Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS

Wisła Bydgoszcz relacja

NaturystaBydgoszcz
 Share

Recommended Posts

Byliśmy wczoraj. Tekstylnych coraz więcej choć na wyspie już golasy. Szkoda, że odbiera się nam to miejsce z tak miłą atmosferą.

poda ktoś namiar na tą plaże w Bydgoszczy ? jestem z Piły bym podskoczył sobie w weekend, albo w tygodniu.

Woda się obniża to może miejsca jest więcej. Jak aktualnie to wygląda i czy jest miła atmosfera?

Pewnie ze warto. Cisza i spokój. Ciepła woda. I zawsze paru miłych panów do pogadania.

• 4 months later...

Liczę, że w tym roku plaża w Fordonie będzie cieszyła się większą popularnością. Na pewno będę tam częstym bywalcem. Niestety często jest tam zbyt kameralnie. Nie mam problemu ani ze starszym towarzystwem ani z męskim, tylko fajnie się wypoczywa w większym gronie... 

• 2 weeks later...

O kurcze kolejny samotny facet .To juz koniec wisły.

dodane 6 minut później:

Dnia 6.08.2017 o 18:08, miguel napisał:

To nie to miejsce dobrze e takie podałeś

6 godzin temu, komuna napisał:

O kurcze kolejny samotny facet .

O kurczę, kolejna "para specjalnej troski", uczulona na singli :facepalm:

• Upvote 1

Komuna wstała lewą nogą? :) 

Nie zdawałem sobie sprawy, że są ograniczenia co do płci na plażach ... 

7 godzin temu, Fenixbit napisał:

Nie zdawałem sobie sprawy, że są ograniczenia co do płci na plażach ... 

Nie ma, ale niektórzy, jak widać, bardzo by chcieli, żeby były...

• 3 months later...

Dzisiaj byliśmy z żoną i były pustki, nawet nie wiem czy trafiamy we właściwe miejsce. I tak sobie wypoczęliśmy  miło tyle, że w samotności :)

Edited by Fenixbit

Dzień dobry. Fajnie, że trafiliście (myślę, że prawidłowo). Pogoda sprzyja, poziom rzeki opada, sądzę więc, że niebawem już pustek nie będzie 😊. Pozdrawiam.

P.S. Wchodząc na wysepkę, jak wysoko woda sięgała, powyżej kolan, czy niżej?

NaturystaBydgoszcz

W końcu plaża!Wczoraj byłem pierwszy raz od 2 lat. Jest ok, tylko trzeba przejść przez błoto, jeszcze nie wyschło.

NaturystaBydgoszcz

Co do singli na plaży...Moja poprzednia dziewczyna była przeciwniczką naturyzmu, moja obecna też. No już tak trafiam. No i co zrobić???Więc chodzę sam, a w zeszłym roku to ani razu nie byłem. Właśnie ze względu na jej poglądy na ten temat, teraz udało mi się 2 razy zajrzeć. No i tyle w temacie

• Sad 1

Moim skromnym zdaniem, nie ma potrzeby takiego tłumaczenia. Każdy ma prawo być na plaży. Solo, w duecie, czy też w większej grupie. Zarówno hetero, jak i homoseksualnej. A że niektórym osobom może to się nie podobać? Cóż. Też mają do tego prawo😀

summer.time.77

Wczoraj z mostu było widać co najmniej 3 osoby. Był też kolorowy parasol przeciwsłoneczny :)

NaturystaBydgoszcz

No tak.Były 3 osoby.A ten parasol to tekstylni byli ale to bliżej mostu. A co do Torunia-mieszkałem tam 7 lat, na Rubinkowie. Fajnie tam było...

Edited by NaturystaBydgoszcz

summer.time.77
10 godzin temu, NaturystaBydgoszcz napisał:

No tak.Były 3 osoby.A ten parasol to tekstylni byli ale to bliżej mostu. A co do Torunia-mieszkałem tam 7 lat, na Rubinkowie. Fajnie tam było...

Z moje perspektywy parasol i osobę bez parasola dzieliło może z 10-20m. Parasol faktycznie był bliżej mostu i wody.

Jak ktoś lubi blokowiska to pewnie i na Rubinkowie może być fajnie :)

• 3 weeks later...

Wczoraj przejeżdżałem przez most w drodze do Ostromecka i nie widziałem nikogo. Nie wiem, może to kwestia wyższego stanu wody przez podniesienie przepustowości tamy we Włocławku a może po prostu mam słaby wzrok.

NaturystaBydgoszcz

Woda nisko, dostęp na wysepkę dobry, woda po kolana na przejściu. Piękny piasek. Było kilka osób w piątek, miło i sympatycznie.

• 1 month later...

Czy ten namiar na plażę na Fordonie, który podał Miguel, jest prawidłowy?

Będę pewnie dłuższą chwilę (około 2 tygodnie) w Bydgoszczy i może udałoby mi się tam podjechać.

• 2 weeks later...

Hej nie ma ograniczeń co do płci ale co nie którzy faceci są męczący nie naturalnymi zachowaniami na plaży.