Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

SERIAL W KLUBIE NNS
    • Dawid567
      Chyba nie do końca każdy. Do Bielska Białej jest ode mnie około 600 kilometrów. 
    • negredo
      Cześć wszystkim! 😊 Chciałbym rozpocząć nowy wątek poświęcony saunarium w Centrum Ślęza (pod Wrocławiem). Byłem tam ostatnio i muszę przyznać, że miejsce zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie - duża przestrzeń, kilka różnych saun, porządek i kultura saunowania na wysokim poziomie. Czy ktoś z Was również bywa tam regularnie? Jak oceniacie atmosferę, rytuały saunowe i podejście do zasad saunowania? Warto rozkręcić dyskusję, może uda się zebrać kilka praktycznych wskazówek dla nowych gości. 🙂   Podobno były tam kiedyś czwartki dla kobiet, ale skasowali ten pomysł. Kobiety w ten dzień mają po prostu pierwszeństwo wstępu na seanse, przy czym nie ma sytuacji, żeby ktoś się nie zmieścił. Dodatkowo odbyła się w tym obiekcie całkiem niedawno pierwsza noc saunowa, więc wygląda na to, że Wrocław ma ciekawą alternatywę dla Aquaparku na swoich rogatkach.
    • aziza
      Byłem. Infrastruktura raczej mizerna, plaża ładna, szeroka, natomiast do jakiejś knajpki jest kawałek w stronę portu (przez część tekstylną).
    • vell000
      Później to pewnie zgodnie z tradycja aktualizacja cennika. Przydałaby sie prawdziwa konkurencja w Warszawie bo poza Sante pozostaje wlasciwie tylko Warszawianka, na której strefa saun zdaje sie w tym roku obchodzi 25 lecie istnienia. I przez ten czas w zasadzie nie przeszła żadnej poważnej odnowy czy powiększenia. 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 134
    • Najwięcej online
      366

mlody11
    Najnowszy użytkownik
    mlody11
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.