OiB Posted August 30, 2025 Share Posted August 30, 2025 Dnia 29.08.2025 o 08:30, KarolKasia napisał: Przecież nawilżane chusteczki same się na ściółce nie rozpuszczą Są w sprzedaży biodegradowalne chusteczki nawilżane. Takie można na przykład zakład po użyciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLi55 Posted September 1, 2025 Share Posted September 1, 2025 Po blisko tygodniowym pobycie w Piaskach wróciliśmy w pełni zadowoleni . Pogoda dopisała, piękne słońce i wysoka temperatura pozwoliła spędzić nawet kilka godzin na plaży. Tłumu golasów nie było ale jak na koniec sierpnia było naprawdę sporo naszych.Planujemy wrócić jeszcze do Piasków w jakiś słoneczny dzień września . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter75 Posted September 5, 2025 Share Posted September 5, 2025 Witam, opala ktoś sie w Piaskach? Patrzac na prognozy to mam zamiar wybrać sie w przyszly wtorek i rozważam opalanko Stogi lub Piaski ,gdzie bedzie lepiej? To moje pierwsze opalanko w Polsce :=) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pooh62 Posted September 5, 2025 Share Posted September 5, 2025 10 godzin temu, Piter75 napisał: Witam, opala ktoś sie w Piaskach? Patrzac na prognozy to mam zamiar wybrać sie w przyszly wtorek i rozważam opalanko Stogi lub Piaski ,gdzie bedzie lepiej? To moje pierwsze opalanko w Polsce :=) Zdecydowanie Piaski, spokojniej i bardziej kameralnie niż na Stogach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLi55 Posted September 6, 2025 Share Posted September 6, 2025 20 godzin temu, Piter75 napisał: Witam, opala ktoś sie w Piaskach? Patrzac na prognozy to mam zamiar wybrać sie w przyszly wtorek i rozważam opalanko Stogi lub Piaski ,gdzie bedzie lepiej? To moje pierwsze opalanko w Polsce :=) Polecamy Piaski, spokój i cisza gwarantowane 👌😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter75 Posted September 6, 2025 Share Posted September 6, 2025 Poszperałem po forum i teraz juz nie wiem czy parawan to must have 🤔 na plaży nudystow 🤔 do tej pory nie używałem alevto było poza Polską Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherrybike Posted September 6, 2025 Share Posted September 6, 2025 6 godzin temu, Piter75 napisał: Poszperałem po forum i teraz juz nie wiem czy parawan to must have 🤔 na plaży nudystow 🤔 do tej pory nie używałem alevto było poza Polską Rozłożenie parawanu na plaży to Twoja decyzja i nie musisz ani spełniać szczególnych warunków ani nikomu się tłumaczyć. Olej te wszystkie głosy ludzi, którzy nie rozumieją po co Ci to. Oni nie są w stanie zrozumieć. Co nie znaczy, że robisz coś nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter75 Posted September 8, 2025 Share Posted September 8, 2025 Byl ktoś dziś w Piaskach? Opalał sie ktoś dziś czy juz sezon zamknięty 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
driver134 Posted September 10, 2025 Share Posted September 10, 2025 Hej. Właśnie wracam z Piasków zatrzymałem się na parkingu go lasek i dalej wiadomo Piechota na plażę. Troszkę ludzi pełna swoboda. Paru tekstylnych lecz dosłownie garstka przeszła. Fajne miejsce na relaks. Takie miejsca gdzie można być sobą zgodnie z naturą, pełna swoboda taki kontakt z naturą mnie wycisza i uspokaja wewnętrznie od codzienność. Polecam każdemu. Pozdrawiam wszystkich golasow.😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherrybike Posted September 10, 2025 Share Posted September 10, 2025 @driver134 ależ przyjemnie się czyta takie posty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter75 Posted September 12, 2025 Share Posted September 12, 2025 Można powiedzieć ze pogoda była łaskawa w tym tygodniu jak ba wrzesień, w przyszłym tygodniu też zapowiada się kilka słonecznych godzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piaskoludki Posted November 5, 2025 Share Posted November 5, 2025 W lipcu postawiony został płot/zasieki od granicy w siną dal. Ciekawi jesteśmy czy po zeszłotygodniowym większym wiaterku, jeszcze stoi ta konstrukcja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLi55 Posted December 15, 2025 Share Posted December 15, 2025 W miniony weekend po raz ostatni w tym roku byliśmy w Piaskach. Pogoda do spaceru dopisała 8 stopni ciepła, lekki wiatr i bez deszczu. Przed wyjściem nr 11 napis na drzewie pomarańczowym kolorem FKK i kawałek dalej bliżej wejścia również taki sam . Siatka która była rozstawiona jako ochrona wydm zniknęła, pozostały same słupki. Zapewne na wiosnę pojawi się znowu. Poławiacze bursztynów byli obecni a i nam udało się sporo zebrać. Sama plaża ma się bardzo dobrze i jak tylko zrobi się ciepło pojawią się na niej golasy ☀️🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler 72 Posted December 16, 2025 Share Posted December 16, 2025 Super. Też bym chciał tam być, nawet w ubraniu. Zaczynam namawiać rodzinę. Pozdrawiam z Warmii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananek:) Posted January 27 Share Posted January 27 Sezon planowania urlopów tych dłuższych i tych krótszych trwa obecnie. Proszę powiedzcie czy skończyły się już wszelakie roboty drogowe do Piask. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub J Posted January 28 Share Posted January 28 @Bananek:) powiem tak : od pięciu lat spędzamy z żoną letni urlop do Piaskach i co roku na drodze dojazdowej są jakieś roboty. Pewnie w tym roku tradycja zostanie podtrzymana . Nie mam nic przeciwko robotom drogowym ,bo dzięki nim mamy lepsze drogi . Irytuje mnie troszkę fakt iż owe roboty zaczynają się na początku czerwca i kończą się we wrześniu. A przecież Polska to nie syberja ,wiosna zaczyna się w marcu . Na jesieni tez można trochę dłużej popracować. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziele Posted February 1 Share Posted February 1 Witam, zaczynam planowanie wakacji i biorę pod uwagę plaże w Piaskach. Czy parking go-lasek jest płatny jeśli tak to ile kosztował w zeszłym roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvo Posted February 1 Share Posted February 1 Płatny, chyba 20 zl dzień. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
słoneczni Posted February 2 Share Posted February 2 20 dzień 20 noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optymista Posted February 2 Share Posted February 2 Dopytam tylko , czyli 40 zlp za dobe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvo Posted February 2 Share Posted February 2 Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts