Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

SERIAL W KLUBIE NNS

Piaski

NNS.Bot
 Share

Recommended Posts

Dnia 29.08.2025 o 08:30, KarolKasia napisał:

Przecież nawilżane chusteczki same się na ściółce nie rozpuszczą

Są w sprzedaży biodegradowalne chusteczki nawilżane. Takie można na przykład zakład po użyciu.

Po blisko tygodniowym pobycie w Piaskach wróciliśmy w pełni zadowoleni . Pogoda  dopisała, piękne słońce i wysoka temperatura pozwoliła spędzić nawet kilka godzin na plaży. Tłumu golasów nie było ale jak na koniec sierpnia było naprawdę sporo naszych.Planujemy wrócić jeszcze do Piasków w jakiś słoneczny dzień września .

20250827_115537.jpg

Witam, opala ktoś sie w Piaskach? Patrzac na prognozy to mam zamiar wybrać sie w przyszly wtorek i rozważam opalanko Stogi lub Piaski ,gdzie bedzie lepiej? To moje pierwsze opalanko w Polsce :=)

10 godzin temu, Piter75 napisał:

Witam, opala ktoś sie w Piaskach? Patrzac na prognozy to mam zamiar wybrać sie w przyszly wtorek i rozważam opalanko Stogi lub Piaski ,gdzie bedzie lepiej? To moje pierwsze opalanko w Polsce :=)

Zdecydowanie Piaski, spokojniej i bardziej kameralnie niż na Stogach.

20 godzin temu, Piter75 napisał:

Polecamy Piaski, spokój i cisza gwarantowane 👌😉

• Upvote 1

Poszperałem po forum i teraz juz nie wiem czy parawan to must have 🤔 na plaży  nudystow 🤔 do tej pory nie używałem alevto było poza Polską 

6 godzin temu, Piter75 napisał:

Poszperałem po forum i teraz juz nie wiem czy parawan to must have 🤔 na plaży  nudystow 🤔 do tej pory nie używałem alevto było poza Polską 

Rozłożenie parawanu na plaży to Twoja decyzja i nie musisz ani spełniać szczególnych warunków ani nikomu się tłumaczyć. Olej te wszystkie głosy ludzi, którzy nie rozumieją po co Ci to. Oni nie są w stanie zrozumieć. Co nie znaczy, że robisz coś nie tak. 

Hej.

Właśnie wracam z Piasków zatrzymałem się na parkingu go lasek i dalej wiadomo Piechota na plażę. Troszkę ludzi pełna swoboda. Paru tekstylnych lecz dosłownie garstka przeszła. Fajne miejsce na relaks. Takie miejsca gdzie można być sobą zgodnie z naturą, pełna swoboda taki kontakt z naturą mnie wycisza i uspokaja wewnętrznie od codzienność. Polecam każdemu.

Pozdrawiam wszystkich golasow.😉

Można powiedzieć ze pogoda była łaskawa w tym tygodniu jak ba wrzesień,  w przyszłym tygodniu też zapowiada się kilka słonecznych godzin 

• 1 month later...

W lipcu postawiony został płot/zasieki od granicy w siną dal. Ciekawi jesteśmy czy po zeszłotygodniowym większym wiaterku, jeszcze stoi ta konstrukcja?

• 1 month later...

W miniony weekend po raz ostatni w tym roku byliśmy w Piaskach. Pogoda do spaceru dopisała 8 stopni ciepła, lekki wiatr i bez deszczu. Przed wyjściem nr 11 napis na drzewie pomarańczowym kolorem FKK i kawałek dalej bliżej wejścia również taki sam . Siatka która była rozstawiona jako ochrona wydm zniknęła, pozostały same słupki. Zapewne na wiosnę pojawi się znowu. Poławiacze bursztynów byli obecni a i nam udało się sporo zebrać. Sama plaża ma się bardzo dobrze i jak tylko zrobi się ciepło pojawią się na niej golasy ☀️🙂

20251213_130153(1).jpg

20251213_125927(1).jpg

• Thanks 1
  • Upvote 1

Super. Też bym chciał tam być, nawet w ubraniu. Zaczynam namawiać rodzinę. Pozdrawiam z Warmii.

• 1 month later...
Bananek:)

Sezon planowania urlopów tych dłuższych i tych krótszych trwa obecnie. Proszę powiedzcie czy skończyły się już wszelakie roboty drogowe do Piask. 

@Bananek:) powiem tak : od pięciu lat spędzamy z żoną letni urlop do Piaskach i co roku na drodze dojazdowej są jakieś roboty.  Pewnie w tym roku tradycja zostanie podtrzymana . Nie mam nic przeciwko robotom drogowym ,bo dzięki nim mamy lepsze drogi . Irytuje mnie troszkę fakt iż owe roboty zaczynają się na początku czerwca i kończą się we wrześniu.  A przecież Polska to nie syberja ,wiosna zaczyna się w marcu . Na jesieni tez można trochę dłużej popracować.  

• Upvote 2

Witam, zaczynam planowanie wakacji i biorę pod uwagę plaże w Piaskach. Czy parking go-lasek jest płatny jeśli tak to ile kosztował w zeszłym roku?