Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • rudlan
      Owłosienie w miejscach intymnych jest tematem samym  w sobie. Myślę, że nie należy aż tak przejmować się tym czy jest paseczek czy go brak
    • jaca
      Pierwszy raz grudzień 2024. I drugi również.   Czy byli Ukraińcy to teraz nie wiem, bo trochę rozpędziłem się w myślach.Nie przysłuchiwałem się rozmowach na tyle, żeby kojarzyć. Miałem trochę na myśli szerzej obcokrajowców jak już rozmawiamy w wątku o Vabali (wtedy dużo łatwiej rozpoznać).   Jeśli chodzi o ten wątek to jest problematyczny. I tu współczuję właścicielom saunariów.   Bo są tu takie kwestie: nie możesz nikomu odmówić, kraje arabskie są odlegle kulturowo (zwłaszcza w sprawach kobiet), oraz że w krajach arabskich funkcjonuje islam, a jedno z praw islamu to "takijja". Czyli prawo do ukrywania swoich przekonań dla wyżśzych celów, aby uniknąć prześladowań.   I teraz bądź tu mądry. Czy on nie praktykuje islamu czy praktykuje, ale uważa, że taka sauna jest złym miejscem, ale ukrywa swoje przekonania, aby pomścić "łamanie prawa". Bo w praktyce wygląda tak samo.   Jeśli zabronisz takiej osobie - możesz ją dyskryinować (chociaż takie miejsce jest dla niej odległe kulturowo najczęściej). Jeśli nie zabronisz, no to ...   I teraz to nie ja decyduje kogo wpuszczać. Mam tylko świadomość jakie są zjawiska. W Vabali się zabezpieczyli (i nie ma tych zjawisk, o których pisze @saunacherry), ale jaką mają podstawę, że im tego nie zarzucają? Trudno powiedzieć.
    • Aresy
      Eh Po pierwszej wizycie na plaży (na której nie miałem żadnych oporów ściągnąć gaci jak tylko rozłożyłem koc) gdzie dostrzegłem że praktycznie wszyscy których mijałem byli wygoleni do zera trafiła mnie presja otoczenia. Nie że ktokolwiek coś powiedział ale czułem się jakbym odstawał od tłumu, więc w ruch poleciała żyletka. No i niby fajnie przewiewnie ale nie ma siły żebym to kontynuował przez cały rok. Co najwyżej raz na początek sezonu dla odświeżenia. Sorry współplażowicze, będę tym jednym futerkowcem.
    • AntykII
      Chyba nie czują, bo w zdecydowanej większości zachowują się poprawnie. A stosowania odpowiedzialności zbiorowej nie akceptuję. Nie tylko dlatego, że równie dobrze jako Polak nie mógłbym być wpuszczany tu i ówdzie. Bo wiadomo, że Polak to złodziej. I pijak, bo każdy pijak to złodziej.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 513
    • Najwięcej online
      366

sharan25
    Najnowszy użytkownik
    sharan25
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.