nocnyszpieg Napisano 27 Styczeń 2021 Udostępnij Napisano 27 Styczeń 2021 Zgodnie z sugestią @hrabia1986 zakładam nowy temat dotyczący przenosin saunariów z TK Bronowice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
llynx Napisano 27 Styczeń 2021 Udostępnij Napisano 27 Styczeń 2021 (edytowane) Z filmiku zamieszczonego na fb zapowiada się saunarium przypominające zamknięte już TK Bronowice, czyli wszystkie pomieszczenia wzdłuż jednego korytarza. Mam nadzieję, że jakoś to fajnie urozmaicą, lubiłem Forum za ten dość niestandardowy kształt i rozmieszczenie. Edytowane 27 Styczeń 2021 przez llynx Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia1986 Napisano 27 Styczeń 2021 Udostępnij Napisano 27 Styczeń 2021 Pozostaje czekać A tak by się chciało pójść, wypocząć po całym dniu. Ciekawi mnie ten widok na kopiec z sauny podczas seansów. Szkoda Wawelu ale żyje się dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
llynx Napisano 7 Luty 2021 Udostępnij Napisano 7 Luty 2021 Dnia 28.01.2021 o 00:30, hrabia1986 napisał: Pozostaje czekać A tak by się chciało pójść, wypocząć po całym dniu. Ciekawi mnie ten widok na kopiec z sauny podczas seansów. Szkoda Wawelu ale żyje się dalej. To prawda... widok na Wisłę i Wawel były fantastyczne. Może już niedługo będzie można posaunować w innych obiektach, skoro baseny za tydzień otwierają Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Devan Napisano 8 Luty 2021 Udostępnij Napisano 8 Luty 2021 17 godzin temu, llynx napisał: skoro baseny za tydzień otwierają Tylko baseny zewnętrzne, na sauny nie ma zielonego światła. Przynajmniej "po bożemu", bo kto obrotny, ten znajduje sposób, by saunę otworzyć. A ciekawe, które saunarium otworzy sam basen zewnętrzny, bez saun... A zważywszy na obecną pogodę, to... no cóż, może na morsów można liczyć. Tych podobno coraz więcej. Może się opłaci wykuwać przeręble w owym basenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
tomm Napisano 16 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 16 Kwiecień 2021 Pojawiły się zdjęcia wnętrz term: https://dziennikpolski24.pl/krakow-termy-z-basenem-na-stadionie-wisly-sa-gotowe-czekaja-na-otwarcie-bylismy-w-srodku-zobaczcie-zdjecia/ar/c3-15558284 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia1986 Napisano 17 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwiecień 2021 Czekamy na otwarcie 😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
tubylec Napisano 17 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwiecień 2021 Super. Oby jak najszybciej otworzyli. Szatnie są oddzielne czy koedukacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia1986 Napisano 17 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwiecień 2021 Oddzielne Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil29 Napisano 17 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwiecień 2021 Wszytko wygląda bardzo ładnie, a ten basenik Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
fizio Napisano 20 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwiecień 2021 Dnia 18.04.2021 o 00:31, Kamil29 napisał: Wszytko wygląda bardzo ładnie, Widać na fotkach, że w szatniach nie ma ławek. Moim zdaniem to nie ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil29 Napisano 21 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwiecień 2021 @fizio ławeczki to był zawsze problem w termach, mam nadzieję, że dorzucą jskies dodatkowe na Błoniach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
llynx Napisano 22 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwiecień 2021 (edytowane) Wygląda naprawdę fantastycznie, jest klimat z Forum, nie mogę się doczekać Edytowane 22 Kwiecień 2021 przez llynx Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
fidoz Napisano 23 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 23 Kwiecień 2021 8 godzin temu, llynx napisał: fantastycznie, jest klimat z Forum, Hmm chodzi ci o ten przeszklony wychłodzony hol i tę masę ludzi przed seansem która tupta w kałużach nie sprzątniętej wody ? O namokniętych leżakach ? O jakuzzi w którym zbierał się kożuszek na obrzeżach ? O chłodnej wodzie w prysznicach ? Oby było lepiej 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
llynx Napisano 23 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 23 Kwiecień 2021 7 godzin temu, fidoz napisał: Hmm chodzi ci o ten przeszklony wychłodzony hol i tę masę ludzi przed seansem która tupta w kałużach nie sprzątniętej wody ? O namokniętych leżakach ? O jakuzzi w którym zbierał się kożuszek na obrzeżach ? O chłodnej wodzie w prysznicach ? Oby było lepiej Bardziej chodziło mi o oświetlenie i przeszklone ściany, o wymienionych przez Ciebie minusach staram się nie pamiętać i mam nadzieje, że ich nie będzie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil29 Napisano 25 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2021 Mam nadzieję, że w nowych termach pojawi się również sauna japońska znana z Bronowic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 26 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwiecień 2021 @Kamil29 Z informacji na stronie Termy wynikałoby, że niestety tam nie będzie sauny japońskiej (nie uwzględnia tego ani plan Term na facebooku, ani wideo-przechadzka, którą udostępnili). Choć jest to etap I, a w II mają się pojawić 3-4 nowe sauny, więc może i japońska się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy Napisano 26 Kwiecień 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwiecień 2021 A ja mam nadzieję, że będzie dobrze dogrzana parówka i mocno gorąca sauna sucha, w której będzie można się pocić bez "seansów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Tinez Napisano 20 Maj 2021 Udostępnij Napisano 20 Maj 2021 już w przyszły piątek ruszają nowe Termy Krakowie tym razem jako Błonia, poniżej ogłoszenie z FB: Zapraszamy Was na wspólne celebrowanie Wielkiego Otwarcia nowego saunarium - Term Krakowskich Błonia! Zapraszamy Was już w piątek 28 maja od godziny 15:00 oraz w sobotę 29 maja od godziny 12:00 - wstęp wg cennika oraz kart Multisport, OK System. Gwarancją wstępu są bilety: https://www.termykrakowskie.pl/sklep/ Z powodu obostrzeń w obiekcie może przebywać do 80 osób. Jednak żeby móc przyjąć jak najwięcej z Was w oba te dni od godz. 19:00 do 22:00 powiększamy limit i startujemy z imprezą !!! Specjalnie dla Was wynajęliśmy dodatkową powierzchnię - Pawilon Multimedialny na Stadionie Miejskim! Od godz. 19:00 do 23:30 zapraszamy Was na imprezę - Wielkie Otwarcie TK Błonia - ilość biletów jest ograniczona - 60 szt. w każdym z tych dni, dlatego gorąco zachęcamy do nie zwlekania z podjęciem decyzji o zakupie. Bilet gwarantuje wejście do Term w godz. 19:00-23:30, wejście na seanse oraz catering. Jeżeli limity osób nie zostaną osiągnięte będzie istniała możliwość wejścia na "normalne" bilety wg. cennika, jednak bez gwarancji wejścia na seanse oraz bez cateringu. PIĄTEK, 28 maja 15:00-19:00 - limit do 80 osób 19:00-23:30 - Pierwszeństwo wstępu dla osób z biletami SOBOTA, 29 maja 12:00-19:00 - limit do 80 osób 19:00-23:30 - Pierwszeństwo wstępu dla osób z biletami Bilety do nabycia na stronie: https://www.termykrakowskie.pl/sklep/ obecnie możliwość płatności jedynie przelewem bankowym, jednak niebawem ruszą szybkie płatności online - damy Wam o tym znać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
parax Napisano 21 Maj 2021 Udostępnij Napisano 21 Maj 2021 Ciekawe, czy w nowym obiekcie trzeba pozostawić coś w depozycie? I czy obowiązuje hasło "najpierw panie" przy wchodzeniu na seans? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarak2 Napisano 28 Maj 2021 Udostępnij Napisano 28 Maj 2021 Był dziś na otwarciu. Wejście do obiektu trochę ukryte. W ogóle z bliska budynek stadionu prezentuje się źle... Szafki chyba pochodzą z TK forum ale za to męska szatnia większa niż na zamkniętych obiektach. Woda pod prysznicami co najwyżej letnia ale może się to zmieni. Dzwi do sauny ognistej mają napis 'biosauna' ale będą zmieniać. Jest naprawdę dużo miejsca jednak szkoda że strefa relaksu nie jest osobnym pomieszczeniem. Bombelkow w jacuzzi samemu się nie włączy albo ja nie znalazłem. Ogólnie to trochę tęsknię za TK Bronowice 🙁 basen na zewnatrz... Trochę pomarudzilem ale mimo wszystko mile spędzilem popołudnie 🙂 napewno tam wrócę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
żbik Napisano 30 Maj 2021 Udostępnij Napisano 30 Maj 2021 W saunie bio jest typowy piec z parownikiem więc ta sauna raczej pozostanie bio. Sauna ognista zostanie przeniesiona z Bronowic. Będzie stała w części basenowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy Napisano 30 Maj 2021 Udostępnij Napisano 30 Maj 2021 OK, a hamman jest czynny? Ile jest w tej chwili gorących saun? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarak2 Napisano 30 Maj 2021 Udostępnij Napisano 30 Maj 2021 11 godzin temu, żbik napisał: W saunie bio jest typowy piec z parownikiem więc ta sauna raczej pozostanie bio. Sauna ognista zostanie przeniesiona z Bronowic. Będzie stała w części basenowej. Nie wchodziłem do środka tylko pytałem pracownika o ognistą. Na planie (Facebook) jej miejsce pokrywała się z tą bio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarak2 Napisano 31 Maj 2021 Udostępnij Napisano 31 Maj 2021 19 godzin temu, lysy napisał: OK, a hamman jest czynny? Ile jest w tej chwili gorących saun? Hamman czynny i cieplejszy nie z ten z Bronowice 🙂 Teraz są 4 sauny czynne (2 suche, bio i wspomniany hamman). Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane posty