Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • Dawid567
      Gwałtowne załamanie pogody. Ranne prognozy może przewidywały wzrost zachmurzenia, ale nie opady a nawet burze blisko 13.00.Po prostu dojechałem dzisiaj punktualnie na mój parking na przeciwko ( 1,5 km piechotą) wejścia nr 23, ale na plażę już nie dotarłem. Nadciągnęły znienacka ( może nie tak znienacka, ale do końca byłem optymistą z powodu optymistycznych słonecznych rannych prognoz) ciemne chmury , które zwiastowały opady. Nawet nie poszedłem na plażę, zrobiłem w tył zwrot i do samochodu( chcąc nie chcąc). Wniosek : trzeba się liczyć ze zmienną aurą i dużą nieufnością do jakichkolwiek prognoz ,chyba że pogoda słoneczna jest murowana  
    • Aresy
      Nawet po serii dni deszczowych jest ładnie. Jeszcze tylko piasek mokry, ale woda względnie ciepła.
    • Qba
      To są czasowe ogrodzenia miejsc lęgowych siewki obrożnej. Na gniazda nakładane są zazwyczaj jeszcze metalowe kosze w celu ochrony przed drapieżnikami. W tym roku lęgi trwają wyjątkowo długo. W końcu czerwca zakładały jeszcze gniazdo kilkanaście metrów od naszego stanowiska.
    • CzłowiekMajonez
      Novotel Marina Gdańsk (Jelitkowo) - korzystał ktoś może z tamtejszych saun? Jeśli tak - jak to wygląda w kwestii poprawności? 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 030
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Robert_M
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.