Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • zagubiony
      Wydaje mi się że jest to duży problem i może też zniechęcać do golasowania zwłaszcza początkującym.    Część ludzi nie chce aby ich znajomi, sąsiedzi,  współpracownicy wiedzieli że są naturystami. Może się to potem wiązać z różnymi mało komfortowymi sytuacjami. "Bo ona/on się tam goły opalał i nie wiadomo co jeszcze robił, pewnie zboczeniec"    Może na takich filmikach nie widać szczegółów. Ale jeśli ktoś wleci nad czyjąś posesje i widzi tam nagą osobę to jest wielce prawdopodobne że jest to któryś z właścicieli.    Podobnie na wakacjach, mimo iż jesteśmy z drugiego końca Polski to czasami w jednej miejscowości na deptaku spotyka się kogoś znajomego. Potem na takim filmiku jak ten z Grzybowa nas rozpoznaje. Może być nawet po kapeluszu, parawanie, koszyku itd.    Filmik jest w dużej rozdzielczości więc myślę że jak by ktoś chciał to identyfikuje znajomego.    Wiem że wiele osób nie kryje się z tym że są naturystami. Ale niektórzy chcą to zachować dla siebie.    Zdaje sobie sprawę że można zrobić zdjęcia z ukrycia. Tylko że tych nikt nie publikuje na YouTube. 
    • s2018
      To prawda. Dzisiaj było super. Pozdrawiam Piotra i Iwonę z którymi chwilę pogadałem. No i ich psa Tosię. 😎
    • Kasiulka84
      @Kamiyashinn mogę prosić namiary na messenger, gdzie można uzyskać więcej info. dot. naturystycznego wypoczynku nad Jeziorem Tarnobrzeskim? Z góry dziękuję
    • Sunlover
      Sielanka dziś na WZ Dużo golasów jak na dzień powszedni, bardzo ciepło ale wiatr chłodzi tak w punkt - już nie ma skwaru, a jeszcze nie ma burzy piaskowej. Woda w Wiśle absurdalnie ciepła, ale coś tam chłodzi względem powietrza 34 stopnie. Kultura, relaks, kogo dziś nie ma lepiej niech ma dobrą wymówkę a nie jakaś tam praca itp. głupoty 
  • Tematy

• polskinaturysta
      2
    • polskinaturysta
      0
    • Przemo198
      5
  • Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 986
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Fizzio
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.