Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • emarcinoo
      Fajnie że udało Ci się już rozpocząć sezon😁 ja jeszcze nie miałem ku temu okazji. Panowie, nie oszukujmy się, każdy facet ma w sobie jakiegoś lekkiego zboczusia i świńtuszka he he, i każdy z nas od czasu do czasu z braku laku pojedzie sobie na ręcznym. No ale kurde są jakieś granice, plaża naturystyczna to nie czas i miejsce na masturbację. Nagość na plaży naturystyczna wśród innych naturystów to nie to samo co nagość w sytuacji intymnej, to stoi wręcz na dwóch krańcach, jak można tego nie rozróżnić. No nie to zachowanie, nie w tym miejscu, nie w tej sytuacji. No i oczywiście my tutaj to pewnie wiemy a ten który się tak zachował nigdy mojego wpisu nie przeczyta😉   dodane 3 minuty później:   Tak więc życzę wszystkim użytkownikom naszej plaży na Zawadach żeby w tym sezonie nikt Wam nie zakłócał przyjemności z plażingu jakimś niestosownym zachowaniem😁
    • Anzelm
      Wczoraj pierwszy raz zawitałem na WZ w tym roku. Przyjemnie, ciepło, bez mocnego słońca, momentami tylko mocniej zawiewało. Niestety jeden koniobijca się też pojawił i za bardzo z tym się nie krył.
    • fizio
      Nie licząc kaszubskich plaż nadmorskich to na terenie kempingu Wyzwanie jest wydzielona strefa dla pobytów naturystów, niezadrzewiona. Wydaje się, że jest na tyle duža, że można znaleźć odkryte miejsce pozwalające opalać się od świtu do zmroku bez ryzyka cienia od kamperów, przyczep i drzew. Niestety kąpiel we Wdzie wymaga nałożenia odzieży kąpielowej gdyż brzeg rzeki to strefa tekstylna - trasa spływów kajakowych. Drugie miejsce na Kaszubach, ale nie Bory Tucholskie, to Saunowy Staw w Leśnie, gdzie można skorzystać z ich noclegu, postawić kamper, przyczepę lub namiot w ramach płatnego biwakowania z noclegiem. W ramach pobytu jest możliwość opalania się i kąpania w stawie od  świtu do zmroku. Są też od tego roku ciche poranki od g. 10 do 14 we wtorki i niedzielę z dwoma cichym seansami w saunie. Szczegóły są na ich stronie i w rozmowie telefonicznej. Poza Kaszubami i Borami Tucholskimi, ale na Pomorzu (Zachodnim) znajduje się na styku z lasem Pole Biwakowe Natura, gdzie można opalać się nago od rana do wieczora, i nago popływać w ładnym jeziorze. O ww. obiektach można znaleźć informacje na tym forum i nie tylko.
    • JerryLU
      Plaża w Kazimierzu zatopiona na dłuższy czas ale na szczęście mamy jeszcze do wyboru plaże w Prawiednikach i w Żurawnicy.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 841
    • Najwięcej online
      366

zachodni
    Najnowszy użytkownik
    zachodni
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.