Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • J&L
      @rudlan wydaje mi się że @AntykII odnosi się do kolejnego artykułu który się tutaj pojawił a nie w odniesieniu do twojego posta  
    • jaca
      Widziałem mnóstwo obrazków tego typu i pomyślałem, że ktoś sobie robił żarty ze zjawiska. Nie. To było naprawdę...
    • rudlan
      @AntykII A przeczytałeś ten artykuł?    Opisują tam jak w Brytanii wzrosła od paru lat ilość naturystów , jak rozbudowali od prawie stu lat istniejący ośrodek , jakie mają oficjalne imprezy dla naturystów itd. Szkoda , że zainteresował tylko tytuł i po tytule oceniasz cały artykuł 
    • AntykII
      Autorka tych słów może nie wiedzieć, że dziecko 2-3 letnie za 15-20 lat zmieni się nie do poznania. Jest tylko psychologiem dziecięcym.  Akurat nie sądzę, żeby ten artykuł miał jakikolwiek wpływ na liczbę rodzin N. Po pierwsze, mało kto go przeczyta (gdyby nie to forum, to nie miałbym o nim pojęcia). Po drugie, jeżeli ktoś jest naturystą, to przebywa na plażach N, a tam nagość nie budzi emocji niezależnie od wieku. Jeżeli dopiero ma zamiar być, to raczej zajrzy na to forum niż do kobieta.wp.pl. A pedofilami straszą teraz wszędzie.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 019
    • Najwięcej online
      366

Nudetyp
    Najnowszy użytkownik
    Nudetyp
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.