Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

GALERIE W KLUBIE NNS

Maciejowa (Nowy Sącz)

amreps
 Share

Recommended Posts

Ja rowerzystą gość co szukał grzybów to był pewnie ten z terenówki a wędkarz też był :) ja szukałem jakiś ciekawych miejsc 

• 3 months later...

Nie poddawaj się. Jest dużo miast, gdzie jest jeszcze gorzej. Wy macie coś na kształt plaży i miejsce do poprawnego saunowania. Na forum jest dużo osób z Sącza i okolic, w tym co najmniej jedną płci pięknej ;)

• 7 months later...

Witam Nowy Sącz. Dziś odwiedziłem fajną miejscówkę u zbiegu Popradu i Dunajca. Spędziłem w tym bajecznym miejscy trzy godzinki i aż żal było odjeżdżać. Dziś był totalny spokój ale powiedzcie czy ktoś z naszych korzysta z uroków tego dzikiego zakątka? Dodam iż idąc w to miejsce mijałem rezerwat bobrowisko. Pozdrawiam i napewno tutaj wrócę. 

IMG_20200831_120829_compress97.jpg

IMG_20200831_120937_compress73.jpg

• Like 1

• 10 months later...

Jakieś ciekawe miejsce w okolicy Starego Sącza 2021 roku ktoś podpowie

Edited by kazare930

Żeby było mniej osób to za mostem św kingi. Od strony podegrodzia najlepiej. W maciejowej dużo samych facetów. Czasem jakaś para się trafi 

A za mostem tez sami faceci czy bardziej wyrownane proporcje?

Zależy gdzie. Przeważnie tekstylni a czasem się znajda pary albo sami faceci. 

Miejsc do plażowania w okolicach mostu św Kingi pewnie by się znalazło kilka. Problem jest tam jednak z dojazdem.

Dnia 31.08.2020 o 12:46, Jaro71 napisał:

Dziś odwiedziłem fajną miejscówkę u zbiegu Popradu i Dunajca.

Jaro podaje świetną miejscówkę, o której i ja wspomniałem 9 maja w temacie:  GÓRY - RZEKI, JEZIORA - GDZIE SIĘ OPALACIE?

Że się powtórzę:

A co powiecie na miejscówkę na zachodnim brzegu Dunajca w miejscu, gdzie uchodzi do niego Poprad w pobliżu Starego Sącza, ewentualnie na cyplu w widłach Dunajca i Popradu?

• Upvote 1

W tych okolicach to wogole mało naszych i przeważnie w każdej miejscówce wędkarze i podglądacze chodzą

Chyba tam ciężko z dojściem 

dodane 3 minuty później:

Ja jeździłem tutaj https://goo.gl/maps/uh9UzmJMQE76UsAH8

Samochód można przy głównej drodze zostawić i na nogach przejść na Dunajec. W rzeczywistości inaczej to wygląda niż na satelicie ale można też znaleźć miejsce dla siebie. Raz widziałem parę co się opalała nago. Ale oni trochę tak oficjalnie więc i podglądacz się znalazł i wędkarz 

• 2 weeks later...
4 godziny temu, Jaro71 napisał:

Frycowa parking to ekstra miejscówki do leżakowania i kąpieli. IMG_20210811_102216_resize_45.thumb.jpg.f46ae4ecab7f7a10f179012e2307845e.jpg

Niestety miejsce ma charakter indywidualny. Po opuszczeniu miejsca i ponownej wizycie zastałem jednego plażowicza. Musiałem szukać innego miejsca bo nie życzył sobie mojego towarzystwa. Miejsce jest dość małe (lecz najpiękniejsze) i  go zrozumiem zwłaszcza że w okolicy można znaleźć coś innego. 

Edited by Jaro71

Trochę jest zarośnięte jak się dojdzie do rzeki na ten cypelek jest mało miejsca ale dwie pary się nago opalały i ktoś tam Jeszcze był. Niestety nie wiem czy to tak z przypadku przyszli ludzie czy się gdzieś zgadują 

Byłem wczoraj ale już trochę późnawo widać było że w ciągu dnia ktoś się na pewno wylegiwał 

Szkoda ze sadeccy naturysci ujawnili sie dopiero jak sezon sie konczy :p