-
Przez Dawid567 · Napisano
Chyba nie do końca każdy. Do Bielska Białej jest ode mnie około 600 kilometrów. -
Przez negredo · Napisano
Cześć wszystkim! 😊 Chciałbym rozpocząć nowy wątek poświęcony saunarium w Centrum Ślęza (pod Wrocławiem). Byłem tam ostatnio i muszę przyznać, że miejsce zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie - duża przestrzeń, kilka różnych saun, porządek i kultura saunowania na wysokim poziomie. Czy ktoś z Was również bywa tam regularnie? Jak oceniacie atmosferę, rytuały saunowe i podejście do zasad saunowania? Warto rozkręcić dyskusję, może uda się zebrać kilka praktycznych wskazówek dla nowych gości. 🙂 Podobno były tam kiedyś czwartki dla kobiet, ale skasowali ten pomysł. Kobiety w ten dzień mają po prostu pierwszeństwo wstępu na seanse, przy czym nie ma sytuacji, żeby ktoś się nie zmieścił. Dodatkowo odbyła się w tym obiekcie całkiem niedawno pierwsza noc saunowa, więc wygląda na to, że Wrocław ma ciekawą alternatywę dla Aquaparku na swoich rogatkach. -
Przez aziza · Napisano
Byłem. Infrastruktura raczej mizerna, plaża ładna, szeroka, natomiast do jakiejś knajpki jest kawałek w stronę portu (przez część tekstylną). -
Przez vell000 · Napisano
Później to pewnie zgodnie z tradycja aktualizacja cennika. Przydałaby sie prawdziwa konkurencja w Warszawie bo poza Sante pozostaje wlasciwie tylko Warszawianka, na której strefa saun zdaje sie w tym roku obchodzi 25 lecie istnienia. I przez ten czas w zasadzie nie przeszła żadnej poważnej odnowy czy powiększenia.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz