Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS

Wisła Bydgoszcz relacja

NaturystaBydgoszcz
 Share

Recommended Posts

Witam. Byłem w tym roku 3 razy na Fordońskiej plaży. Za każdym razem towarzystwo męskie (osobiście mi nie przeszkadza, lecz fajniej jest w większym, "mieszanym" gronie), panowie nie zawsze zachowują się stosownie, no ale cóż... poszedłem więc ostatnio kawałeczek dalej i znalazłem odrobinę piasku gdzie można śmiało się położyć i poopalać. Cisza, spokój, słoneczko :) 

• 8 months later...

Witam bywalców. Można powiedzieć, że sezon 2019 otwarty - po pół roku - ostatnio byłem 18 października. Wprawdzie woda jeszcze dość wysoko - ok. 2 m, ale trochę się mocząc można przejść. Jak ktoś woli na sucho, to ok. 400 m dalej są dwie piaszczyste, niewielkie łachy. Naprzeciw metalowego komina i przy znakach nawigacyjnych. Na razie pusto i lekko wieje, ale słoneczko też przygrzewa, więc da się wytrzymać ;-)

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nie wiem jak w weekendy, ale w tygodniu jak po pracy chciałem się poopalac to spotykałem samych dziwnych gości kryjących się po krzakach. Jeden nawet pytał czy chce się "zabawić". Ogólnie dramat. 

Godzinę temu, Rafayel napisał:

Nie wiem jak w weekendy, ale w tygodniu jak po pracy chciałem się poopalac to spotykałem samych dziwnych gości kryjących się po krzakach. Jeden nawet pytał czy chce się "zabawić". Ogólnie dramat. 

Aż strach pomyśleć co ci ludzie mają w głowach :facepalm: W takim miejscu czułbym się bardzo nieswojo, z nastawieniem na bardzo :lol:

Dnia 12.08.2019 o 18:09, Rafayel napisał:

Potwierdzam

Macie jakieś inne miejsca gdzie można sie spokojnie poopalac w towarzystwie par a nie samych facetow ? Tak w promieniu do 100km :)

Pozdrawiamy

Dnia 16.08.2019 o 17:17, Bartek81 napisał:

Macie jakieś inne miejsca gdzie można sie spokojnie poopalac w towarzystwie par a nie samych facetow ? Tak w promieniu do 100km :)

I jak tam poszukiwania. Udało wam się coś znaleźć. Lub ktoś wam podpowiedzial gdzie szukać. 

• My już z Fordonu się wyprowadziliśmy nie ciekawie tam jest a szkoda .
  •  

dodane 2 minuty później:

Na szczęście znaleźliśmy plażę wolną od ...........

• 2 weeks later...
Dnia 21.08.2019 o 07:39, komuna napisał:
  • My już z Fordonu się wyprowadziliśmy nie ciekawie tam jest a szkoda .
  •  

dodane 2 minuty później:

Na szczęście znaleźliśmy plażę wolną od ...........

Odświeże temat może @komuna się odezwie. 

Wczoraj urwalem się wcześniej z pracy na dziesiątce wypadek i korek więc na Toruń pojechałem przez Fordon. Taka pogoda nie mogłem się oprzeć, zajrzalem na dwie godzinki ale doszedłem kawałek dalej od mostu. Na trzeciej wysepce tradycyjnie zlot panów i po krzakach surykatki. Ja znalazłem miejsce dalej jedna wysepke przed tym namiotem (jak ktoś był to wie o co chodzi) cisza spokuj byłem sam pogoda cudo. Taki wyjątek od tego co się tam dzieje. 

InShot_20190829_153029973.jpg

1 godzinę temu, komuna napisał:

Dziwni ludzie sami panowie to robicie ,że się odechciewa plażować .

@komuna się odezwał. Co masz na myśli? Nam z Żoną nie przeszkadzają single na plaży nie każdy ma taki komfort że partnerka lub partner ma takie same upododania albo też nie mają partnerów. Plaża jest dla wszystkich. Bardziej chyba chodzi o to że ta plaża jest za blisko miasta i pojawiają się różni osobnicy dający upust swoim dewiacją. A  abstrahując od tematu nie odpowiedziałeś na zadane wcześniej pytanie jak i na wiadomość priv. 

dodane 3 minuty później:

1 godzinę temu, komuna napisał:

Dziwni ludzie sami panowie to robicie ,że się odechciewa plażować .

Precyzujac moje pytanie, kogo masz na myśli skoro w temacie w ostatnich wpisach same pary. Możesz rozwinąć myśl? 

Nie jest za blisko miasta jak piszesz tylko panowie  z niej zrobili sobie plaże  do rożnych dziwnych spraw .I stała się nie atrakcyjna .A my się tam bardzo długo opalaliśmy i można powiedzieć ,że zakładaliśmy ta plażę .

• Sad 1

• 10 months later...

Bylem kilka dni temu i oczywiście panowie dawali upust swoim dewiacjom, niestety już tam nie zawitam :/ nie chce kogoś trwale uszkodzić 😁

Miło byłoby mi za jakąś wskazówkę gdzie można sie normalnie poopalać nago w kujawsko pomorskiem

• 11 months later...

@Wilq No niestety nie ma raczej zbytnio takich miejsc :( Wczoraj trochę szukaliśmy ale nie znaleźliśmy...

• 4 years later...