ewenement Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 W lecie smog owszem bywa, przekroczone są wtedy inne wskaźniki albo tylko te konkretne. Głównym winowajcą są samochody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natur_39 Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Sezon w Kryspinowie rozpoczęty. Dzisiaj jest ok 40 ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidoz Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 No pięknie dziś było woda jakby lekko chłodna do następnego razu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiki Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Dziś na plażę zawitała straż pożarna, ktoś podpalił trawę. Poza tym trochę wiało ale ogólnie słonko dopisało. Efekt opalania został osiągnięty. Jak na drugi dzień Kwietnia ludzi sporo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachiwa Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Efekt opalania został osiągnięty. Przy takim zadymieniu efekt murowany . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemekJaworzno Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Niestety zlikwidowano autobus 292 więc dojazd do Cholerzyna Bory Olszanica jest gorszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 (edited) Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych dla wszystkich nagusów z Kryspinowa. Edited April 14, 2017 by nissan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brus206 Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Hejka. Pogoda taka sobie więc i golasków w Kryspinowie brak . Wczoraj była piękna słoneczna pogoda niestety silny i zimny wiatr nie pozwalał na swobodne wypoczywanie w stroju naturalnym. Przez te deszczowe dni poziom wody w zalewie jest dość wysoki , niestety temperatura nie zachęca do kąpieli ale za to bardzo czysta i przejrzysta . Szkoda , że taka nie ciekawa pogoda się zrobiła na ten długi weekend bo nie jeden zwolennik spokojnego i naturalnego wypoczynku by tam się zjawił. Miejmy nadzieję , że to ostatnie takie zimne dni i swobodny wypoczynek będzie znowu możliwy do słoneczka w przyjaznej atmosferze . Miłego weekendu Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil29 Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Zamiast lini 292 uruchomiona została linia 252 która jeździ analogiczna trasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Witajcie, jestem pewien, że ktoś już odwiedził Kryspinów w tym sezonie. Jaka woda, jaka atmosfera? Coś się zmieniło od ostatniego lata? Pewnie niebawem się wybiorę jak pogoda dopisze. Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 Pogoda dzisiaj dopisała, lecz plaża praktycznie pusta. Na całej było może z 40 osób (czytaj panów). Woda jeszcze zimna, kilka osób weszło się ochłodzić. Mam nadzieję że frekwencja w następnych dniach się zwiększy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brus206 Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Hej. Niestety majowa pogoda robi psikusy i jakoś nie może się ustabilizować aby można było wreszcie tak na 100% zacząć relaksowanie się na naszej plaży. Wczoraj ( sobota ) pogoda ładna ze słońcem oraz troszkę chmurek na niebie chociaż z porywistym wiatrem pozwoliła na swobodne opalanie tak do godz około 15,00 po tym czasie plaże zaczęły się wyludniać ( Laguna , Geriatr, Nowa ) . Ludzi nie wiele ale za to nie tylko Panowie były również Panie i od razu zrobiło się na plaży miło oraz wesoło . Woda niby chłodna ale po pomiarze temperatury przez przyjezdną parę okazało się , że ma 20 st. i rzeczywiście jak już się w niej było nie odczuwało się zimna może dlatego , że na polu było około 23 st. Pływających było parę ale ten wiatr był mało sympatyczny po wyjściu z wody . Pomimo , że słońce świeciło tak w kratkę za chmur i wiatr wiał to można się było całkiem nieźle opalić czego doświadczyłem na własnej skórze . Miejmy nadzieję , że wreszcie pogoda się ustabilizuje i będzie można tak na 100% zacząć relaks w plenerze . Pozdrawiam P.S. Dzisiaj niestety kicha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inna Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 ( Laguna , Geriatr, Nowa No to żeś pojechał. Nawet jakżeście je tak ochrzcili to może niekoniecznie trzeba było to upubliczniać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golas29 Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Był ktoś w tym sezonie już na Kryspinowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 A czytać umiesz? Jeżeli tak to zobacz na wcześniejsze wpisy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Ja byłem kilka razy, opalałem się i kąpałem, woda była trochę za ciepła, bo miała powyżej 10 stopni...Dwa razy na plaży byłem całkowicie sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knat Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Hej jak dojsc na plaze na pieszood miasteczka i w ktorym dokladnie miejscu jest sama plaza N? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Hej jak dojsc na plaze na pieszood miasteczka i w ktorym dokladnie miejscu jest sama plaza N? Poszukać się nie chce?https://naturyzm.info.pl/naturyzm/plaza/polska/kryspinow Link to comment Share on other sites More sharing options...
basista Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Dzisiaj piękna pogoda dużo ludzi fajnie i przyjemnie.Dwie sytuacje które nie powinny mieć miejsca a na pewno zauważyli te także inni plażowicze, I.Dwa razy przepłynąłem z tzw "gejowa" na nową plaże wpław.Za drugim razem spotkałem kolesia na nowej plaży który siedział i walił otwarcie bez przypału (wcześniej zrobił spacerek). II. Po powrocie na własny ręcznik zauważyłem kolesia w jeansowych spodenkach i w czapce (rybackiej) który chodzi w te i wewte z telefonem. Największe zainteresowanie miał przejściu z nowej plaży na geriatrie ponieważ tam było sporo pań... O godzinie 15 zebrałem się z plaży ze względu na to że dzisiaj jest planowana burza a byłem motocyklem (nie ma co ryzykować).Spotkałem tego kolesia wracał z drugiego końca plaży, po prostu zrobił sobie spacerek porobił zdjęcia wsiadł do swojego auta i pojechał.Nie wiem czy powinienem podejść wp***ić mu no nie wiem, napiszcie czy reagować w sensie ciulać czy olać temat?Zwróćcie proszę uwagę na typa. Samochód to CZARNY PASSAT rejestracja KR a na końcu miał F Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidoz Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Bezpośrednio z laguny dawać golasy bo mało ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
paraoświęcim Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Witam. Chciałbym zasięgnąć języka czy przy wejściu na plaże N są pobierane jakieś opłaty. Z góry dziękuje za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidoz Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Jeśli wchodzicie przez wejście od strony karczmy Rochatyna (jest przy niej wysoki przekaźnik GSM ) to wejście chyba 10 zł (tak było w tamtym roku) od osoby na cały dzień .Jakies 300 metrów przed tym wejściem od strony lotniska jest wjazd w łąki między drzewami i tam po Ok 1 km? Jest łączka na której można za opłatą 5 zł od pojazdu lub 100 m dalej zupełnie za free . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ona28On30 Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 Czy pozmieniało się coś na plaży w tym sezonie ? Gdzie najlepiej iść z kobietą ? Laguna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 Większych zmian nie ma. A gdzie najlepiej? Na Lagunie nie jest źle, wiec możesz śmiało przyjść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil29 Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Fajna jest tez częśc tzw trawiasta przy "cyplu". Poszerzono plaze i swobodnie mozna polezec na piasku blisko wody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts