Wilq Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Witam. Byłem w tym roku 3 razy na Fordońskiej plaży. Za każdym razem towarzystwo męskie (osobiście mi nie przeszkadza, lecz fajniej jest w większym, "mieszanym" gronie), panowie nie zawsze zachowują się stosownie, no ale cóż... poszedłem więc ostatnio kawałeczek dalej i znalazłem odrobinę piasku gdzie można śmiało się położyć i poopalać. Cisza, spokój, słoneczko Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 Jak tam sytuacja nad wisła ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marpa Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Witam bywalców. Można powiedzieć, że sezon 2019 otwarty - po pół roku - ostatnio byłem 18 października. Wprawdzie woda jeszcze dość wysoko - ok. 2 m, ale trochę się mocząc można przejść. Jak ktoś woli na sucho, to ok. 400 m dalej są dwie piaszczyste, niewielkie łachy. Naprzeciw metalowego komina i przy znakach nawigacyjnych. Na razie pusto i lekko wieje, ale słoneczko też przygrzewa, więc da się wytrzymać ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 181 cm odpowiedni poziom .Czas ruszać nad Wisłę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Wisła bydgoska umarła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marpa Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Jeszcze Wisła nie umarła, gdy Komuna żyje😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Komuno wróć dla dobrej zmiany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafayel Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Nie wiem jak w weekendy, ale w tygodniu jak po pracy chciałem się poopalac to spotykałem samych dziwnych gości kryjących się po krzakach. Jeden nawet pytał czy chce się "zabawić". Ogólnie dramat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaPciO Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Godzinę temu, Rafayel napisał: Nie wiem jak w weekendy, ale w tygodniu jak po pracy chciałem się poopalac to spotykałem samych dziwnych gości kryjących się po krzakach. Jeden nawet pytał czy chce się "zabawić". Ogólnie dramat. Aż strach pomyśleć co ci ludzie mają w głowach W takim miejscu czułbym się bardzo nieswojo, z nastawieniem na bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Dnia 12.08.2019 o 18:09, Rafayel napisał: Nie wiem jak w weekendy, ale w tygodniu jak po pracy chciałem się poopalac to spotykałem samych dziwnych gości kryjących się po krzakach. Jeden nawet pytał czy chce się "zabawić". Ogólnie dramat. Potwierdzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek81 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Macie jakieś inne miejsca gdzie można sie spokojnie poopalac w towarzystwie par a nie samych facetow ? Tak w promieniu do 100km Pozdrawiamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wło&Go Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 @Bartek81 też szukam jakiejś takiej fajnej miejscówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafayel Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Dnia 16.08.2019 o 17:17, Bartek81 napisał: Macie jakieś inne miejsca gdzie można sie spokojnie poopalac w towarzystwie par a nie samych facetow ? Tak w promieniu do 100km I jak tam poszukiwania. Udało wam się coś znaleźć. Lub ktoś wam podpowiedzial gdzie szukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 My już z Fordonu się wyprowadziliśmy nie ciekawie tam jest a szkoda . dodane 2 minuty później: Na szczęście znaleźliśmy plażę wolną od ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafayel Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 @komuna A widujecie tam innych plażujacych po naszemu? Czy to taka wasza tajna ostoja relaksu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 @komuna dołączamy się do pytania @Rafayel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafayel Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Dnia 21.08.2019 o 07:39, komuna napisał: My już z Fordonu się wyprowadziliśmy nie ciekawie tam jest a szkoda . dodane 2 minuty później: Na szczęście znaleźliśmy plażę wolną od ........... Odświeże temat może @komuna się odezwie. Wczoraj urwalem się wcześniej z pracy na dziesiątce wypadek i korek więc na Toruń pojechałem przez Fordon. Taka pogoda nie mogłem się oprzeć, zajrzalem na dwie godzinki ale doszedłem kawałek dalej od mostu. Na trzeciej wysepce tradycyjnie zlot panów i po krzakach surykatki. Ja znalazłem miejsce dalej jedna wysepke przed tym namiotem (jak ktoś był to wie o co chodzi) cisza spokuj byłem sam pogoda cudo. Taki wyjątek od tego co się tam dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wd3333 Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 czyli nie ma gdzie śmigać bo sami dziwni ludzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafayel Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Może ktoś z tej dyskusji dołączy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Dziwni ludzie sami panowie to robicie ,że się odechciewa plażować . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafayel Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 1 godzinę temu, komuna napisał: Dziwni ludzie sami panowie to robicie ,że się odechciewa plażować . @komuna się odezwał. Co masz na myśli? Nam z Żoną nie przeszkadzają single na plaży nie każdy ma taki komfort że partnerka lub partner ma takie same upododania albo też nie mają partnerów. Plaża jest dla wszystkich. Bardziej chyba chodzi o to że ta plaża jest za blisko miasta i pojawiają się różni osobnicy dający upust swoim dewiacją. A abstrahując od tematu nie odpowiedziałeś na zadane wcześniej pytanie jak i na wiadomość priv. dodane 3 minuty później: 1 godzinę temu, komuna napisał: Dziwni ludzie sami panowie to robicie ,że się odechciewa plażować . Precyzujac moje pytanie, kogo masz na myśli skoro w temacie w ostatnich wpisach same pary. Możesz rozwinąć myśl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komuna Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Nie jest za blisko miasta jak piszesz tylko panowie z niej zrobili sobie plaże do rożnych dziwnych spraw .I stała się nie atrakcyjna .A my się tam bardzo długo opalaliśmy i można powiedzieć ,że zakładaliśmy ta plażę . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilq Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Bylem kilka dni temu i oczywiście panowie dawali upust swoim dewiacjom, niestety już tam nie zawitam :/ nie chce kogoś trwale uszkodzić 😁 Miło byłoby mi za jakąś wskazówkę gdzie można sie normalnie poopalać nago w kujawsko pomorskiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek81 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 @Wilq No niestety nie ma raczej zbytnio takich miejsc Wczoraj trochę szukaliśmy ale nie znaleźliśmy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZKamil Posted December 29, 2025 Share Posted December 29, 2025 minuta ciszy po czterech latach niebytu nadwiślańskiego niebytu w Bydgoszczy[*] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts