Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • @*_*@
      Napisz proszę reckę, czy Ci się saunarium spodobało.   Tutaj się nie zgodzę. Obiekt jest zaznaczony na mapach google street view i trafiłem bezbłędnie, bez gps za pierwszym razem, aczkolwiek od kilku osób słyszałem, że miały problem z dotarciem. Też będę w maju jakby co, fajnie byłoby się poznać w realu. Bardziej preferuję soboty, zwłaszcza w miesiącach letnich, bo można przyjechać wcześniej i złapać trochę witaminki D.   I jeszcze prośba do moderatora - czy można wyodrębnić posty dotyczące Piekielnego Zacisza w odrębny temat? Łańcucki Sokół ma takowy i jest bardziej przejrzyście.
    • Natur37
      Niestety. Miejsce może fajne. Raczej zaciszne. Ale jedyne zejście do jeziora ma obrzydliwy zaszlamiony brzeg. I całość otoczona wysoką skarpą z lasem sosnowym bardzo rzadkim. Idealna miejscówka dla podglądaczy. Czyli odpada.
    • saunacherry
      Te kolejki były daremne, dobrze że coś kombinują, żeby poprawić wydajność w AP Wrocław
    • nudysta04
      @NP96 to jest sauna w basenie Delfin więc szału nie ma, przez ponad rok jak tam chodzę, tylko raz widziałem kogoś w samym ręczniku oprócz samego mnie, a poza tym wszyscy w strojach kąpielowych. Generalnie jest niby dowolność co do stroju ale zdecydowana większość w strojach. Następnym razem pojadę do Brennej bo bardziej zachęcająca
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 689
    • Najwięcej online
      366

naguskimy
    Najnowszy użytkownik
    naguskimy
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.