Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • nudysta1993
      Cześć, jak z dojazdem samochodem w to miejsce? Można spokojnie dojechać osobówką czy trzeba zostawić auto na drodze i resztę trasy przejść na piechotę? 
    • Martii
      Informacyjnie: jezioro zakwitło, kąpiel w zasadzie niemożliwa, znawcy tematu twierdzą że w sierpniu powinno być lepiej.
    • chomiki
      I nastąpił koniec pobytu na Ulice. Urlop zaliczamy do udanego. Dla zainteresowanych cena za samochód, 2os. namiot na parceli za dzień wyniosła 50euro. W cenie jest prąd.  Polecamy to miejsce. Prywatnie pozdrawiamy poznanych tam Polaków Ewe i Mirka. Dziękujemy za miłe rozmowy. 
    • Airliner
      Jakoś od tamtej strony nie badałem terenu ... Ale skoro Kolega pisze, że miejscowi "Cyganie" lubią tam się czasem włamać do samochodu, to też nie chciałbym tego testować ... A jeśli idzie o przepisy ruchu drogowego w Czechach, to nigdzie nie mogłem znaleźć różnicy pomiędzy liniami koloru żółtego i białego oddzielającego jezdnię od pobocza ... Szczęśliwie, jak do tej pory, jeszcze nie miałem problemu z zaparkowaniem w Hlucinie ...  
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 062
    • Najwięcej online
      366

Artim_Ok
    Najnowszy użytkownik
    Artim_Ok
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.