Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

SERIAL W KLUBIE NNS
    • marellos
      Mam podobne spostrzeżenia także bujne włosy łonowe przyciągają wzrok niż brak napletka.
    • jac1545
      Tak, jest to oczywiste. Szczegóły opisałem w wątku dot. Gran Canarii. Cała nadzieja jeszcze w ośrodkach nad Atlantykiem i śródlądowych we Francji. Tam faktycznie jest bardzo dużo rodzin z dziećmi i generalnie młodych ludzi (oczywiście w sezonie).
    • jac1545
      Tłumy ludzi na Playa de Maspalomas i Playa del Ingles faktycznie są, ale na plażach tekstylnych. W toplesie ok. 1% kobiet. Zgadzam się z poprzednikiem. Większość ludzi starszych, a plaża gejowska i zachowanie uczestników to wg mnie przegięcie. Nie zgadzam się natomiast z oceną plaży w Las Palmas. Plaża tekstylna, dużo ludzi, toples też ok. 1%. Co do Vera Playa. Także sytuacja beznadziejna. Spędziłem tam kilka dni pod koniec sierpnia 2024. W hotelu wyłącznie ludzie 65+. Jedyni młodzi to... animatorzy, którzy musieli robić za frekwencję w czasie zajęć aquaaerobiku, bo inaczej chyba basen byłby pusty. Na plaży wokół hotelu też tak samo. Jeżeli trafiają się młodzi ludzie to ubrani, jak na plaży tekstylnej. Podobno w lipcu jest lepiej, bo przyjeżdżają rodziny z dziećmi.
    • Wojas1977
      Super, opis w "pytkę", "micro pytkę".
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 769
    • Najwięcej online
      366

Rammbo77
    Najnowszy użytkownik
    Rammbo77
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.