Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

GALERIE W KLUBIE NNS
    • saunamaniak1
      każdy znajdzie zawsze coś dla siebie, niektórzy wolą na seansie zamknąć oczy i się wyłączyć, a niektórzy klaskać i śpiewać. Na ten moment jest taki wachlarz że każdy będzie zadowolony, Ja akurat jestem dosyć wybredną osobą jeśli chodzi o seanse, ale jak to mówią są gusta i guściki. Na ten moment z Term mnie osobiście nikt nie przekonał, dlatego szukam tego idealnego saunamistrza (oczywiście w mojej opinii) w SaunaParku. 
    • krksauna
      @saunamaniak1 wszystko ma swój urok. I są fajne moim zdaniem spokojne seanse (jak np Dymy u Jacka na Termach czy w Platinium u Rafała) i show. Dla każdego coś dobrego. Też nie może być cały dzień to samo 
    • saunamaniak1
      jak polecasz to w takim razie wybierzemy się jak będą we dwójkę !!    W mojej opinii właśnie saunamistrzowie, którzy robią proste i dogrzane seanse ściągają wyrafinowanych saunamaniaków. 
    • krksauna
      A to chyba już jakaś niepisana zasada z tym spadaniem ręcznika...w sumie jak spadnie raz czy dwa to ok, jak więcej to w sumie nie ma za co klaskać bo to znaczy że seans nie poszedł    dodane 6 minut później:   Takie czasy ...ale też siedzieć 15 minut i patrzeć na jeden ruch tego machania ..to też wtedy nie na radości z takiego seansu. Kwestia żeby było i ciekAwie i ciepło 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 375
    • Najwięcej online
      366

krksauna
    Najnowszy użytkownik
    krksauna
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.