fidoz Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Charakterystyczny duży przekaźnik GSM znajduje się przy wjeździe i knajpie Rochatyna potem trzymasz się prawej strony do końca drogą i dojeżdżasz pod golaskowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr_krk Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 dodam że ostatnie 100 metrów to droga mocno wyboista:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zubat Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 A jak z dojazdem od tabliczki "na sprzedaż" jest sens tam wjeżdżać? Coś było pisane że niby zaorane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowynowy Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Podpowiedzcie proszę jakim autobusem MPK najlepiej jechac i na jakim przystanku wysiąść, żeby łatwo dojść na plażę w Kryspinowie? Dzięki z góry za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomm Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Najlepiej 209 lub 269 i wysiadasz przy samych bramach zalewu w Kryspinowie. Najbliżej jest z 269 przystanek Budzyń Zalew Budzyński potem 209 przystanek Budzyń Zalew na Piaskach. Można jeszcze 252 i wysiadasz na przystanku Olszanica Bory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowynowy Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 dzięki. mam nadzieję, że trafię. upały zapowiadają więc na pewno się wybiorę Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidoz Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 No i inauguracja roku w Kryspinowie super udana Ludzi tak jak się spodziewałem przybyło dużo ale wypoczynek i tak ekstra.Woda zdatna do kąpieli . Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodnight21 Posted May 30, 2018 Share Posted May 30, 2018 Jest opłata za wstęp na plażę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabahaba1 Posted May 30, 2018 Share Posted May 30, 2018 (edited) Zależy jak wejdziesz. Od karczmy rochatyny kasuja chyba 12 zł, jak się wejdzie polami to jest za friko. Samochód chyba 10 od karczmy, bokiem free ew parking przy plaży u dziadka 5zl Edited May 30, 2018 by wabahaba1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodnight21 Posted May 30, 2018 Share Posted May 30, 2018 27 minut temu, wabahaba1 napisał: Zależy jak wejdziesz. Od karczmy rochatyny kasuja chyba 12 zł, jak się wejdzie polami to jest za friko. Samochód chyba 10 od karczmy, bokiem free ew parking przy plaży u dziadka 5zl Odezwalam się na priv. Proszę o odpowiedź. Zaraz usunę tego posta żeby nie robić spamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 Jak frekwencyjnie dzisiaj ? Bo niestety nie mogłem wpaść Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidoz Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 Oj było ludu duuużo woda przyjemnie ciepła wypoczynek klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
zubat Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 Ponawiam swoje pytanie, jak z dojazdem do parkingu u dziadka? Da rade wjechać czy sobie darować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 18 minut temu, zubat napisał: Ponawiam swoje pytanie, jak z dojazdem do parkingu u dziadka? Da rade wjechać czy sobie darować? Ja jadę od strony karczmy Rohatyna, dam można w miarę spokojnie dojechać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabahaba1 Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 Tylko jadąc od Rochatyny płacisz? Bo do dziadka się dojeżdża od drogi balickiej za free. Elegancki jest przejazd, w kilku miejscach na początku i w lesie trochę wyboiscie ale auto osobowe bez problemu wjedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
