Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

SERIAL W KLUBIE NNS
    • pomaranczki
      Jeżeli masz obawy, spróbuj wybrać się wcześnie rano, kiedy będzie jeszcze niewiele ludzi i będzie można poczuć się swobodnie przy rozbieraniu itd, weź książkę, albo coś czym będziesz mógł się zająć. Będziesz wyglądać wtedy naturalnie i będziesz mógł stopniowo przyzwyczajać się do sytuacji. Jeżeli nawet teraz wydaje Ci się inaczej, to uwierz, że pobyt na plaży, to jest mniej erotyczna sytuacja niż myślisz, może nawet mniej niż pobyt na plaży tekstylnej. Ale nawet jeżeli zdarzy się ,,reakcja organizmu", to wystarczy się dyskretnie przysłonić. Ludzie na plaży też nie będą na pewno bez przerwy patrzeć się na Twoje genitalia i sprawdzać jaki jest stan. Co do przekroju wiekowego to na pewno trochę 50+ osób będzie, ale jest też sporo młodszych osób, na pewno nie będziesz jedyny.
    • emzar
      Szansa rozpoznania siebie na filmie zrobionym z drona przez samego siebie jest duża. Jeżeli zrobi ten film ktoś inny, o wiele mniejsza, a rozpoznania kogoś znajomego jest znikoma. Bo rozpoznanie wynika najczęściej ze znajomości kontekstu a nie samego zarejestrowanego obrazu.
    • Marek85
      No właśnie dlatego chodziliśmy wyłącznie na Stolac, bo najnowsze opinie o pozostałych plażach, które wymieniliście, zarówno te tutaj, jak i na Google, zwracały uwagę na tekstylnych. A my jesteśmy #team Devan i nie wyobrażamy sobie wypoczynku pośród osób, które nie umieją się zachować i nie respektują zasad.
    • mayky
      Camping Lavanda (tuż przed Orebicem) ma wydzieloną plażę FKK. Nie byłem, nie widziałem, ale podobno można za free (info z innego forum) https://www.lavanda-camping.com/pl/plaze Ja mogę polecić plażę w pobliskim Trpanju - bardzo kameralnie, w sezonie kilkanaście osób max. No i jest jeszcze Zuljana ale to już dużo dalej. 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 990
    • Najwięcej online
      366

Dawid143
    Najnowszy użytkownik
    Dawid143
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.