Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS

Maciejowa (Nowy Sącz)

amreps
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Ktoś zna jakieś ciekawe hotele z saunami Albo kameralne miejsca ??? Kraków,  Zakopane, Tarnów, Rzeszów lub inne jakieś miejscowości do 100 KM. Nie chodzi mi o termy bardziej coś gdzie  jest mniej ludzi. 

Szukam z dziewczyna aby było więcej saun. Tam są tylko dwie. Byliśmy również. Ale chcemy poznać coś innego 

• 3 weeks later...
Dnia 2.11.2021 o 13:17, terre napisał:

Ładna pogoda była w Weekend to i można było się wybrać i odwiedzić miejsce

Bardzo ładna fotka 😎

• Upvote 1

• 4 weeks later...

W Zakopanem byłam niedawno w milym pensjonacie z sauną - jesli ktoś z was planuje wyjazd i szuka noclegu, chętnie przekażę kontakt (podejrzewam że mogę to zrobic tylko w prywatnej wiadomości)

• 5 months later...

Hej, czy ktoś wie jak wygląda cypelek, był już ktoś może tam się opalać ???? 

• 1 month later...

Hej,fajna ta miejscowka?ktos oprocz was tam plazuje czy to takie wasze "prywatne"miejsce?😉

3 godziny temu, terre napisał:

Byłem tam kiedyś zobaczyć co i jak. Teraz z dziewczyna jedziemy nad Dunajec za mostem św kingi od strony podegrodzia. 

dodane 2 minuty później:

Pinezka
https://goo.gl/maps/1YNPkENJZvaRk838A

spacer.png

dodane od razu:

spacer.png

dodane minutę później:

spacer.png

dodane 2 minuty później:

tak jest tam gdzie byliśmy wczoraj na Dunajcu i przyszło dwóch singli popołudniu jakaś para ale oni się nago nie opalali :) 

Próbowałem tam wczoraj dojechać. Ciężko tam trafić. Po zdjęciach i tak nie wiadomo gdzie to jest. Nie za bardzo wiadomo którą gruntową drogę przy stawach koło Gotwiczanki wybrać żeby dojechać rowerem. Często dróżki się urywają bo odnogi stawów są. W okolicy pojawiają się przypadkowe osoby i chyba ciężko tam opalać się nago . 

Najlepiej jest od głównej drogi wjechać wejść. Za mostem Św Kingi na rondzie w lewo jak na Jazowsko. Droga jest prosta żeby dojść nad Dunajec :) Pobłądziłeś po tych stawach ale ja też tak błądziłem żeby lepsze miejsce znaleźć. Tam gdzie leżymy zawsze na środku Dunajce trzeba przejść przez krzaczki ale jest droga. Jest się w tedy zdala od tekstylnych i nikt z naprzeciwka nie wejdzie bo też są zarośla i rzeka oddziela. W niedziele dwóch singli było w sumie i jakaś para ale oni się nie rozebrali :) 

spacer.png

• 1 month later...

Widzę trochę ciężko gdzieś z kimś wspólnie poopalać się Np. nad Dunajcem  w Sączu każdy chyba na własną rękę gdzieś :)

• 1 month later...

Witam, czy ktoś z golasów się wymieni miejscami swoimi na opalanie albo może uda się stworzyć grypę na wspólne opalanie na przyszły rok ???? Ja z żoną dużo razy nad Dunajcem się opalaliśmy 

10 godzin temu, terre napisał:

albo może uda się stworzyć grypę

Grypy nie trzeba tworzyć, ona sama istnieje ... Żartowałem, wiem, że zdarzyła Ci się "literówka" 😎

Polecam bardzo miejscówkę, gdzie Poprad uchodzi do Dunajca w pobliżu Starego Sącza, parę razy już pisałem o niej na tym forum ...

Wiem widziałem a ty od stawów szedłeś tam w to swoje miejsce ??? Pewnie nikogo tam nie było. Ja z żoną jeździłem za mostem św kingi od strony podegrodzia nad Dunajec. Też tam fajnie jest 

A to wiem gdzie, kiedyś byłem to oglądać od strony świniarska. Masz pełną skrzynkę nie wyśle PW :) 

@terreNo to już wiesz, tudzież wiecie, gdzie to jest... Miłego plażowania choć myślę, że z tym trzeba będzie poczekać do nowego sezonu ... A swoją drogą proponuję, by z opisywaniem tej miejscówki przejść do tematu "Sądecczyzna", by nie myło zmyłek z Maciejową ... 😎

Masz rację. Maciejowa trochę umarła lepiej będzie jak powstanie inne miejsce gdzie będzie mógł każdy swobodnie pokolędować. :) 

• 8 months later...

Byłem ostatnio zobaczyć co i jak w tej Maciejowej ale kicha się zrobiła pozarastało mało miejsca się zrobiło. Lepiej by było mieć jakąś inna alternatywę. Szkoda że mało kto chce się podzielić info gdzie można swobodnie się poopalać.