Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Devan
      Tym bardziej, że okolicę łonową ogólnie bardzo szybko słońce bierze. Taki typ skóry tam jest...   Blisko nie ma możliwości w ogóle samochodem dojechać. Parking najbliższy plaży jest w Dębkach wzdłuż ulicy Zakonnej. Tylko uważaj na koszmarne dziury zagrażające zawieszeniu auta przy drodze dojazdowej do tegoż.
    • mtsk2017
      @Mr_and_Mrs_ przekazujesz nieaktualne informacje.
    • Devan
      Jakby czytać medyczne źródła i się do nich stosować, to by trzeba mieć tę krępującą białość skóry przez cały rok... Napiszę z autopsji - opalanie ma pewien niekorzystny wpływ na skórę, zwłaszcza na jej starzenie, ale można go zniwelować przez regularne peelingi oraz odpowiednie nawilżanie skóry. Ja co jakiś czas robię sobie peeling (zawsze rano przed całym dniem opalania - wtedy efekty opalania są rewelacyjne...), a dodatkowo, jako, że mam suchą skórę, stosuję balsam nawilżający w czasie opalania (tylko na działce - nad morzem nie stosuję nic w trakcie opalania, z praktycznych powodów - piasek, woda) oraz specjalny środek nawilżający po opalaniu. I pomimo, że opalam się rok rocznie jakieś ok. 30 lat, skórę mam w całkiem niezłej kondycji.
    • KarolKasia
      Nie potrafilbym tak żyć .Może dlatego ,że w Łodzi mam możliwość łączenia saunowania z opalaniem.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 993
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Gerald
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.