-
Przez jarivw · Napisano
Ja byłem w piątek jakiś czas temu to machała Ewa Sobiech w sobotę podobno jest Karolina Smoleńska, ale czy tak jest zawsze to nie wiem. Na pierwszym o 19.15 ludzi mnóstwo, można się nie dostać, dopiero luźniej zrobiło się przed seansem w parowej bo jednak sporo osób krępuje się bo między basenem tylko parawany, ale i tak był komplet. Fajny pomysł na seanse bo mam blisko, tylko brakuje by w tym czasie cały obiekt był strefą nagości. -
Przez Devan · Napisano
Bo ja wiem, czy przyciągają. Ja akurat owłosienia łonowego osobiście nie lubię, więc raczej prędzej mnie to zniechęci do jakiegokolwiek zwracania uwagi na taką osobę. Ale niech sobie ma - po prostu widzi się, co najwyżej odnotuje się fakt i tyle. Po jakimś czasie w ogóle zapomni, że ten/ta miał(a) tak, a inny/inna inaczej. Mój wzrok to najbardziej przyciągają na plaży czyjeś gacie na tyłku, i to zawsze kole w oczy. Jak ktoś jest nago, uznaję za swojego/swoją, i przestaję zwracać większą uwagę, jakiekolwiek indywidulane "ustawienia" by miał(a). -
Przez marellos · Napisano
Mam podobne spostrzeżenia także bujne włosy łonowe przyciągają wzrok niż brak napletka. -
Przez jac1545 · Napisano
Tak, jest to oczywiste. Szczegóły opisałem w wątku dot. Gran Canarii. Cała nadzieja jeszcze w ośrodkach nad Atlantykiem i śródlądowych we Francji. Tam faktycznie jest bardzo dużo rodzin z dziećmi i generalnie młodych ludzi (oczywiście w sezonie).
-
-
Tematy
-
-
-
26
Przez AGiPA2
Napisano
-
-
Kluby