Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • KarolKasia
      Jeśli poufna, to jak nazwa wskazuje nie powinienieś się nią dzielić z innymi.
    • trytytka2137
      W sumie sporo znajomych z grup i serwerów. 
    • krksauna
      Obiekt mimo iż nowy ja sporo mankamentów ( szkoda, że przy budowie nie konsultowano się mocniej z saunamistrzami). Mam tu na myśli głównie ilość prysznicy czy wysokość sauny. Jest pomysł na jej podniesienie (oby się to stało) bo w obecnych czasach seanse to także mocne show i saunamistrzowie muszą mieć miejsce. W weekendy coraz więcej osób z w tygodniu ciągle dość skromnie. Oczywiście ciężej o klientów przez brak Multisporta. Z czasem ludzi będzie jednak coraz więcej (w każdym z krakowskich obiektów jest tłoczno więc jest zapotrzebowanie na saunaria). Co do beztekstylności to oczywiście decyzją z góry. Pracownicy by chcieli zlikwidować stroje w basenie...ale mało mogą jeśli marketing na prawo i lewo odpisuje w sieci że stroje są dozwolone.  Niestety powoduje to sytuacje gdzie ludzie wychodzą w strojach do sauny, inni wchodzą na obiekt z telefonami ( widać, że jest spora grupa takich nowych saunowiczów).  Oby zarządzający jednak się zreflektowali. Łatwiej wstydliwym będzie się ew przekonać i nie stracą klientów, a tracą tych dla których pozwolenie na stroje to coś niedopuszczalnego.  Zacząłbym stopniowo np od zakazu na Nocach Saunowych lub od którejś godziny 
    • Fandar
      Sa już seanse saunowe w Miodolance regularnie kilka razy w tygodniu a 6 grudnia będzie noc saunowa - są juz informacje na stronie aquaprarku. Byłem dzisiaj na seansie było naprawdę gorąco i ziołowo.    dodane od razu:   https://aquaparkplock.pl/mikolajkowa-noc-saunowa/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1xmDHS8me2gZ_yKZPyGo4KYiFui2ak0vWnass4XDhGC927Oiz9ipStWx8_aem_UGD4kJOzERvPGowK5bmWaQ  
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 375
    • Najwięcej online
      366

krksauna
    Najnowszy użytkownik
    krksauna
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.