Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

GALERIE W KLUBIE NNS
    • Margot
      Tak, @Królowa Margot na FB. Mam na imię Margot. Wiem, trudno w to uwierzyć, bo to rzadkie imię. Tak, @Pole biwakowe Natura w Tucznie Drugim. Proszę nie wprowadzać galimatiasu. Nasi goście to w większości pary. Single (panie i panowie) też są u nas mile widziani. Widzę, że w kolejnych komentarzach nadal obstają Państwo przy swoim zdaniu i obrażacie naszych gości. Proszę już tego nie czynić. @Admin_NNS proszę o pomoc. Dziękujemy Państwu za tę jednorazową wizytację na "Naturze". Tak, wiemy kto to Werrona.  P.S. Widzę, że trafiliście Państwo też na moje zawodowe konto na FB. Mam dwa imiona. Pierwsze to Margot, a drugie to Daniela. Posługuję się obydwoma.   dodane 7 minut później:   Tworząc nasze miejsce dla naturystów nie mieliśmy pojęcia, że już funkcjonują inne miejsca o podobnej nazwie. Dowiedzieliśmy się o tym dopiero po zgłoszeniu naszej działalności i otwarciu pola biwakowego. Nie chcieliśmy już tego zmieniać. 
    • Margot
      Nasi goście to głównie pary, choć wpuszczamy też singli (panie i panów). 
    • Margot
      Zapraszamy!  z pozdrowieniami Margot i Winfried 
    • enamorados
      Oj to prawda, ta plaża ma taki urok że trudno szukać gdzie indziej takich pięknych widoków. Góry na wyciągniecie ręki a przed nami tafla jednego z najpiękniejszych jezior w Polsce. Bardzo miło że polecasz, mamy nadzieję że kiedyś się tu spotkamy😉 My również zapraszamy wszystkich szczególnie tych bliżej okolicy Małopolski czy Śląska ale również z dalszych okolic, przyjeżdżajcie, na prawdę warto 😘
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 159
    • Najwięcej online
      366

danielkempinskii
    Najnowszy użytkownik
    danielkempinskii
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.