Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • victorius
      Dziś jest miło i przyjemnie. Dawno nie było tak ciepło. Parę osób jest. Spodziewałem się większej frekwencji. 
    • smilingsurfer
      Zwróć uwagę na sformulowanie : "w świetle art. 191a k.k.". To że w tej sytuacji nie można tego podciągnąć pod ten przepis nie oznacza automatycznie, że nie ma innych przepisów które mogą wchodzić w grę.  Powoływanie się na taką argumentację może być ryzykowną strategiaą W Polsce nie mamy precedensów. Można trafić na sędziego który inaczej do tego podejdzie.    No i najważniejsze - cała dyskusja dotyczy osób dorosłych. Utrwalanie nagiego wizerunku małoletniego to całkowicie inny kaliber spraw.    dodane 8 minut później:   @negredo oczywiście. Bez wyjątku.   Jednak znajomość swoich praw pomaga. np. W celu wyjaśniania perwersow na plażach.   Nie rozumiem co w tym naturyzmie tak ekscytującego że trzeba się narażać na ryzyko i ostracyzm społeczny aby zdobyć niewyraźne zdjęcie lub film - w sytuacji gdy internet jest pełen najróżniejszych produkcji.
    • Buad
      W Sante są leżaki, ale nie na trawie, tylko na tarasie.   W tej części oficjalnie można być bez stroju, ale z zakrytymi strategicznymi miejscami, to taka informacja z fb.   Przy okazji, wie ktoś jak tam to wygląda w praktyce w ciągu dnia, we wczesnych godzinach popołudniowych (czy jest swobodnie i czy w ogóle słońce tam dochodzi-taras jest tylko z jednej strony)? Bo wieczorami raczej swobodna atmosfera, ale w ciągu dnia to raczej nie bywam.
    • olo1984
      Witajcie! Przeglądam ten wątek i jestem zaskoczony, że nikt nie wspomina o tym miejscu w okolicy Stróży/Pcimia: https://maps.app.goo.gl/BCACggmW57RGpUvE6 Osobiście byłem tam kilkukrotnie, wspominam dobrze
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 069
    • Najwięcej online
      366

Gregorius
    Najnowszy użytkownik
    Gregorius
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.