-
Przez Sunlover · Napisano
Czym wystawiłbyś się na pośmiewisko przytłaczającej większości osób które by mi miały ubaw takie gromy obserwować - klienta domagającego się by ochroniarze się rozebrali -
Przez Mat91 · Napisano
Aqua Lublin organizuje noce saunowe. Ostatnio w temacie Eurowizji, był ktoś? Jak wrażenia? -
Przez popaw · Napisano
Witam W termach rzymskich bywamy regularnie. Wspaniałe miejsce na relax, reset, wyciszenie i dobrą zabawę. W mojej ocenie wszystko jest doskonale zorganizowane i przemyślane. Polecam odwiedziny w środy i czwartki, zazwyczaj jest mniej ludzi i łatwiej o miejsce na jednym z parkingów. -
Przez Devan · Napisano
Ja już kiedyś zwracałem na to uwagę przy okazji, gdy wybierałem się na któryś tam Festival czy WWS... I proszę: https://aquapark.wroc.pl/pdf/962.regulamin-wws.pdf Kluczowy cytat, z wyłuszczeniem i podkreśleniem kluczowego fragmentu: Czyli wygląda na to, że nie tylko "niewskazane"... Jedynie może dotąd nie zwracali na to uwagi, a powyższy wpis wskazuje na to, że być może właśnie zaczęli... Zapewne leżenie nago jest bez specjalnych przeciwskazań, a przechadzanie się nago po obiekcie już wzbudza obiekcje. Taka praktyka jest w wielu obiektach saunowych, które dysponują takimi ogrodami. Zresztą totalnie nie wyobrażam sobie sytuacji, w której w słoneczny dzień mieliby zwracać uwagę leżącym w ogrodzie, by się pozakrywali...
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz