Adam.jan Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Wczoraj ladna pogoda wiec sporo osob dziwna byla wieczorem sytuacja tylko ze para otwarcie iprawiala sex nie w lasku lecz na plaży a obok panowie z szablami w dloniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Wczoraj ladna pogoda wiec sporo osob dziwna byla wieczorem sytuacja tylko ze para otwarcie iprawiala sex nie w lasku lecz na plaży a obok panowie z szablami w dloniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Dzisiaj super opalanie. Woda ciepła, sporo osób oby tak dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam.jan Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
benek12 Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Adam.jan - przywitaj i przedstaw się. Chyba nie dla tej sensacji zarejestrowałeś się kilka minut wcześniej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohair Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Mieliśmy zajrzeć do Kryspinowa w zeszłym tygodniu, w drodze powrotnej z gór, zobaczyć co to za miejscówka. Ale jak czytam takie wpisy, to cieszę się, że tego nie zrobiliśmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Nie przesadzaj gość się zarejestrował kilka godzin wcześniej i pisze co chciałby zobaczyć w Kryspinowie. Dzisiaj nic takiego nie zauważyłem. Cisza spokój i błogi nastrój. Zapraszamy do odwiedzenia naszej plaży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidoz Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Dokładnie Nissan ma racje .Dziwne byłem w wielu miejscach na plaży N i jakoś nigdy takich rzeczy nie widziałem - ćmoje boje !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohair Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 No nie wiem, kilka dni temu relacja o koniobijcach i fotografach, dzisiaj to... Forumowicze ot tak postanowili porobić czarny PR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidoz Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 @Adam.jan o której i w którym miejscu konkretnie miał miejsce ten spektakl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brus206 Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Witajcie . Nareszcie letnia pogoda zrobiła się w ten weekend. Można było spokojnie się relaksować do słońca na pełnym luzie nad naszym zalewem w towarzystwie znajomych oraz innych towarzyszy nagiego wypoczynku. Jak pogoda dopisała to i ludzi było dość sporo tak Panie jak i Panowie w podobnym procencie przybyli aby się odprężyć nad wodą. W zalewie woda całkiem przyjemna więc i pływających trochę było . Niestety w niedzielę po 17.00 pogoda się zepsuła i trzeba było się zwijać i zakończyć tak miłe relaksowanie na golaska. Miejmy nadzieje , że pogoda się ustabilizuje i tak naturalny wypoczynek można będzie mieć coraz częściej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naturysta82 Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 Wiecie może jaka będzie pogoda w niedziele?? Bo wybieram się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brus206 Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Hej. Sobota niestety nie popisała się pogodą od temperatury 26 st. do 18 st. zrobiło się zimno wietrznie oraz nie przyjemnie i ok. 16 trzeba było się zwijać bo nadciągał deszcz od zachodu Za to niedziela nareszcie była super , dużo ludzi oraz pogoda idealna na swobodny wypoczynek i relaksacyjne pływanie w zalewie. Ludziska zadowoleni oraz pełni swobody łącznie z rozgrywkami w piłkę siatkową. Ciekawe co pogoda pokarze na ten długi weekend , może nie spełnią się prognozy pogody i tez da się relaksować oraz opalać na maxa w stroju naturalnym. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabina000 Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Witam wszystkich! Mam pytanie jaka część plazy polecacie abym mogła spokojnie się poopalać wraz z narzeczonym? Byliśmy już wiele razy i było sympatycznie. Niestety od pewnego czasu mam to "szczęście" usiąść koło pary która bzyka sie na oczach wszystkich. Moze nie jest to jakieś nachalne ale powoduje to u mnie że coraz bardziej zniechęcam się do plaży. Naturyzm miał oznaczać życie w zgodzie z naturą i nie miał mieć nic wspólnego z seksem. Takie zachowanie uważam za zwierzęce ponieważ na plażę przychodza osoby które chcą się poopalać i spędzić miło czas i nie chcą na to patrzeć, jest też dużo rodzin z dziećmi i na prawdę nie jest miło słychać odgłosów mlaskajacej p... Na koniec hit - umycie się w jeziorze i wypłukanie wszystkiego przy samym wejściu, aż odechciewa się wchodzić popływać... Czy tylko mi przeszkadza takie zachowanie? Nie da się z tym coś zrobić? Moim zdaniem najlepiej byłoby wydzielić taka strefe i ja oznaczyć że tam mogą się pobzykac bo raczej wątpliwe jest by takie osoby nie przychodzily. Albo poradzicie mi jak się nie denerwować w takich sytuacjach. Nie mam odwagi by podejść do kogoś i zwrócić uwagę. Byliśmy już na różnych częściach plaży ale niestety jestem pechowa i widzę takie akcje. W Debkach jak byliśmy również miała taka akcja miejsce.Może ktos zarzuci mi że na kogoś się patrzę ale ciężko nie zauważyć pary która bzyka się 2 metry od Ciebie...Doradzcie gdzie najlepiej chodzić by spędzić czas przyjemnie i bez nerwów, bo dzięki wczorajszej parce miałam zmarnowane popołudnie. Jestem wrażliwa na takim punkcie, niektórzy może powiedzą że przesadzam ale mi to przeszkadza i nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni wolą po prostu tego nie widzieć. Czy jest na forum jakaś babeczka i mogłaby się wypowiedzieć? Panow też proszę o opinie jak mam sobie z tym radzić bo chce przychodzić, lubię tak spędzac czas ale nie czuję się dobrze jak widzę coś takiego. Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedz :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Po pierwsze Przywitalnia) Po drugie...jaka była Wasza reakcja na takie zachowanie?Zwróciliście uwagę czy biernie się przyglądaliście?Jeżeli brak było Waszej reakcji oznaczało to przyzwolenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabina000 Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Cześć Adam dziękuję za odpowiedź wybacz że nie umieściłam postu w przywitalni. Niestety nie miałam odwagi się odezwać, myślisz że jakbym podeszła nie zrobiłaby się z tego awantura? Boję się reakcji innych ale masz rację jak się uwagi nie zwróci to chyba nic się nie zmieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidoz Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 @sabina Hmm w sumie jak zwrócisz uwagę takiej parze to może się to czkawką odbić,ale z drugiej strony być biernym na takie zachowanie ?Ja przebywałem chyba na każdej części (oprócz P.Ani) i wydaje mi się ,że Laguna jest takim spokojnym miejscem . Nie miałem takiego szczęścia spotkać do tej pory żadnej parki homo i hetero którzy uprawiają tegoż rodzaju igraszki . Może takie rzeczy zdarzają się pod wieczór gdzie jest mniej osób a fantazja ponosi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabina000 Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 To było mniej więcej o godzinie 17 więc nie był to wieczor i wokół było dużo osób. Miałam wrażenie że inni też widza ale najwidoczniej tylko mi przeszkadzało. Szkoda tylko że nie mam na tyle odwagi by podejść i powiedzieć że mi to przeszkadza. Tak jak mówisz jak ktoś robi to pod wieczór i nie ma dużo osób to ok ale przykre jest to że niektorzy plazowicze nie liczą się z innymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidoz Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 No to faktycznie nie fajnie ,mimo tego nie przekreślaj Kryspinowa bo jak wiesz ,naprawdę to jest fajne miejsce do naturalnego opalania się.Zapraszamy na Lagunę lub na gejzerownie bo tam też jest dużo par a chłopaki to spokojne są Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Ktoś pisze jakieś bzdury i przez kilka dni nikt nic innego nie napisze. I tak w prosty sposób można wywołać niezdrowe emocje. Kryspinów był jest i będzie najlepszą plażą w tej i nie tylko w tej części kraju. Pozdrawiam wszystkich plażujacych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabina000 Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Nissan: Kryspinów jest świetny bardzo fajnie można odpocząć plaża jest zadbana i również uważam że to dobre miejsce na odpoczynek. Po prostu czasem coś takiego się zdarza. Jeśli Ty czegoś takiego nie widziałeś tu dobrze zazdroszczę. Nie chcę rezygnować z Kryspinowa i jeszcze tam wrócę ale muszę znaleźć miejsce dla siebie by mi takie rzeczy nie przeszkadzały, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Faktycznie nie miałem takich problemów w Kryspinowie jak również nad morzem. Jeżeli chcesz to zapraszam na wspólne opalanie. Będzie cicho i spokojnie, poznasz fajnych ludzi i nie będziesz miała powodu do narzekania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeff85 Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Witam, rzadko się tutaj wypowiadam i nie jestem aktywny, wiec mogę nie być wiarygodny ale muszę potwierdzić niechlubne opinie o Kryspinowie. Byłem kilka dni temu popołudniu i także widziałem parkę która się zabawiała na części trawiastej. Zresztą trudno nie było ich zauważyć bo chyba celowo byli rozłożeniu na widoku ( nie żadna zatoczka czy krzaki ) i raz Pani Panu a potem Pan Pani i widać było że czekali aż ktoś ich zobaczy. Zaraz potem się zwinąłem bo to nie moje klimaty ale widać było że niektórym panom się to podobało. Cała sytuacja miała miejsce niedaleko rodziny z małym dzieckiem a odgradzały ich tylko jakieś krzaczki i drzewka. Ogólnie żenada, nie to miejsce nie ten czas. Szkoda że z tak fajnej plaży robi się miejsce spotkań tego typu ludzi i psuje idee naturyzmu. Także niestety muszę potwierdzić że tego typu ekscesy sie zdarzają choć oczywiście nie nagminnie. Pozdrawiam wszystkich i mimo to nadal uważam i będę uważał że to najfajniejsza plaża w okolicy i nadal będę tam uczęszczał a kolejnym razem zareaguje bo teraz jakoś nie miałem ochoty się awanturować a już musiałem się zbierać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergonzo Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 (edited) Ludzie wyluzujcie. Ta para chodzi tam na takie akcje nie od dziś. Jeśli jedna para potrafi Was zniechęcić do fajnego miejsca, to naprawdę Wam wspołczuję. Wiem, są rodziny itd, ale nigdy nie widziałem, żeby popisywali się na widoku małoletnich, jak i dzieciaki tego nie widzą, bo rybki są fajniejsze. Pora chyba uczyć się od najmłodszych, bo Wy więcej obserwujecie niż wypoczywacie. Nie daję przyzwolenia na takie zachowanie, ale też nie będę sobie zaprzatał głowy takimi akcjami. Polecam oglądanie chmurek, no chyba, że lubicie patrzeć, to luz, ale nie podpisujcie Kryspinowa jako tego złego. Edited June 19, 2017 by Supergonzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogusz. Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Myślę, że mogło się coś takiego zdarzyć, ale nie w tak spektakularny sposób.Opis wydaje mi się lekko "podkręcony".Od lat bywam na naszych plażach, i jedynie raz w Koversadzie zdarzyło mi się trafić na taką akcję.Ale to było akurat to miejsce, gdzie można się tego spodziewać, czyli na "skałkach".A tak to wszędzie kultura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts