Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • Sunlover
      Czym wystawiłbyś się na pośmiewisko przytłaczającej większości osób które by miały ubaw takie gromy obserwować - klienta domagającego się by ochroniarze się rozebrali 
    • Mat91
      Aqua Lublin organizuje noce saunowe. Ostatnio w temacie Eurowizji, był ktoś? Jak wrażenia? 
    • popaw
      Witam W termach rzymskich bywamy regularnie. Wspaniałe miejsce na relax, reset, wyciszenie i dobrą zabawę. W mojej ocenie wszystko jest doskonale zorganizowane i przemyślane. Polecam odwiedziny w środy i czwartki, zazwyczaj jest mniej ludzi i łatwiej o miejsce na jednym z parkingów.
    • Devan
      Ja już kiedyś zwracałem na to uwagę przy okazji, gdy wybierałem się na któryś tam Festival czy WWS... I proszę: https://aquapark.wroc.pl/pdf/962.regulamin-wws.pdf Kluczowy cytat, z wyłuszczeniem i podkreśleniem kluczowego fragmentu:  Czyli wygląda na to, że nie tylko "niewskazane"... Jedynie może dotąd nie zwracali na to uwagi, a powyższy wpis wskazuje na to, że być może właśnie zaczęli...    Zapewne leżenie nago jest bez specjalnych przeciwskazań, a przechadzanie się nago po obiekcie już wzbudza obiekcje. Taka praktyka jest w wielu obiektach saunowych, które dysponują takimi ogrodami. Zresztą totalnie nie wyobrażam sobie sytuacji, w której w słoneczny dzień mieliby zwracać uwagę leżącym w ogrodzie, by się pozakrywali...
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 875
    • Najwięcej online
      366

tatarak4
    Najnowszy użytkownik
    tatarak4
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.