NaturystaBydgoszcz Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Byłem wczoraj rozpocząłem sezon . Woda dość nisko 240 cm można dojść na plażę jest ok byle pogoda dopisała woda opada powoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torital Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 dzieki za relacje, ale z tego co pamietam, to ok poziomu 150cm mozna prawie sucha noga przejsc na wyspe, -no przy takiej aurze to woda szybko opadnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Witam, Dziś jadąc do Torunia widzialem z mostu jedną osobę na naszej plaży. Aż żal ściskał gardło, że i mnie tam nie ma. Jutro z pewnością dołączę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
eryk-tor Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Mamy piękny weekend więc pewnie się mocno poruszyło. Zrobiło się już tłoczno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 (edited) Tak zrobiło się tłoczno sami facecie zachowujący się dziwnie z rączkami. Edited May 26, 2016 by komuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devan Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Do tej pory czytałem pozytywne opinie o tej plaży, a tu takie coś... A chciałem kiedyś tam rowerkiem zawitać. Ale przy tego typu towarzystwie to nie mam po co. Dlaczego tak ciężko o to, żeby polskich plażach N było normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Zapytaj się samotnych panów o to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Zmorą naszej plaży są panowie błąkający się i szukający bardzo długo miejsca na ziemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Jak sytuacja nad Wisłą uspokoiła się już nie ma zgłaszających nie obyczajne zachowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torital Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 zero relacji? woda ciagle opada, chyba warunki do plażowania ok. oby jeszcze pogoda dopisala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Oby pary dopisały a nie tylko panowie sami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torital Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 z tego co wiem to we wtorek byla jedna parka. ale ta pogoda taka w kratke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 No ostatnio jak byliśmy były jeszcze dwie parki z nami to 3 więc było ok .Pozdrawiamy plażujące parki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skorpion828 Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Siemka. Był ktoś może na plaży? Jak jest bo sprawdzałem to stan wody ponad 220cm dość wysoki.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Byłem i faktycznie wysoki poziom dzisiaj nikogo nad wisła brak dojścia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaturystaBydgoszcz Posted August 1, 2016 Author Share Posted August 1, 2016 Wczoraj byłem Fajnie. Piękna pogoda , sympatycne towarzystwo, udany dzień. Pozdro dla wszystkich bywalców Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skorpion828 Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Jej jak wygląda sytuacja woda wysoko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
torital Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 no właśnie, jak sytuacja na zakończenie wakacji, woda opadła, a plaża powiększyła się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlogo Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Witajcie. Czy ktoś coś wie jak nad Wisłą? Bywa tam ktoś w ogóle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marpa Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Byłem dzisiaj. Poziom W. 185. Na wysepce spokojnie i sympatycznie, ok. 10 osób, tylko panowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torital Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Może w sobotę będzie więcej wysepek. I więcej par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 To faktycznie jak 10 osób i to sami panowie to my dziękujemy za taki wypoczynek.Dobrze ,ze już mamy nowe miejsce . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marpa Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Zajechałem pod most wczoraj ok. godz. 17. Po dojściu na wysokość wysepki stwierdziłem, że jest opanowana przez tekstylnych - wyglądali na rodzinkę trójpokoleniową. Żadnego golasa. W tej sytuacji pozostało się wycofać. Nie chcąc jednak tracić popołudnia poszedłem ścieżką dalej - jakieś 400 - 500 m.i znalazłem dwa piaszczyste "półwyspy" o wymiarach ok. 3 na 20 m. Do pierwszego dojścia chyba brak (szuwary), do drugiego dało się dotrzeć. Tam też spędziłem jakieś 2 godzinki w stroju wiadomym, bez żadnego towarzystwa. To miejsce to bardzo mizerna, ale jakaś tam deska ratunku ???? w sytuacji wyżej opisanej. Zapewne przy wyższej wodzie ten piaseczek znika... Dopisane: 20 lipiec 2017 o 20:30 To faktycznie jak 10 osób i to sami panowie to my dziękujemy za taki wypoczynek.Dobrze ,ze już mamy nowe miejsce quote] Rozumiem, że to nowe miejsce, to takie raczej utajnione? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 (edited) Tez jesteś samotnym facetem to chyba sam sobie odpowiedziałeś o nowym miejscu. Jesteśmy ciekawi kto zrobił tak piękna tabliczkę . Edited August 2, 2017 by komuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
miguel Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Tabliczka wisiała całe trzy dni. We wtorek zniszczył ją pan ze wspomnianej trzypokoleniowej tekstylnej rodzinki, mającej w zwyczaju opanowywać wyspę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts