Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

SERIAL W KLUBIE NNS
    • panat
      Cześć, Jak wygląda w tym roku Solaris ?? Czy coś się zmieniło ?
    • Kamiyashinn
      Napisz, proszę, do mnie na Facebooku, a dodam Cię do grupy na Messengerze. https://www.facebook.com/share/16ZLVZh7Gu/
    • Krzysztof84
      Witam gorąco  W tym sezonie przypadkiem w związku z remontem drogi zmieniłem moją trasę rowerową i dotarłem na polną drogę wzdłuż kanału z wałami i spostrzegłem iż jadąc rowerem pomiędzy kanałem a nasypem jestem prawie nie widoczny !!! Postanowiłem spróbować jazdy nago i od kilku dni jest to moja trasa . Zabieram ręcznik i przy śluzach wodnych są zejścia i betonowe dno i można się ochłodzić!! Obecnie trawa jest świeżo skoszona więc korzystam z okazji. Wzdłuż kanału rosną trzciny i jeśli ktoś idzie to tylko widać górę sylwetki dla bez obaw  że ktoś mnie zobaczy mam odcinek czterech kilometrów gdzie mogę nago pojeździć na rowerze i przy okazji ochłodzić się w wodzie.  Jeszcze muszę przekonać moją żonę do tego miejsca i będzie idealnie. Bliziutko domu i na łonie natury wśród łąk i lasów.   
    • Vectorrr
      Niestety nie mamy porównania, byliśmy tylko na Tsambice, którą szczerze polecamy. 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 990
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Dawid143
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.