie czego proszę admina o usunięcie.

http://www.joanna.e-wczasy.com.pl/

ale jaja :) , my tu też wynajmujemy w tym roku , szczerze polecamy tą miejscówke - w zeszłym roku było extra , a do plaży N dojeżdżamy rowerkiem

Szybki rzut na taśmę - szybka decyzja: jedziemy na urlop!  Oczywiście jeśli Polska to Grzybowo.

Nasza poprzednia miejscówka zajęta więc jutro będę dzwonił po różnych różnościach i szukał czegoś na gwałtu rety na pierwszy tydzień lipca - czy macie jakieś propozycje? Lokalizacje muszą być przyjazne dla dwójki małych dzieci. Może coś sprawdzonego?

Znalazłem w necie kilka propozycji i zaczynam polowanie...

@niu :-) zaskakujesz mnie tym swym urlopem- gratulacyje!!

Nam tam fajna miejscowke ale pod namiotem: przy ostatnim zachodnim zejsciu na plaze T. Do plaxy N jest 20 min brzegiem morza.

Zreszta: google Ci pomoze cos znaleźć.

Milego plazowania Wam życzę ;-)

Edited by pawel0222

@niu coś takiego znalazłem : http://www.okazik.pl/deal/Grzybowo-Zielony-Pensjonat-Wygodne-Pokoje-Z-Lazienkami-Tylko-10-Minut-Pieszo-Do-Pieknej-Rozleg-6757688?gtrackdata=1364-1019691-&godealla_trans_id=1029046b0f74946c85cf386d305037&

Nie zanam tej kwatery, ale dość tanio.

@Paweł w tym czasie ( 26.07 ) to prawdopodobnie my tam się będziemy szwędać  :beach:  z noclegiem w Schronisku w Starym Borku .

@nict: dzięki za namiary -faktycznie tanio. ale to może innym razem wykorzystany bo tym razem już udało mi się znaleźć ciekawą miejscowke, drozej ale nie aż tak bardzo.

w tym czasie ( 26.07 ) to prawdopodobnie my tam się będziemy szwędać :beach: z noclegiem w Schronisku w Starym Borku .

Data i współrzędne miejsca na kocyk na plazy wysylac mi predko ! :-D

My już 3 raz będziemy w Posejdonie na Bałytckiej, drogo ale warto. Do plaży T-2 min, N-20 min. Spacerujemy codziennie brzegiem morza, w pensjonacie są rowery za free tak więc może się skusimy na jazdę rowerem.

W końcu znaleźliśmy czas na wyjazd do Grzybowa. Co prawda tylko piątek i sobota ale i tak jesteśmy wniebowzięci.  :beach:

Pogoda cudna, woda na tyle ciepła, że nawet moja Ania pływała.

Był też wesoły moment gdy grupka dziewczyn na koniach stanęła dęba widząc tylu golasów ale po krótkiej naradzie pomknęły dalej brzegiem morza przezornie nie patrząc na plażę. :lol:

Potwierdzam, końcówka tygodnia przepiękna, a sama miejscowość the best. Frekwencja oszałamiająca. My przez 4 dni od 9 rana do 19 wieczorem plażing i smażing na całego z przerwą na szybki posiłek w knajpie. Jednak nie wiem gdzie tą ciepłą wodę mieliście - z zimna to jądra pod żołądkiem się chowały. Mam nadzieje że w tym roku jeszcze chociaż raz odwiedzę plażę N. Co ja bym dał aby mieszkać bliżej morza....

małżeństwo

pozdrawiamy plażowiczów myśleliśmy o grzybowie lecz minus w tym że nie ma gdzie poimprezować wieczorkiem dlatego raczej wybierzemy dębki:)

:D Wreeeszcie wooolne :D Niestety niewiele czasu, nadmiar pracy :( Planowałem wyskoczyć w terminie 12-18.07.15r... niestety fotki z Burning SUN Festival same się nie zrobią, tak więc pojawiam się 12-15.07.15r :( Mam nadzieję że pogoda dopisze i znajdę do tego czasu jakiś nocleg dla 2 osób :) Jeśli ktoś planuje podobny termin, zapraszamy na jakiegoś JD z Colą ;D

witam czy ktos moze mi podpowiedziec jak trafic na plarze od strony kolobrzegu

Pieszo i rowerem - ścieżką asfaltową rowerową od Kołobrzegu do Dźwirzyna. W momencie, w którym droga rowerowa zbiega się z szosą, po lewej stronie drogi masz parking. Mijasz go i jedziesz dalej jakieś 1,5km. Po prawej kolejny parking, na niego skręcasz i dalej ścieżką przez las do wejścia na plażę. Nasza plaża jest po prawej od wejścia.

Samochodem z Kołobrzegu kieruj się na Grzybowo / Dźwirzyno i jak asfaltem dojedziesz do drogi rowerowej to resztę juz napisałem :-).

Czy ktoś może podrzucić:

- po ile parking

- czy jest siatka

- czy jest tabliczka?

przybywamy na plażę jutro, także postaram się zaktualizować info o prakingu/siatce/tabliczce

My w sobotę, ale będę wdzięczny za info, bo jak nie będzie tabliczki, to będę załatwiał już wcześniej :)

Parking 15 za osobówkę. Tabliczki na poczatku lipca jeszcze nie bylo. Nie wiem ktora dobra dusza co roku ja montuje. Siatka - nie wim o co kaman???

Swoja droga pytanie do ekspertów z prawa drogowego - przed parkingiem wzdłuż drogi niektórzy parkują auta - legalnie? Nigdy nie miałem odwagi tam stanąć - szkoda wrócić ze wczasów z mandatem