Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Michał92
      Czy ta miejscówka to macie na myśli miejsce oznaczone przez @yaro? 
    • blade_loki
      Jeśli rzeczywiście tak jest, to wybornie! Przypuszczam, że wspomnienie o tym mimochodem w rozmowie może znacznie ostudzić zapał oburzonych. Z jakiego to słownika? Bo PWN podaje: 1. demoralizacja, zepsucie; 2. oburzenie, zgroza Ooo, to nasuwa pomysł na rozprowadzanie w charakterze plażowego gadżetu takich pirackich opasek na oko, do zasłania oka od strony tego co wzbudza zbulwersowanie! Np. kobiet opalających się topless, albo granicy plaż N sąsiadujących ze zwykłymi. Dla dzieci mogłyby być w wersji razem z resztą stroju pirata do kompletu, za odpowiednio wyższą cenę oczywiście. Skoro saunowicze i morsy mają swój merchandise, to naturyści nie muszą być gorsi, ha! xD  
    • wojtek1109
      Przy plaży Darłówko-Kopań jest camping w odległości max 200 metrów
    • Airliner
      Wydawało mi się, że bardzo klarownie opisałem chociażby we wpisie z 1 maja ...  Poczytajcie mój wpis z 1 maja, to rzeczywiście potwierdzi się, że golasowac można tam, dokąd się tylko da dojść ... A z drugiej strony półwyspu po południu jest fajne nasłonecznienie ...     Dokładnie tak, myślę, że niezła baza noclegowa dla tych, którzy chcieliby przyjechać troszeczkę z dalsza ... Ja z Krakowa, zatem na nocleg nad JM raczej się nie zdecyduję ...  
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 837
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Czarny1978
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.