żupnik Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 11 godzin temu, zubat napisał: Ponawiam swoje pytanie, jak z dojazdem do parkingu u dziadka? Da rade wjechać czy sobie darować? Dojazd do "dziadka" jest ok. Byłem tam wczoraj i passat B5 dał rady bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabahaba1 Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Są 2 drogi dojazdu, jedna od drogi na lotnisko, druga od drugiej strony od strony Cholerzyna. Kiedyś ta druga była lepsza, w tej chwili z obydwu stron normalne auto z seryjnym zawieszeniem wjedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikthorn Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Przy karczmie Rohatyna można kupić karnet na cały sezon. Za nas dwoje i samochód wyszło 180 zł. Myślę, że dla stałych bywalców tak się troszkę lepiej kalkuluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabahaba1 Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Jak ktoś przyjeżdża raz w tygodniu to i tak wjazd za free i 5zl za parking dziadkowy wychodzi taniej 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidoz Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Wow to nieźle kasująnie dając nic w zamian , nawet droga gorsza niż do dziadka .Tak przynajmniej dziadek ma na paliwo do kosiarki aby polankę skosić dla golasów Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewenement Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 My (30, 26) Kryspinów dzisiaj i jutro. Pary lubiące poznawać nowych ludzi proszę o priv:) Polecam też apke freestyle nudist compas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppietro Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 A czy są tu ludzie z dziećmi, którzy chodzą na "naszą" plażę? Kilka razy już spotkaliśmy, ale w sumie - w wieku nie do końca pasującym - a jakkolwiek nasz 2 latek nie potrzebuje innych dzieci do zabawy - piasek i woda wystarczają w zupełności, tak 7 latek powoli zaczyna nudzić się poszukiwaniami małż i przydałby mu się kolega, ewentualnie koleżanka do zabawy A że dzieci jezioro kochają - to już teraz - i w wakacje - jesteśmy kiedy się da I jeszcze jedno pytanie - zadam dla świętego spokoju, bo tu grono ekspertów pewnie poradzi - lubię rodzinie zdjęcia do rodzinnego albumu robić. Fakt, że po szerszej rodzinie takich nie pokażę, ale w najbliższej - jak najbardziej. Kilka razy jak byliśmy - starałem się po prostu tak pstrykać, żeby nikogo innego w kadrze nie było - a że dotychczas nie było specjalnie 'ludno', szczególnie popołudniami, a i do wody mało co w sumie kto wchodził - to nie było problemu. Ale skoro jest coraz więcej ludzi - pewnie będzie to coraz trudniejsze. Zastanawiam się więc, czy zdjęcia z wspólnego jeziorowania to coś, co niestety muszę uznać za przyjemność, która jest w takim miejscu... nie na miejscu, czy też - zakładając (a nie czuję innej potrzeby), że tematem zdjęcia są moje dzieci / żona / ja, to jak ktoś przypadkiem się w kadr trafi, to tragedii nie ma i nie będzie to żadne faux pas. Bo nie chciałbym też robić czegoś, co może doprowadzić do jakiejś nieprzyjemnej sytuacji. Z drugiej strony - wydaje mi się, że różni się to jednak od zdarzających się "krzakowych" fotografów, czy też ubranych panów w rowerkach wodnych, którzy zajmują się ekspresją swoich odczuć wizualnych poprzez szybkie ruchy ręką siedząc na wodzie, w rowerku, w odległości bezpiecznej a niedalekiej Także - takie krótkie pytanie o etykietę na plaży Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devan Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 (edited) 33 minuty temu, ppietro napisał: I jeszcze jedno pytanie Odpowiedziałem w bardziej adekwatnym temacie Edited June 2, 2018 by Devan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppietro Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Dzięki @Devan - też odpowiedziałem tam gdzie Ty. I myślę, że moje nastawienie do tematu nie zmieniło się bardzo - bo i nie musiało Ciągle natomiast ciekawi mnie pierwsza kwestia - czy są jacyś bywalcy z dziećmi w wieku około 7 lat. Dziś wprawdzie byliśmy krótko - to i młody się znudzić nie zdążył, ale fajnie by było - szczególnie przy dłuższym "jeziorowaniu" trafić na jakieś towarzystwo do zabawy dla niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 5 godzin temu, ppietro napisał: Dzięki @Devan - też odpowiedziałem tam gdzie Ty. I myślę, że moje nastawienie do tematu nie zmieniło się bardzo - bo i nie musiało Ciągle natomiast ciekawi mnie pierwsza kwestia - czy są jacyś bywalcy z dziećmi w wieku około 7 lat. Dziś wprawdzie byliśmy krótko - to i młody się znudzić nie zdążył, ale fajnie by było - szczególnie przy dłuższym "jeziorowaniu" trafić na jakieś towarzystwo do zabawy dla niego Czasemi ktoś przychodzi z dzieciakami w tym wieku. W trakcie wakacji (raczej sobota-niedziela), są osoby z dzieciakami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts