-
Przez blade_loki · Napisano
Jeśli rzeczywiście tak jest, to wybornie! Przypuszczam, że wspomnienie o tym mimochodem w rozmowie może znacznie ostudzić zapał oburzonych. Z jakiego to słownika? Bo PWN podaje: 1. demoralizacja, zepsucie; 2. oburzenie, zgroza Ooo, to nasuwa pomysł na rozprowadzanie w charakterze plażowego gadżetu takich pirackich opasek na oko, do zasłania oka od strony tego co wzbudza zbulwersowanie! Np. kobiet opalających się topless, albo granicy plaż N sąsiadujących ze zwykłymi. Dla dzieci mogłyby być w wersji razem z resztą stroju pirata do kompletu, za odpowiednio wyższą cenę oczywiście. Skoro saunowicze i morsy mają swój merchandise, to naturyści nie muszą być gorsi, ha! xD -
Przez wojtek1109 · Napisano
Przy plaży Darłówko-Kopań jest camping w odległości max 200 metrów -
Przez Airliner · Napisano
Wydawało mi się, że bardzo klarownie opisałem chociażby we wpisie z 1 maja ... Poczytajcie mój wpis z 1 maja, to rzeczywiście potwierdzi się, że golasowac można tam, dokąd się tylko da dojść ... A z drugiej strony półwyspu po południu jest fajne nasłonecznienie ... Dokładnie tak, myślę, że niezła baza noclegowa dla tych, którzy chcieliby przyjechać troszeczkę z dalsza ... Ja z Krakowa, zatem na nocleg nad JM raczej się nie zdecyduję ... -
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz