szinaj Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Kim byłeś? Rowerzystą,wędkarzem czy gościem w krzakach co szuka grzybów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terre Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Ja rowerzystą gość co szukał grzybów to był pewnie ten z terenówki a wędkarz też był :) ja szukałem jakiś ciekawych miejsc Link to comment Share on other sites More sharing options...
terre Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Kicha ten naturyzm w Sączu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba91 Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Nie poddawaj się. Jest dużo miast, gdzie jest jeszcze gorzej. Wy macie coś na kształt plaży i miejsce do poprawnego saunowania. Na forum jest dużo osób z Sącza i okolic, w tym co najmniej jedną płci pięknej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro71 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Witam Nowy Sącz. Dziś odwiedziłem fajną miejscówkę u zbiegu Popradu i Dunajca. Spędziłem w tym bajecznym miejscy trzy godzinki i aż żal było odjeżdżać. Dziś był totalny spokój ale powiedzcie czy ktoś z naszych korzysta z uroków tego dzikiego zakątka? Dodam iż idąc w to miejsce mijałem rezerwat bobrowisko. Pozdrawiam i napewno tutaj wrócę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terre Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Za mostem świętej kingi też są takie miejsca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazare930 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Jakieś ciekawe miejsce w okolicy Starego Sącza 2021 roku ktoś podpowie Edited July 28, 2021 by kazare930 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terre Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Żeby było mniej osób to za mostem św kingi. Od strony podegrodzia najlepiej. W maciejowej dużo samych facetów. Czasem jakaś para się trafi Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz1302 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 A za mostem tez sami faceci czy bardziej wyrownane proporcje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terre Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Zależy gdzie. Przeważnie tekstylni a czasem się znajda pary albo sami faceci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksiusiu16 Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Miejsc do plażowania w okolicach mostu św Kingi pewnie by się znalazło kilka. Problem jest tam jednak z dojazdem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airliner Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Dnia 31.08.2020 o 12:46, Jaro71 napisał: Dziś odwiedziłem fajną miejscówkę u zbiegu Popradu i Dunajca. Jaro podaje świetną miejscówkę, o której i ja wspomniałem 9 maja w temacie: GÓRY - RZEKI, JEZIORA - GDZIE SIĘ OPALACIE? Że się powtórzę: A co powiecie na miejscówkę na zachodnim brzegu Dunajca w miejscu, gdzie uchodzi do niego Poprad w pobliżu Starego Sącza, ewentualnie na cyplu w widłach Dunajca i Popradu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terre Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Wrzuć foto gdzie to z Google map Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazare930 Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 W tych okolicach to wogole mało naszych i przeważnie w każdej miejscówce wędkarze i podglądacze chodzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airliner Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 @terre podaję współrzędne cypla: 49.5880775N, 20.6491103E Przyjemnego plażowania 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terre Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Chyba tam ciężko z dojściem dodane 3 minuty później: Ja jeździłem tutaj https://goo.gl/maps/uh9UzmJMQE76UsAH8 Samochód można przy głównej drodze zostawić i na nogach przejść na Dunajec. W rzeczywistości inaczej to wygląda niż na satelicie ale można też znaleźć miejsce dla siebie. Raz widziałem parę co się opalała nago. Ale oni trochę tak oficjalnie więc i podglądacz się znalazł i wędkarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro71 Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Frycowa parking to ekstra miejscówki do leżakowania i kąpieli. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terre Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Jak można wiedzieć tutaj się opalasz ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro71 Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 (edited) 4 godziny temu, Jaro71 napisał: Frycowa parking to ekstra miejscówki do leżakowania i kąpieli. Niestety miejsce ma charakter indywidualny. Po opuszczeniu miejsca i ponownej wizycie zastałem jednego plażowicza. Musiałem szukać innego miejsca bo nie życzył sobie mojego towarzystwa. Miejsce jest dość małe (lecz najpiękniejsze) i go zrozumiem zwłaszcza że w okolicy można znaleźć coś innego. Edited August 11, 2021 by Jaro71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maj_kel Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Zapowiada sie upalny weekend 😊 ktoś sie wybiera na naturyzm przy moście Kingi w starym Sączu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terre Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 w którym miejscu ???? mniej więcej może przyjadę z dziewczyną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maj_kel Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Te o których czytałem na forum. Nie wiem jak tam trafić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazare930 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Był ktoś przez ten weekend tam jak z plaża? Nie zarośnięta Link to comment Share on other sites More sharing options...
terre Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Trochę jest zarośnięte jak się dojdzie do rzeki na ten cypelek jest mało miejsca ale dwie pary się nago opalały i ktoś tam Jeszcze był. Niestety nie wiem czy to tak z przypadku przyszli ludzie czy się gdzieś zgadują Byłem wczoraj ale już trochę późnawo widać było że w ciągu dnia ktoś się na pewno wylegiwał Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz1302 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Szkoda ze sadeccy naturysci ujawnili sie dopiero jak sezon sie konczy :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts