-
Przez Margot · Napisano
Tak, @Królowa Margot na FB. Mam na imię Margot. Wiem, trudno w to uwierzyć, bo to rzadkie imię. Tak, @Pole biwakowe Natura w Tucznie Drugim. Proszę nie wprowadzać galimatiasu. Nasi goście to w większości pary. Single (panie i panowie) też są u nas mile widziani. Widzę, że w kolejnych komentarzach nadal obstają Państwo przy swoim zdaniu i obrażacie naszych gości. Proszę już tego nie czynić. @Admin_NNS proszę o pomoc. Dziękujemy Państwu za tę jednorazową wizytację na "Naturze". Tak, wiemy kto to Werrona. P.S. Widzę, że trafiliście Państwo też na moje zawodowe konto na FB. Mam dwa imiona. Pierwsze to Margot, a drugie to Daniela. Posługuję się obydwoma. dodane 7 minut później: Tworząc nasze miejsce dla naturystów nie mieliśmy pojęcia, że już funkcjonują inne miejsca o podobnej nazwie. Dowiedzieliśmy się o tym dopiero po zgłoszeniu naszej działalności i otwarciu pola biwakowego. Nie chcieliśmy już tego zmieniać. -
Przez Margot · Napisano
Nasi goście to głównie pary, choć wpuszczamy też singli (panie i panów). -
-
Przez enamorados · Napisano
Oj to prawda, ta plaża ma taki urok że trudno szukać gdzie indziej takich pięknych widoków. Góry na wyciągniecie ręki a przed nami tafla jednego z najpiękniejszych jezior w Polsce. Bardzo miło że polecasz, mamy nadzieję że kiedyś się tu spotkamy😉 My również zapraszamy wszystkich szczególnie tych bliżej okolicy Małopolski czy Śląska ale również z dalszych okolic, przyjeżdżajcie, na prawdę warto 😘
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz