Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • krksauna
      Po dodaniu nowej części już pewnie mniej kameralnie,.ale to dobrze bo frekwencja spora ( ludzie nie mieściliby się na seanse). Sporo saun gdzie można posiedzieć, sporo miejsca do odpoczynku, zewnętrzne tarasy. Nowa sauna dość spora choć taka sobie do machania ( za duży pięć wywalony na środku zamiast pod drzwiami). Ogólnie miejsce spoko. Przy dużym ruchu powinny być dwie osoby na recepcji bo kolejka jest za duża ( i wejście i wyjście i odbijanie)
    • krksauna
      Mimo otwartej konkurencji frekwencja na Błoniach wciąż duża. Widać jednak nieco odpływ pewnych klientów (do Hot Spot i Platinium) - ciężko sobie wyobrazić jakie tłumy by były bez tej konkurencji ha. Seanse od 16 do 18 raczej w Arenie. Potem w już w dużej saunie. Wieczorne zazwyczaj plus minus komplet niezależnie od dnia. Jeśli trzeba to robią drugi seans w Arenie więc nie ma problemu. Na plus oczywiście seanse. Stara ekipa trzyma poziom - nowe dziewczyny w większości muszą się jeszcze sporo uczyć.  Oczywiście sam obiekt nie jest i nie będzie wow jeśli chodzi i wystrój, ale po remoncie prysznice działają dobrze ( ostatnio oznaczono, które ciepła, a które zimna woda) - czas jeszcze na remont tych w szatniach.
    • fizio
      Na najbliższe Mikołajkowe Noce Saunowe w dniach 6 i 7.XII., które poprowadzi Radosław Sieraj, Azzun dał zniżkę: cena wynosi 75 zł. Brak informacji o różnych cenach dla osób nocujących i nienocujących w hotelu, zatem domyślać się można, że ta oferta jest dla wszystkich.   Informacja powyższa jest na stronie głównej Azzun.pl w trzynastej zakładce ofert różnych pakietów pod nazwą "Oferty specjalne - orientalne pakiety" za pakietami "Cena dnia od 300 zł" i "Służbowo na Mazurach od 299 zł" (Warmii nie dotyczy?). Na stronie pakietów  tej oferty nie ma, natomiast jest na pierwszym miejscu  strony z voucherami, dokładnie tutaj: https://www.azzun.pl/mikolajkowa-noc-saunowa-bilet   Informacja o rabacie na profilu Azzuna na fb.com pojawiła się w środę ok. g. 14 jako czwarta część fejsbukowej "relacji" rozpoczynającej się od czerwonego krasnala skaczącego na łóżku. Nikt domyślny nie domyśli się, że to pierwsza część zapowiedzi rabatu na noc saunową a nie na noclegi. Informacja ta jest sprzeczna ze stroną Azzun.pl bo kilkukrotnie mówi się o 50 % rabacie, czyli 50 zł dla gości nocujących w hotelu i 75 zł dla nie nocujących.   Gdyby nie informacja życzliwej osoby nie dowiedziałabym się o tym, bo na fb.com wchodziłem od ubiegłego czwartku do niedzieli licząc na jakieś zniżki i była - do Wanga Sauna & Spa.   Ale nie ma co wybrzydzać tylko korzystać. Jeśli ktoś chce skorzystać ze zniżki, to ja rozumiem, że tylko jako zakup vouchera/biletu na ww. stronie, podobnie jak podczas poprzednich zniżek, w kasie nie da się - obowiązuje cena  normalna, z tego co wiem. Zakup jest bez zwrotny. Ja będę w piątek bo zawsze jest mniejszy ścisk (w poprzednią sobotę na nocy prowadzonej przez Nikolę było podobno ponad 70 osób; ja niestety byłem chory).   Ps. Basia Pasierb zmieniła nazwisko? Wie ktoś? (poz. 5.)
    • cherrybike
      Zwykle porada jest tyle warta ile kosztuje. No a jak nic nie kosztuje...Tak więc od razu podziękuję za następne, nie obciążaj umysłu wymyślaniem życia dla innych.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 375
    • Najwięcej online
      366

krksauna
    Najnowszy użytkownik
    krksauna
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.