Jump to content

Welcome to Forum NNS

Do something resonable

GALERIE W KLUBIE NNS

Kryspinów

NNS.Bot
 Share

Recommended Posts

Dokładnie mam ten sam sposób i kilka dni temu również o nim wspomniałem w wątku "Dębki". Zagubionym wędrowniczkom wydaje się, że są niewidzialni. Myślę, że jest tu też kilka dusz jakie czytają to forum i zjawiają się na tej czy innych plażach karmić swoje rządze. Więc info dla was - to naprawdę po was widać i to jest słabe, więc jak nie chcecie być postrzegani jak chodząca rozpacz to sobie darujcie ten plażowy monitoring.

• Upvote 1

23 godziny temu, Marcin&Gabi napisał:

komuś w końcu nie spodobał się na Kryspinowie ubrany typ z reklamówką, który chodzi w te i nazad bez celu po plaży. I ten ktoś chciał go z plaży hmm wyprosić.

Jeżeli jest to ten sam pan, o którym pisałem w zeszłym roku, to zdecydowanie widać po nim jakieś lekkie upośledzenie umysłowe, zatem gostek jest raczej nieszkodliwy ... Natomiast komentowanie wyglądu kobiety, czy kogokolwiek na plaży jest w ogóle poniżej wszelkiej krytyki i trudno się w jakikolwiek sposób wypowiedzieć na temat takich ludzi ... Każdy ma takie ciało, jakie ma i doprawdy nikomu nic do tego ... A co do reklamówek, to w Kryspinowie najczęściej widuję te z "Biedronki" ... Może firma Jeronimo Martins zechciałaby tym swoistym marketingowcom wypłacić jakieś honorarium ...  :) 

Dnia 22.08.2025 o 21:39, Airliner napisał:

Jeżeli jest to ten sam pan, o którym pisałem w zeszłym roku, to zdecydowanie widać po nim jakieś lekkie upośledzenie umysłowe, zatem gostek jest raczej nieszkodliwy ...

Podejrzewam, że chodzi o (na pierwszy rzut oka – chyba) bezdomnego Pana, który często rozkłada się pod drzewami pomiędzy trawiastą a piaszczystą. Jest na plaży praktycznie zawsze, nie było razu, żebym go tam nie spotkał. Z jednej strony faktycznie nigdy się nie rozebrał, i nie dziwię się, że szczególnie u nowych osób może budzić wątpliwości. Z drugiej nigdy nie widziałem, by zaczepiał ludzi, podglądał kogokolwiek, przeszkadzał czy śmiecił. 

Jest więc po prostu nieszkodliwy, niech sobie żyje swoim życiem ... :) 

Edited by Airliner
  • Upvote 1

Wczoraj spokój , cisza sporo ludzi. Bez głośnej muzyki .Woda trochę chłodniejsza , ale sporo pływających . Relax. Dzięki wszystkim .

Wrześniowe słońce grzeje całkiem przyjemnie. Pierwszy dzień miesiąca, bez tłumów i bez wędrowniczków z reklamówkami. Na trawiastej cicho i spokojnie, po godz.16 pojawiło się więcej osób. Wjazd już bez opłat, ale całkiem możliwe, że w słoneczne weekendy będą jeszcze kasować.

• Upvote 2

• 2 weeks later...

Bywałem kilka lat temu w Kryspinowie. Czy grupa facetów krążącą wśród krzaków od plaży do plaży dalej ma się dobrze? Było to niezwykle denerwujące dla innych użytkowników plaży. Z góry dziękuję za odpowiedź

Ostatnia niedziela lata w Kryspinowie była przepiękna ... Po wczorajszej wizycie w Hlučinie, zastanawiałem się nad powtórką, ale po późnowieczornym powrocie stwierdziłem, że trochę męcząca byłaby jazda dzień po dniu ... Tak więc na dzisiaj wybrałem rower i Kryspinów ... Plaża tętniła życiem jak w środku sezonu wakacyjnego i gdybym nie znał kalendarza i daty, trudno byłoby określić, że to wrześniowa niedziela ostatnia tego lata kalendarzowego czy też astronomicznego ... Plażujących mnóstwo ... Oczywiście nie było tak, by nie było gdzie wcisnąć szpilki - skłamałbym, gdybym tak napisał ... Ale o sytuacji, w której obok ręcznika czy kocyka mam luz w promieniu dziesięciu metrów, dziś raczej należało zapomnieć ... Fajny akcent uskutecznił jeden z plażujących, który zwodował na jezioro sterowany radiem model statku, choć może bardziej kutra ... Coś pięknego i wspaniałego :) W kępie drzew na środku trawiastej zakotwiczyło parę rowerów, znalazło się i miejsce dla mojego ... W pewnym momencie jakieś 30 metrów ode mnie w kierunku południowym jakaś dziewczyna rozpaliła grilla tak, że dym leciał na plażujących trochę powyżej niej, ale widać nie przeszkadzało im to ... Plażująca przy drzewach grupka puszczała muzyczkę z przyniesionej kolumny głośnikowej, ale ładnie, dyskretnie i co ważne - nie za głośno, zatem myślę, że ładnie umiliła pozostałym pobyt na plaży ... Trochę popatrzyłem na samoloty startujące z Balic ... Trzy pieski na plaży, z których jeden szczególnie przyjaźnie nastawiony chyba do wszystkich plażujących - śliczny czarny mieszaniec imieniem Lucky ... Bardzo ładne zakończenie lata, aczkolwiek patrzyłem na prognozę 14-dniową i od przyszłej soboty temperatura ma wynosić około 16 stopni, ale według prognoz ma być słonecznie ... Może to jeszcze nie koniec sezonu :) 

• Upvote 2

• 4 weeks later...

Październik mamy stosunkowo chłodny i deszczowy ... Dlatego tym milej jest wrócić do wspomnień sprzed dwóch lat, gdy sobota 14 października 2023 była tak pięknym dniem, że spokojnie można było plażować ... Zresztą, jak ktoś chce powspominać, zapraszam do powrotu do relacji z tamtego dnia ... A póki co, do zobaczenia wiosną :) 

• Like 1

• 1 month later...

spacer.png
Jak obstawiacie, ile jeszcze dni do pełnej plaży? ;) 

Edited by Tołhaj
  • Upvote 2

52 minuty temu, Tołhaj napisał:

spacer.png

Jakieś 150

• 2 weeks later...

Witam, jestem świeżym naturystą, spróbowałem 1 raz w tym roku w Hiszpanii i dwa razy krótko, w Kryspinowie. Krótko ponieważ czułem się dziwnie będąc sam.a większość osób w grupach. Czy znajdzie się ktoś, kto przygarnie mnie do grona żeby było mi lżej :) mam 28lat  jestem normalny 

Dnia 15.12.2025 o 10:09, Tołhaj napisał:

Wygląda fajnie :) 

• 4 weeks later...

Był ktoś z Was w Kryspinowie w czasie tych ostatnich mrozów? Jakoś się nie wybrałem, a ciekawi mnie, czy zalew był skuty lodem? 😎