-
Przez fizio · Napisano
Miało być "ścigaczy". Goglowa yntelygencja pokazała swoje możliwości. -
Przez fizio · Napisano
Eko-urzędasom, decydującym o przeznaczaniu olbrzymich środków na transport kolejowy, się też nie chce, co właśnie udowodnili w przypadku tego połączenia i nie tylko tego. W Polsce po wielu przywracanych połączeniach kolejowych (pamiętacie kto je zlikwidował bo były nierentowne? Pamięć wyborców jest krótka i o tym wiedzą politycy.) będą znowu jeździć prawie puste pociągi. Nb. uniji urzędnicy cały czas fosują pozbawienie gospodarstw domowych gazu, a żaden z nich się nawet nie zająknie, że największym konsumentem gazu jest przemysł, np. cementownie. Kijami po plecach zwykłych ludziach (jak policjanci), a przemysł jest pod kloszem, bo musi przynosić zyski udziałowcom, najbogatszym. To prosta droga do nowej rewolucji. -
Przez Devan · Napisano
Ale jak widać, coraz częściej sami naturyści chyba jednak widzą, i ubierają na plaży własne dziecko, sami plażując nago... Choć to moim zdaniem raczej pseudo-naturyści, bo prawdziwi to powinni uczyć własne dziecko naturyzmu, a nie je tekstylizować... -
Przez Nakman · Napisano
Wystarczy napisać, żeby w konkretnych miejscach strefy, np. przy barze, przy recepcji mieć zakryte miejsca intymne. Są takie obiekty saunowe, w których nagość jest dopuszczona w saunach, w których panuje półmrok albo w zaparowanej łaźni. W wypoczywalniach, ciągach komunikacyjnych, czy leżakach każą się zakrywać. W przypadku AW, w którym można się opalać nago w blasku słońca i w pobliżu przechodzących często ludzi, takie ograniczenia nagiego spaceru po wielkim ogrodzie saunowym są bez sensu. Ja też czasem czekając długo w kolejce na seans lubię wykorzystać te chwile, aby złapać trochę promieni słońca a nie w sensie prezentowania "wdzięków", bo gdybym chciał to mogę to zrobić rozwalony na leżaku. Wtedy będzie ok? Poczucie dobrego smaku jest bardzo względne i dlatego wiele osób które opala się w AW w strojach traktuje opalanie nago jako niesmaczne. Ja mam inne poczucie smaku.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz