Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • stoney
      Cześć. Mam nadzieję że mi admin nie urwie...  za reklamowanie... ale w wyszukiwarce https://www.travelplanet.pl/ pojawił się filtr "Hotel naturystów". Prócz klasyków w postaci Solaris i Koversada, jest jeszcze kilka ofert na Kanarach, Balearach i Chorwacji.
    • krksauna
      No muzyka ma być wykonywana przez zespół Walimy w kocioł znany m.in. z bębnienia podczas Gladiatorów czy obecnej edycji Must be the Music 
    • zorrtes
      A ktoś mógłby napisać, ewentualnie pokazac, jak po zimie ścieżka wzdłóż jeziora i naszej plaży. Duże wyrwy powstały czy można spokojnie przejść?
    • Nalogowyrowerzysta
      Jak dla mnie z kontekstu jednoznacznie brzmi, o którym obiekcie mowa 😉 Później opisałem relację na temat tego obiektu i w następnym następnym poście        dodane 8 minut później:   To nie wiem, od strony naukowej nie interesowałem się tym, ale z doświadczenia zaobserwowałem że przy wysokim poceniu się łatwiej organizm toleruje jad/toksyny.    Duże pogryzienie przez komary kiedyś w AW, swędzenie całego ciała w kolejce na seans, w trakcie seansu jak ręką odjął. Witki z pokrzyw też, chwilę pieczą ale szybko przestaje. Poza sauną to jadąc rowerem kilka razy zdarzyło mi się ugryzienie jakieś osy, nawet szerszania i chwilę popiekło ale przy tym mocno się pociłem i po chwili przestało bez żadnych objawów. A byłem też kilka razy ugryziony przez osy i szerszenie i standardowo dużo gorzej organizm reagował.  Tak samo kiedyś rowerem zabłądziłem i finalnie szedłem przez jakieś 300m przez pole pokrzyw po kolana. Z 5min to myślałem że się wścieknę, ale gdy trochę mocniej ruszyłem rowerem i zacząłem się pocić to po chwili już było ok.    Ale to już kolejne robienie off topu
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 769
    • Najwięcej online
      366

Rammbo77
    Najnowszy użytkownik
    Rammbo77
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.